StartsidenTips og rådInspirasjon

Herskapelig forvandeling

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Huset til Cathrine og Kjetil ble forvandlet fra oppussingsprosjekt til staselig villa ved hjelp av Sinnasnekker Otto. På 5 dager forvandlet 6 snekkere, 2 rørleggere, 6 elektrikere, 1 maler og en hel haug med assistenter stue og kjøkken i den gamle herskapsvillaen i Drammen til det ugjenkjennelige.

Sinnasnekkeren, som har vært sponset av Byggmakker denne sesongen, har pusset opp og totalrenovert kjøkken og stue. I tillegg har de skiftet det elektriske anlegget, fått nye piperør og etterisolert hele loftet. I følge Otto var kanskje etterisoleringen det viktigste som ble gjort, fordi det fører til at mindre varme går tapt og til et mer energieffektivt hus.

Gjør det selv filmer

Chic

 

Det herskaplige huset utenfor Drammen har endelig fått stuen det fortjener – med staselig lysekrone og peis. Den sjøgrønne fargen Oslo fra Jotun er en elegant kontrast mot det lyse parkettgulvet. Tapet med tekstur tilfører et snev av historie og stil. Denne tapeten er fra Borge og heter Frozen Fusion (82001).

Detaljer

  

Den sjøgrønne fargen Oslo fra Jotun er også brukt på kjøkkenet og skaper en komfortabel atmosfære. Ved å bruke samme farge på veggene og gjenbruke de blanke kjøkkenflisene ved peisen i stuen bindes de to herskaplige rommene naturlig sammen. Selvfølgelig skal det være lysekrone på kjøkkenet også! 

Gjenbruk

 

Ved å bytte ut treluken i gulvet med en i glass har man laget en fiffig detalj på herskapskjøkkenet. Cathrine og Kjetil forteller at de har gått fra å bare benytte en liten del av huset til å nå bruke hele huset og trives mye bedre!

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing Byggmakker

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing

11.12.2019

Planlegger du nytt kjøkken? Vi har laget en stor guide med inspirasjon og tips som forenkler prosessen fra planlegging til gjennomføring.

Kjøkken på budsjett: Våre beste tips  Byggmakker

Kjøkken på budsjett: Våre beste tips

03.12.2019

Et nytt kjøkken trenger ikke å koste skjorta. Les videre og bli inspirert av smarte og rimelige løsninger.

Kjøkkeninnredning: Tre tidløse stiler som alltid fungerer  Byggmakker

Kjøkkeninnredning: Tre tidløse stiler som alltid fungerer

03.12.2019

Det er smart å velge en tidløs kjøkkeninnredning som kan tilpasses etter trendbildet. Dette er våre favorittkjøkken.

Møt hvitevarene som gjør jobben for deg Byggmakker

Møt hvitevarene som gjør jobben for deg

02.12.2019

Når kjøkkenviften kommuniserer med platetoppen og måltidene tilberedes med mobilen, er det enda enklere å lage god mat.