Herskapelig forvandeling


 

I perioden 7.-17. november har vi kampanje på en rekke interiørprodukter fra kjente merkevarer. Se kampanjen her!


 

Huset til Cathrine og Kjetil ble forvandlet fra oppussingsprosjekt til staselig villa ved hjelp av Sinnasnekker Otto. På 5 dager forvandlet 6 snekkere, 2 rørleggere, 6 elektrikere, 1 maler og en hel haug med assistenter stue og kjøkken i den gamle herskapsvillaen i Drammen til det ugjenkjennelige.

Herskapelig forvandeling Byggmakker

Sinnasnekkeren, som har vært sponset av Byggmakker denne sesongen, har pusset opp og totalrenovert kjøkken og stue. I tillegg har de skiftet det elektriske anlegget, fått nye piperør og etterisolert hele loftet. I følge Otto var kanskje etterisoleringen det viktigste som ble gjort, fordi det fører til at mindre varme går tapt og til et mer energieffektivt hus.

Gjør det selv filmer

Chic

 

Det herskaplige huset utenfor Drammen har endelig fått stuen det fortjener – med staselig lysekrone og peis. Den sjøgrønne fargen Oslo fra Jotun er en elegant kontrast mot det lyse parkettgulvet. Tapet med tekstur tilfører et snev av historie og stil. Denne tapeten er fra Borge og heter Frozen Fusion (82001).

Detaljer

  

Den sjøgrønne fargen Oslo fra Jotun er også brukt på kjøkkenet og skaper en komfortabel atmosfære. Ved å bruke samme farge på veggene og gjenbruke de blanke kjøkkenflisene ved peisen i stuen bindes de to herskaplige rommene naturlig sammen. Selvfølgelig skal det være lysekrone på kjøkkenet også! 

Gjenbruk

 

Ved å bytte ut treluken i gulvet med en i glass har man laget en fiffig detalj på herskapskjøkkenet. Cathrine og Kjetil forteller at de har gått fra å bare benytte en liten del av huset til å nå bruke hele huset og trives mye bedre!

Smarte kjøkkenløsninger for en enklere hverdag Byggmakker

Smarte kjøkkenløsninger for en enklere hverdag

29.05.2019

Ved hjelp av kreative løsninger kan du oppgradere funksjonaliteten på hvitevarene du bruker mest i hverdagen.

Sosialt, funksjonelt og trendy med kjøkkenøy Byggmakker

Sosialt, funksjonelt og trendy med kjøkkenøy

16.03.2018

Det moderne kjøkkenet er blitt det sosiale hjerte av huset. Ikke rart at en kjøkkenøy er høyt oppe på ønskelisten for mange.

Fiks Ferdig Kjøkken Byggmakker

Fiks Ferdig Kjøkken

15.01.2018

Mesterkjøkken til folket Byggmakker

Mesterkjøkken til folket

11.01.2018

Induksjonstopp med innebygget ventilator, dampovn med SousVide og en oppvaskmaskin med løftefunksjon. Denne kjøkkenkolleksjonen har alt du drømmer om, og litt til.