StartsidenTips og rådInspirasjon

Hvordan lykkes med et svart kjøkken

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Her vi samlet noen tips for hva du bør tenke på hvis du går for et svart kjøkken!

Lys er viktig

Er det lite lys på kjøkkenet ditt, bør du være forsiktig med å velge helt svart kjøkkeninnredning. Gå kanskje bare for svarte underskap, eller velg skap i høyglans som reflekterer lyset bedre.

Svart-hvitt

Tør å leke deg med kontraster. Den klassiske svart-hvitt kontrasten fungerer supert på kjøkkenet og gir det en stilrent og kult uttrykk.

Svart som base

Benytt anledning til å ta andre farger og elementer komme frem. Kombiner det svarte med treverk, metalliske effekter eller fargerike tekstiler.

SE VÅRE KJØKKEN HER

Røff stil. Svarte fronter er en trend som stiger i popularitet, og kan går fint sammen med en rekke materialer. Modellen System fra Norema er bygd med markedets mest slitesterke materiale for kjøkkeninnredning, og passer perfekt for den aktive familien.

Svart eleganse. Radius Eik er et eksklusivt heltre eikekjøkken, her i sortbeiset versjon. Tør å leke deg med kontraster – den klassiske svart-hvitt kombinasjonen fungerer supert på kjøkkenet og gir det et stilrent og kult uttrykk.

Lekre lamper. Det ser kanskje bare ut som lekre lamper, men det er faktisk varmelamper som både kan holde rettene varme eller tine opp frossen mat.

 

 

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Bestill videomøte med vårt kjøkken team Byggmakker

Bestill videomøte med vårt kjøkken team

28.01.2021

Få kjøps-assistanse eller tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Vi møtes via video på mobilen eller PC'n din, så du kan trygt sitte hjemme og prate med oss i butikk hvor vi viser deg mulighetene.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing Byggmakker

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing

11.12.2019

Planlegger du nytt kjøkken? Vi har laget en stor guide med inspirasjon og tips som forenkler prosessen fra planlegging til gjennomføring.