Klassiske ruter på gulvet er tilbake


 

Klar for den kalde fine tida?  Peis eller vedovn


 

Gulv med rutemønster har vært populært i flere hundre år, og er fortsatt et stilsikkert valg til gulv i norske hjem. Nå lanseres en ny kolleksjon med rutete vinylgulv som har fire fargekombinasjoner som forener klassisk design og funksjonalitet.


Klassiske ruter på gulvet er tilbake Byggmakker

Allerede på 1700-tallet ble det tradisjon å male ruter på gulvet, gjerne i svart og hvitt eller grått og hvitt. Da funkis-stilen kom på 20- og 30-tallet ble rutete gulv et fast innslag i det praktiske kjøkkenet. Nå er trenden med rutete gulv tilbake for fullt, og i kolleksjonen Tarkett Extra finner du det rutete vinylgulvet Remy.

Vinylgulv er slitesterke, robuste og lette å rengjøre, noe som er en viktig forutsetning når hverdagen skal fungere i rom som kjøkken og entré. Den sterke overflaten vinylgulv er motstandsdyktige mot riper og slitasje. Overflaten er spesielt godt egnet til å takle søl fra oppvaskbenken og slitasje fra kjøkkenstoler som dras inn og ut ved matbordet, som gjør det godt egnet som kjøkkengulv.

I tillegg til at gulvet er slitesterkt og lett å rengjøre er det mykt og behagelig å gå på. Det bidrar til et behagelig lydnivå i hjemmet, hvilket er praktisk i barnerommet.


 

I tillegg til de klassiske kombinasjonene med svart/hvitt og grått/hvitt fås fargekombinasjonene beige/hvitt og rødt/hvitt.


 

        Vinylgulvet Remy i kolleksjonen Tarkett Extra selges hos Byggmakker

 

 

 

Trendy vinyl på baderomsveggen Byggmakker

Trendy vinyl på baderomsveggen

11.07.2017

Har du lyst til å oppgradere badet, men har hverken tid eller penger til å totalrenovere? Da er kan baderomsvinyl være noe for deg.

Trendy, lettstelt og slitesterkt gulv Byggmakker

Trendy, lettstelt og slitesterkt gulv

25.08.2015

Fra denne kolleksjonen fra Tarkett kommer lekre mønstre med afrikanske impulser.

Tips til alternative gulvtyper Byggmakker

Tips til alternative gulvtyper

12.02.2013

Det er mange typer gulv å velge blant for den som ønsker å ha noe annet under føttene enn parkett, laminat og massive gulvbord. Underlaget er uansett like viktig. Husk at ujevnheter vil synes godt under tynne belegg, for eksempel vinyl.