StartsidenTips og rådInspirasjon

Hvitt skal være hvitt

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Markedets etterspørsel etter en riktig hvit farge har økt betydelig den senere tid. Södra tilbyr derfor nå en renere hvit i sitt listverksortiment som matcher det hvite som finnes på moderne møbler og annen innredning.

Den tradisjonelle hvite fargen som er på listverk i dag har en gulnyanse i seg. Södra utvider sitt listverkssortiment med en karm-, fot- og taklist rund i en hvitere hvit, NCS S0500N.

Følgende artikler i en hvitere hvit:

  • Karmlist i dimensjonene 12x056 og 12x069 mm
  • Fot-/gulvlist i dimensjonene 12x056 og 12x069 mm
  • Taklist i dimensjonen 21x045 mm

Hvitmalt kvistfri panel

Også på panel er etterspørselen etter riktig hvitfarge stort. Derfor utvides nå sortimentet kvistfrie ferdigmalte heltrepaneler med profilene perlestaff og glattpanel med spalte.
Nå kan du altså få kvistfrie paneler i skygge skrå, fas, perlestaff og glattpanel med spalte både som grunnet og hvitmalt. I tillegg til dette tilbys også skygge skrå og glattpanel med spalte i «hvitere hvit», NCS S0500N. (Den tradisjonelle hvite fargen (NCS S0502Y) har en anelse gulnyanse i seg.)

Se mer på på  Södra sine nettsider eller ta en tur innom en av våre Byggmakker butikker.

 

Stor gulv-guide: Velg riktig gulv til dine rom Byggmakker

Stor gulv-guide: Velg riktig gulv til dine rom

18.08.2016

Når du skal legge nytt gulv har du mange valgmuligheter når det gjelder materialer, stil og mønstre. Hvilke typer gulv egner seg best i hvilke rom? Vi har snakket med ekspertene for å få deres heteste tips.

Jakten på drømmegulvet Byggmakker

Jakten på drømmegulvet

16.06.2016

Interessen for gulv er større enn noen gang før. Dette er noen av de heteste trendene i år.