StartsidenTips og rådInspirasjon

Ikke la taket ditt stoppe deg: Nyt livet utendørs i din egen stue

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Mange tenker ikke på taket som et uutnyttet potensiale. Men hjemmets aller øverste del kan bli en helt egen oase i form av en skjermet uteplass der du kan nyte solstråler og frisk luft.

Et tett tak trenger nemlig ikke å være verken ugjennomsiktig eller uten åpninger. VELUX har mange løsninger for takvinduer som er utviklet for våre værforhold og som gjør taket til å stole på selv om du kan se ut. Takvindusspesialisten har en fiffig løsning som gjør at et takvindu forvandles til en takaltan med en enkel håndbevegelse.

 

– VELUX CABRIO altanløsning fungerer som et vanlig takvindu, men med en enkel håndbevegelse har du en uteplass over bakkeplan som gir deg både utsikt og den gode, luftige følelsen, forteller Siri Sundby i VELUX.

 

Passer for alle rom

Uansett hvilket rom du har under taket vil en altan gi mye glede. Kanskje er det et baderom der du kan få følelsen av å flytte badekaret ut på varme dager eller en stue som med ett blir et deilig område for hele familien med masse lys og luft. Eller soverommet som får en etterlengtet altan der du kan nyte morgenkaffen før dagen starter.

 

– I dag tilbringer vi nesten alle døgnets timer innendørs. Jobb, lekser, middag, lek og alle de andre små og store aktivitetene som fyller dagen. Ikke alt kan tas med ut, så gi deg selv og hele familien muligheten til å være ute også når dere er inne, oppfordrer Sundby.

 

Bytt ut de gamle takvinduene

VELUX CABRIO er også for deg som allerede har takvinduer. Hvorfor ikke bytte dem ut og få et helt nytt rom på kjøpet?

 

– Vi nordmenn elsker å pusse opp og er alltid på jakt etter måter å gjøre hjemmene våre enda mer komfortable. Tenk deg å skape følelsen av at gjestene dine sitter ute når desserten serveres. Det skal mye til for ikke å la seg imponere, avslutter Sundby.

 

Slipp naturen inn. Takvinduet VELUX CABRIO har et overraskende kort på lur: Med en enkelt håndbevegelse vipper du nemlig frem en uteplass hvor du kan høre på fuglekvitter og nyte roen.

 

Double up. Med to takvinduer av typen VELUX CABRIO får du dobbel effekt av lys og nærhet til naturen. Dette forvandler virkelig en stue til et attraktivt oppholdsrom.

 

Med solskjerming. Du kan selvfølgelig få stilige solskjermingsløsninger til takvinduene om du ønsker det.

Kontakt din nærmeste Byggmakker for mer informasjon!

 

Slik får du dagslys i hele huset Byggmakker

Slik får du dagslys i hele huset

19.10.2020

Hus med flate tak får ofte mørke soner midt i huset. Med disse vinduene får du muligheten til godt dagslys uansett hvor du befinner deg.

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu  Byggmakker

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu

16.06.2020

Få panoramautsikt, mer dagslys og romfølelse på 1-2-3. Med denne smarte nyheten får du tre takvinduer i samme karm - for prisen av to - og det holder med én installering.

Takvindu: Dette er de største fordelene  Byggmakker

Takvindu: Dette er de største fordelene

23.04.2020

Bedre helse, økt trivsel og verdistigning kan bli resultatet av å slippe inn mer lys i hjemmet – og det er alltid plass til et ekstra vindu på taket. Les videre og bli inspirert.

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer Byggmakker

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer

23.09.2019

Med takvinduer på kjøkkenet, gangen, soverommet eller i gangen kan du på magisk vis endre hele helhetsinntrykket av rommet.