StartsidenTips og rådInspirasjon

Julegavetips til en handyman

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Uansett om din samboer er handy eller ikke, så hjelper det med riktig verktøy. Nedenfor finner du to bestselgere fra Ryobi som alle kan kobles på det samme batteriet. Ikke dumt å være smart.

ONE+ Systemet fra Ryobi driver over 70 ulike verktøy med det samme batteriet. Det gjør at du kan klippe gresset, bore hull, sage tre, trimme hekker eller rengjøre bilen med bare ett ONE+ batteri. Du får kjøpt batterier i seks ulike batteristørrelser til arbeidsoppgavene dine, fra 5.0 Ah til 1.3 Ah. 

 

Litium-batteri som tenker selv. Her er det største batteriet i ONE + serien som er laget med IntelliCell-teknologi. Det betyr at batteriet styrer sin egen kraft for å levere optimal ytelse og driftstid for ethvert verktøy og oppgave.

 

Bli en proff hjulskifter. Med denne Muttertrekkeren fra Ryobi kan du stramme og åpne bolter som en proff. Kraftig 18V moter med tre ulike hastighetsinnstillinger for kontroll og fleksibilitet.

 

 

Pang, pang, pang. Med en spikerpistol er jobben gjort mye raskere og med større presisjon enn med en hammer. Nå kan du endelig fikse de listene som mangler, eller legge nytt panel på en kveld. Dykkertpistolen 18G fra Ryobi har doble LED-lys som aktiveres når du tar i håndtaket og avfyrer spiker med 15 – 50 mm lengde.

 

Ryobi - Elektroverktøy av høy kvalitet

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.

Ryobi TTI Byggmakker

Ryobi TTI

12.09.2018

Ryobi ® er en merkevare av den internasjonale gruppen Techtronic Industries (TTI), en global produsent av batteridrevne, elektriske og bensindrevne verktøy. Komplett merkevareserie som passer både profesjonelle og forbrukere. Ryobi tar nøye hensyn til gjeldende miljøkrav i utformingen av sine produkter og deltar aktivt i miljøvern, i samsvar med europeiske sikkerhetsstandarder, som anses for å være blant de strengeste.

Hvordan få den perfekte hagen  Byggmakker

Hvordan få den perfekte hagen

16.05.2018

Ønsker du deg en fin hage til sommeren? Med de riktige redskapene kan du få det. Her er våre favoritter som gjør hagearbeidet til en lek!