StartsidenTips og rådInspirasjon

Klassiske ruter på gulvet er tilbake

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Gulv med rutemønster har vært populært i flere hundre år, og er fortsatt et stilsikkert valg til gulv i norske hjem. Nå lanseres en ny kolleksjon med rutete vinylgulv som har fire fargekombinasjoner som forener klassisk design og funksjonalitet.

Allerede på 1700-tallet ble det tradisjon å male ruter på gulvet, gjerne i svart og hvitt eller grått og hvitt. Da funkis-stilen kom på 20- og 30-tallet ble rutete gulv et fast innslag i det praktiske kjøkkenet. Nå er trenden med rutete gulv tilbake for fullt, og i kolleksjonen Tarkett Extra finner du det rutete vinylgulvet Remy.

Vinylgulv er slitesterke, robuste og lette å rengjøre, noe som er en viktig forutsetning når hverdagen skal fungere i rom som kjøkken og entré. Den sterke overflaten vinylgulv er motstandsdyktige mot riper og slitasje. Overflaten er spesielt godt egnet til å takle søl fra oppvaskbenken og slitasje fra kjøkkenstoler som dras inn og ut ved matbordet, som gjør det godt egnet som kjøkkengulv.

I tillegg til at gulvet er slitesterkt og lett å rengjøre er det mykt og behagelig å gå på. Det bidrar til et behagelig lydnivå i hjemmet, hvilket er praktisk i barnerommet.

     Vinylgulvet Remy i kolleksjonen Tarkett Extra selges hos Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl  Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.

Dette gulvet er helt unikt  Byggmakker

Dette gulvet er helt unikt

05.11.2019

Ingen andre lager vinylgulv med så mange variasjoner.

Derfor bør du velge vinyl på badet Byggmakker

Derfor bør du velge vinyl på badet

15.03.2018

Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet? Vinyl er en av de store baderomstrendene.

Trendy vinyl på baderomsveggen Byggmakker

Trendy vinyl på baderomsveggen

11.07.2017

Har du lyst til å oppgradere badet, men har hverken tid eller penger til å totalrenovere? Da er kan baderomsvinyl være noe for deg.