StartsidenTips og rådInspirasjon

Ikke la taket ditt stoppe deg: Nyt livet utendørs i din egen stue


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Mange tenker ikke på taket som et uutnyttet potensiale. Men hjemmets aller øverste del kan bli en helt egen oase i form av en skjermet uteplass der du kan nyte solstråler og frisk luft.

Et tett tak trenger nemlig ikke å være verken ugjennomsiktig eller uten åpninger. VELUX har mange løsninger for takvinduer som er utviklet for våre værforhold og som gjør taket til å stole på selv om du kan se ut. Takvindusspesialisten har en fiffig løsning som gjør at et takvindu forvandles til en takaltan med en enkel håndbevegelse.

 

– VELUX CABRIO altanløsning fungerer som et vanlig takvindu, men med en enkel håndbevegelse har du en uteplass over bakkeplan som gir deg både utsikt og den gode, luftige følelsen, forteller Siri Sundby i VELUX.

 

Passer for alle rom

Uansett hvilket rom du har under taket vil en altan gi mye glede. Kanskje er det et baderom der du kan få følelsen av å flytte badekaret ut på varme dager eller en stue som med ett blir et deilig område for hele familien med masse lys og luft. Eller soverommet som får en etterlengtet altan der du kan nyte morgenkaffen før dagen starter.

 

– I dag tilbringer vi nesten alle døgnets timer innendørs. Jobb, lekser, middag, lek og alle de andre små og store aktivitetene som fyller dagen. Ikke alt kan tas med ut, så gi deg selv og hele familien muligheten til å være ute også når dere er inne, oppfordrer Sundby.

 

Bytt ut de gamle takvinduene

VELUX CABRIO er også for deg som allerede har takvinduer. Hvorfor ikke bytte dem ut og få et helt nytt rom på kjøpet?

 

– Vi nordmenn elsker å pusse opp og er alltid på jakt etter måter å gjøre hjemmene våre enda mer komfortable. Tenk deg å skape følelsen av at gjestene dine sitter ute når desserten serveres. Det skal mye til for ikke å la seg imponere, avslutter Sundby.

 

Slipp naturen inn. Takvinduet VELUX CABRIO har et overraskende kort på lur: Med en enkelt håndbevegelse vipper du nemlig frem en uteplass hvor du kan høre på fuglekvitter og nyte roen.

 

Double up. Med to takvinduer av typen VELUX CABRIO får du dobbel effekt av lys og nærhet til naturen. Dette forvandler virkelig en stue til et attraktivt oppholdsrom.

 

Med solskjerming. Du kan selvfølgelig få stilige solskjermingsløsninger til takvinduene om du ønsker det.

Kontakt din nærmeste Byggmakker for mer informasjon!

 

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer Byggmakker

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer

23.09.2019

Med takvinduer på kjøkkenet, gangen, soverommet eller i gangen kan du på magisk vis endre hele helhetsinntrykket av rommet.

Smarthusløsning for lufting og solskjerming: Ta kontroll over inneklimaet  Byggmakker

Smarthusløsning for lufting og solskjerming: Ta kontroll over inneklimaet

08.07.2019

Tenk så deilig å alltid ha perfekt temperatur, frisk luft og akkurat passe med sol i hjemmet ditt – helt av seg selv.

Solskjerming for takvinduer Byggmakker

Solskjerming for takvinduer

22.05.2019

Sol er deilig, men kan fort gjøre det plagsomt varmt og lyst innendørs. Fleksibel solskjerming lar deg få kontroll over lys og temperatur i hjemmet ditt – også på de mest solrike dagene.

Sunne hjem med smarthusløsning Byggmakker

Sunne hjem med smarthusløsning

13.09.2018

Vi tilbringer de fleste av døgnets timer innendørs. Enten det er lekselesing, se film eller søvn – vår helse og livskvalitet påvirkes i stor grad av hvordan luften vi oppholder oss i er. Det er fort gjort å ikke tenke på hvor mye vi selv påvirker inneklimaet der vi er.