Hvordan lykkes med et svart kjøkken


 

I perioden 7.-17. november har vi kampanje på en rekke interiørprodukter fra kjente merkevarer. Se kampanjen her!


 

Her vi samlet noen tips for hva du bør tenke på hvis du går for et svart kjøkken!

Hvordan lykkes med et svart kjøkken Byggmakker

Lys er viktig

Er det lite lys på kjøkkenet ditt, bør du være forsiktig med å velge helt svart kjøkkeninnredning. Gå kanskje bare for svarte underskap, eller velg skap i høyglans som reflekterer lyset bedre.

Svart-hvitt

Tør å leke deg med kontraster. Den klassiske svart-hvitt kontrasten fungerer supert på kjøkkenet og gir det en stilrent og kult uttrykk.

Svart som base

Benytt anledning til å ta andre farger og elementer komme frem. Kombiner det svarte med treverk, metalliske effekter eller fargerike tekstiler.

SE VÅRE KJØKKEN HER

Røff stil. Svarte fronter er en trend som stiger i popularitet, og kan går fint sammen med en rekke materialer. Modellen System fra Norema er bygd med markedets mest slitesterke materiale for kjøkkeninnredning, og passer perfekt for den aktive familien.

Svart eleganse. Radius Eik er et eksklusivt heltre eikekjøkken, her i sortbeiset versjon. Tør å leke deg med kontraster – den klassiske svart-hvitt kombinasjonen fungerer supert på kjøkkenet og gir det et stilrent og kult uttrykk.

Lekre lamper. Det ser kanskje bare ut som lekre lamper, men det er faktisk varmelamper som både kan holde rettene varme eller tine opp frossen mat.

 

 

Smarte kjøkkenløsninger for en enklere hverdag Byggmakker

Smarte kjøkkenløsninger for en enklere hverdag

29.05.2019

Ved hjelp av kreative løsninger kan du oppgradere funksjonaliteten på hvitevarene du bruker mest i hverdagen.

Sosialt, funksjonelt og trendy med kjøkkenøy Byggmakker

Sosialt, funksjonelt og trendy med kjøkkenøy

16.03.2018

Det moderne kjøkkenet er blitt det sosiale hjerte av huset. Ikke rart at en kjøkkenøy er høyt oppe på ønskelisten for mange.

Fiks Ferdig Kjøkken Byggmakker

Fiks Ferdig Kjøkken

15.01.2018

Mesterkjøkken til folket Byggmakker

Mesterkjøkken til folket

11.01.2018

Induksjonstopp med innebygget ventilator, dampovn med SousVide og en oppvaskmaskin med løftefunksjon. Denne kjøkkenkolleksjonen har alt du drømmer om, og litt til.