StartsidenTips og rådInspirasjon

Ja til monteringsvennlige rekkverk

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Det er vedlikeholdsfritt, lett å montere og trendy. Nå kan du få rekkverk på terrassen i frostet glass eller vinyl. Utvalget er stort og valget er ditt.

Et glassrekkverk vil gi deg en enda vakrere utsikt fra terrassen samtidig som du får beskyttelse mot vær og vind. Rekkverkene er både nyskapende og luksuriøse, kan integreres med det opprinnelige og gir deg en åpen og stilfull fasade.  

  

Lett å montere selv

Glassrekkverkene i stål og glass fra Arnøy Engros er utviklet for at det skal være monteringsvennlig og kvaliteten gjenspeiles i alle detaljene.

 

Vi har håndrekker som er tilpasset hver glassbredde. Dermed krever det ingen kutt eller forboring og gjenging til skruer. Håndlisteskjøtene er nesten usynlig og gjør at rekkverket har pene linjer, forteller Hans Martin Hansen i Arnøy Engros.

 

Stolpene leveres komplett med glassfester og pyntedeksel som skjuler skruene for innfestning til terrassen og gir en penere finish. Innfestningsskruer for terrassen og glass-stoppere for at glassene ikke skal sige ned er også en del av pakken.

 

Sotet og frostet glass

– For 2018-sesongen utvider vi valgmulighetene og lagerfører nå sotet og frostet glass i 11 glassbredder. Noen velger å bruke frostet glass på siden av terrassen for å inngå innsyn, kommenterer Hans Martin.

 

 

Se vårt utvalg av glassrekkverk her

 

 

Vinyl krever lite vedlikehold

Rekkverk i vinyl kommer i faste lengder på 180 cm og er enkelt å tilpasse ditt prosjekt. Det har aluminiumprofiler i topp og bunn og er nesten vedlikeholdsfritt.

 

Nytt av året er sortlakkerte aluminiumspiler med lik lengde på 180 cm og ett nytt trapperekkverk i samme stil. Vi har også supplert utvalget med en 45° hjørnebrakett og trappebrakett som vil forenkle monteringen, informerer Hans Martin.

 

Hvorfor ikke kombinere vinylrekkverk med sikkerhetsglass? Nå er det nemlig lagervare med en egen stolpefot, stolpe og glassfester for å integrere glass og vedlikeholdsfritt vinyl.

Staselig. Lang levetid, lang holdbarhet og god pris er noen av grunnene til å velge vinyl. Men det kan også se flott ut.

Vinylvalgets kvaler. Det er mange ulike stilarter å velge mellom. Finn din favoritt!

 

Rekkverkskalkulator

Synes du det er vanskelig å beregne kostnaden av et nytt rekkverk? Sjekk ut rekkverkskalkulatoren for å estimere prisen og få en ferdig utstyrsliste.

 

NB! Alt stål leveres etter norm AISI 316 syrefast stål. Glasset er herdet og laminerte sikkerhetsglass og leveres i 11 glassbredder.

 

Vinyl er i vinden på norske terrasser i sommer Byggmakker

Vinyl er i vinden på norske terrasser i sommer

25.04.2019

Disse leveggene krever minimalt med vedlikehold, tåler alle temperaturer, og kan monteres enklere enn du tror.

Terrasseidyll på 1-2-3 Byggmakker

Terrasseidyll på 1-2-3

24.08.2018

Levegger i vinyl er godnyheten for deg som ønsker en oppgradering av terrassen din – uten for mye for- eller etterarbeid. Gjør deg klar for en bekymringsfri hagenyhet fra Arnøy Engros.

Nå har glassrekkverk blitt rimeligere – og enklere å montere selv Byggmakker

Nå har glassrekkverk blitt rimeligere – og enklere å montere selv

11.07.2017

Et rekkverk i glass kan gi deg spektakulær utsikt fra terrassen, samtidig som du får god beskyttelse mot vinden. Her er fire lekre løsninger for deg som vurderer en utvendig forandring.

Gjør det lunere og koseligere på terrassen Byggmakker

Gjør det lunere og koseligere på terrassen

25.04.2016

Levegger eller terrasserekkverk kan gjøre underverker for stemningen.