StartsidenTips og rådInspirasjon

Julegavetips til en handy venn

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Uansett om din samboer er handy eller ikke, så hjelper det med riktig verktøy. Nedenfor finner du to bestselgere fra Ryobi som alle kan kobles på det samme batteriet. Ikke dumt å være smart.

ONE+ Systemet fra Ryobi driver over 70 ulike verktøy med det samme batteriet. Det gjør at du kan klippe gresset, bore hull, sage tre, trimme hekker eller rengjøre bilen med bare ett ONE+ batteri. Du får kjøpt batterier i seks ulike batteristørrelser til arbeidsoppgavene dine, fra 5.0 Ah til 1.3 Ah. 

 

Litium-batteri som tenker selv. Her er det største batteriet i ONE + serien som er laget med IntelliCell-teknologi. Det betyr at batteriet styrer sin egen kraft for å levere optimal ytelse og driftstid for ethvert verktøy og oppgave.

Bli en proff hjulskifter. Med denne Muttertrekkeren fra Ryobi kan du stramme og åpne bolter som en proff. Kraftig 18V moter med tre ulike hastighetsinnstillinger for kontroll og fleksibilitet.

Pang, pang, pang. Med en spikerpistol er jobben gjort mye raskere og med større presisjon enn med en hammer. Nå kan du endelig fikse de listene som mangler, eller legge nytt panel på en kveld. Dykkertpistolen 18G fra Ryobi har doble LED-lys som aktiveres når du tar i håndtaket og avfyrer spiker med 15 – 50 mm lengde.

Ryobi - Elektroverktøy av høy kvalitet

Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.