StartsidenTips og rådInspirasjon

Jotun LADY Perfection: Mørkere, mattere og lunere takfarger er «in»


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Stadig flere innser at taket i stua eller på soverommet ikke trenger å være hvitt!

Se OPP neste gang du går inn i et hus, så vil du med stor sannsynlighet se at taket er hvitt. Her til lands er nemlig hvite tak fortsatt det desidert mest populære fargevalget. Kanskje skyldes det at vi i årevis har fått høre at hvitfarge er det eneste som sørger for en jevn lysspredning i rommet, og som i tillegg er nøytral mot husets vegger og gulv. I sørligere strøk av verden er det derimot langt mer vanlig å velge noe dypere og lunere takfarger.

SE VÅRT UTVALG AV MALING HER
Nå kan det se ut til den samme trenden er på full fart inn i norske hjem også. Den nye Jotun-malingen LADY Perfection legger i alle fall alt til rette for å utforske hvordan mørkere og mattere takfarger kan bidra til å skape stemning i enkelte rom. Bare tenk hvor koselig det kan bli med et himmelblått tak på barnerommet, eller en farge med et skjær av rosa, grått eller grønt i stua? Selv om mørkere nyanser utvilsomt er tidsriktig akkurat nå, vil selv en litt mørkere nyanse enn hvit gi rommet et lunere uttrykk.

STORT FARGEUTVALG
I likhet med veggmalingen LADY Pure Color, gir LADY Perfection en supermatt overflate og et vakkert, skjoldfritt resultat. Malingen er enkel å påføre – uten drypp og søl – og er overmalbar etter to timer. LADY Perfection bør påføres fyldig og jevnt, og med to strøk får du i tillegg dekkgaranti fra Jotun. Malingsprodusenten anbefaler for øvrig å bruke rull for best resultat, men pensel eller høytrykkssprøyte kan også benyttes.

LADY Perfection fås i Hvit eller B base. Det gjør det mulig å velge mellom en rekke forskjellige farger fra Jotuns varierte fargekart – for eksempel 10429 DISKRET eller 1024 TIDLØS:

Lady Perfection 10429 Diskret. JOTUN

Lady Perfection 5249 Linblå. JOTUN

Husk at fargen og glansen på takmalingen kan gi en større effekt enn du kanskje har tenkt over, og kan bidra sterkt til å sette stemningen i ethvert rom. Blir det noe annet enn hvitt når du skal male taket neste gang?

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger Byggmakker

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger

11.02.2020

Jotuns vårpalett er inspirert av ny energi, varme og reiselyst. Hvilken av disse fargene er din favoritt?

Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Male huset? Ikke glem grunnmuren  Byggmakker

Male huset? Ikke glem grunnmuren

22.08.2019

Dette er ekspertenes beste tips for maling og vedlikehold av husets fundament.