StartsidenTips og rådInspirasjon

Herskapelig forvandeling

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Huset til Cathrine og Kjetil ble forvandlet fra oppussingsprosjekt til staselig villa ved hjelp av Sinnasnekker Otto. På 5 dager forvandlet 6 snekkere, 2 rørleggere, 6 elektrikere, 1 maler og en hel haug med assistenter stue og kjøkken i den gamle herskapsvillaen i Drammen til det ugjenkjennelige.

Sinnasnekkeren, som har vært sponset av Byggmakker denne sesongen, har pusset opp og totalrenovert kjøkken og stue. I tillegg har de skiftet det elektriske anlegget, fått nye piperør og etterisolert hele loftet. I følge Otto var kanskje etterisoleringen det viktigste som ble gjort, fordi det fører til at mindre varme går tapt og til et mer energieffektivt hus.

Gjør det selv filmer

Chic

 

Det herskaplige huset utenfor Drammen har endelig fått stuen det fortjener – med staselig lysekrone og peis. Den sjøgrønne fargen Oslo fra Jotun er en elegant kontrast mot det lyse parkettgulvet. Tapet med tekstur tilfører et snev av historie og stil. 

Detaljer

  

Den sjøgrønne fargen Oslo fra Jotun er også brukt på kjøkkenet og skaper en komfortabel atmosfære. Ved å bruke samme farge på veggene og gjenbruke de blanke kjøkkenflisene ved peisen i stuen bindes de to herskaplige rommene naturlig sammen. Selvfølgelig skal det være lysekrone på kjøkkenet også! 

Gjenbruk

 

Ved å bytte ut treluken i gulvet med en i glass har man laget en fiffig detalj på herskapskjøkkenet. Cathrine og Kjetil forteller at de har gått fra å bare benytte en liten del av huset til å nå bruke hele huset og trives mye bedre!

Kjøkken kampanje - Norema Byggmakker

Kjøkken kampanje - Norema

02.05.2021

25% på alle kjøkken fra Norema + reduserte priser på utvalgte hvitevarer. Gjelder i perioden 3.mai - 30.juni

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Bestill videomøte med vårt kjøkken team Byggmakker

Bestill videomøte med vårt kjøkken team

28.01.2021

Få kjøps-assistanse eller tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Vi møtes via video på mobilen eller PC'n din, så du kan trygt sitte hjemme og prate med oss i butikk hvor vi viser deg mulighetene.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.