StartsidenTips og rådInspirasjon

Høstens tapettrender: Slipp naturen inn!

Med tapet kan du raskt og enkelt forvandle et rom og gi det en ekstra touch, i stil med resten av interiøret. Fellesnevneren for høsten 2019 er økt fargebruk og mer komplekse fargekombinasjoner – nå er nemlig fargene på vei inn for fullt.

Tapetet sier mye om hvem som bor i et hjem. Det kan gi oss et lite vink om hvem som har bodd i huset tidligere – noen kaller tapetet for husets «årringer». Selv om tidene forandrer seg, finnes det likevel uttrykk, former og elementer som aldri falmer.

– Høsten 2019 tror vi på at både det enkle, skandinaviske uttrykket, og det eksotiske, elegante og kunstneriske, vil bli store trender. De siste årene har vi sett en del art deco-referanser i trendbildet. 

Det finnes nærmest et uendelig antall alternativer når det kommer til tapet. Her får du noen tips videre på veien!

Start med soverommet

Soverommet kan være et fint sted å starte om du aldri har prøvd tapet før. Tenk helhet og velg tapet på alle veggene – ikke bare én.

– Du vil fort se at møbler, vinduer, bilder og gjenstander kommer enda bedre frem om du tapetserer hele rommet. Det blir en fin innramming og base for resten av interiøret i rommet og det skaper en deilig og avslappende hotellatmosfære.

 

Drøm søtt

Med tapetet Oriental Dreams vil du drømme virkelig søtt – innsvøpt i dype blåfarger som utgjør en lekker kontrast til alt trevirke og ikke minst hvitt.

Tapetkolleksjonen Oriental Dreams:

Så enkelt tapetserer du

Gjør det helt selv - på 1,2,3!

Link

Tapetkolleksjonen Van Gogh:

Slipp naturen inn

Tenk grønt. La naturen slippe inn i hjemmet og la deg fenge av botaniske mønstre og andre motiver fra naturen. Møblene i rommet vil «poppe ut», og komme enda tydeligere frem som kontraster til veggen.

Naturen er en viktig inspirasjonskilde, og fokuset på grønne vekster og blomster fra fjern og nær holder seg stadig aktuelt. Denne høsten byr Borge på både tapet og tekstiler med eksotisk jungeldesign, men også dempede og mer sofistikerte varianter av mønstre med for eksempel palmeblader. Og for de som våger – leopardmønster!

SE VÅRT TAPETUTVALG HER

KAN BESTILLES I DIN BYGGMAKKER

Tapetkolleksjonen Panthera:

Prøv deg frem

Også barnerommet kan enkelt bli mer lekent med tapet.

Tapeter til barnerom:

Et lekent uttrykk

De siste årene har det vært en klar endring der man våger mer farger og mønstre hjemme. Utvalget av nye design, materialer og mønster har aldri vært større. Den mest markante trenden for øyeblikket er ulike naturmotiver og friske mønstre, der fargepalettene gjør det mulig å skape spennende kontraster og et lekent uttrykk i hjemmet.

ART DECO: Trendbildet viser at grafiske mønstre er det store denne høsten. Foto: Borge.

 

USIKKER PÅ HVILKEN TAPET DU SKAL VELGE?

BESTILL TAPETPRØVER RETT HJEM! 

Tapetkolleksjonen Graphic World:

Fra barnerom til ungdomsrom med tapet Byggmakker

Fra barnerom til ungdomsrom med tapet

19.03.2020

Har du en tenåring som ønsker seg nytt rom i hus? Med tapet kan du totalforandre barnerommet på rekordtid.

Vårens tapettrender: Bruk personligheten din som inspirasjon   Byggmakker

Vårens tapettrender: Bruk personligheten din som inspirasjon

27.01.2020

Med tapet kan du forandre hjemmet på rekordtid – og i 2020 er det du som bestemmer trendene.

Høstens tapettrender – skjem bort veggene med Van Gogh  Byggmakker

Høstens tapettrender – skjem bort veggene med Van Gogh

03.10.2019

Den nye tapettrenden er preget av alt fra det enkle skandinaviske uttrykket til det mer eksotiske, elegante og kunstneriske. Fellesnevneren er økt fargebruk og komplekse fargekombinasjoner.

Vær vågal med tapet Byggmakker

Vær vågal med tapet

15.03.2018

Årets tapettrender viser at naturen er på vei inn i hjemmet. Velg en sprek tapet med eksotiske dyr, fargerike pasteller eller botaniske mønster.