StartsidenTips og rådInspirasjon

La robotgressklipperen bli din gartner

Drømmer du om å gå barbeint på et tykt og sunt teppe av grønt gress? Skaff deg en gartner i form av en stille, fleksibel og pålitelig robotgressklipper.

Daglig vedlikehold bidrar til at plenen din blir tykk og ser ut som et grønt teppe. Men svært få har anledning til å klippe plenen hver eneste dag. Løsningen kan være en robotgressklipper.

 

Et teknologisk skritt foran

Det er 20 år siden Gardena utviklet den første robotgressklipperen Etter to tiår med kontinuerlig forsking og utvikling ligger selskapet et hakk foran med de mest populære robotgressklipperne på markedet

 

En robotgressklipper fra Gardena er stillegående og SensorCut-systemet gjør at den klipper regelmessig, elegant og med «følelse». Ikke dårlig for en robot. Teknologiske fremskritt har gjort at den kan brukes i all slags vær. Dette betyr at det ikke lenger er behov for en regnsensor. SILENO+ modellene har også SensorControl funksjon: Den justerer klippingen ut i fra gressets vekstfase.

 

Hvilken robotgressklipper passer for meg?

Stor og kupert hage? SILENO eller SILENO+ passer for hager som er spesielt komplekse eller har mye variasjoner i terrenget. Er hagen på under 1000 m² holder det med SILENO, er den større bør du investere i pluss-varianten SILENO+.

Passe stor hage? R80Li passer for hager opptil 800 m² og kuperte områder.

Liten og flat hage? SILENO City er utviklet for mindre og urbane hageområder med relativt flatt terreng. Denne prisvinnende lille saken passer for hager under 500 m².

 

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din? Byggmakker

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din?

28.06.2021

Velger du en robotgressklipper med de riktige egenskapene, får du en flott plen gjennom hele sommeren.

Robotgressklipper Byggmakker

Robotgressklipper

16.07.2018

Robotgressklipper, robotklipper eller klipperobot kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert, det er behagelig å få en robot til å gjøre jobben for deg.

Vanlige spørsmål om robotgressklippere Byggmakker

Vanlige spørsmål om robotgressklippere

09.07.2018

Drømmer du om å gå barbeint på et tykt og sunt teppe av grønt gress, men har ennå ikke skaffet deg en robotgressklipper? Hva lurer du på?

Du trenger ikke klippe gressplenen din selv Byggmakker

Du trenger ikke klippe gressplenen din selv

19.04.2016

For mange av oss er hagearbeid en hobby eller en deilig avkobling fra hverdagen på vår- og sommerdager. Likevel er det ikke alt hagestell som er like lystbetont. Med en robotgressklipper får du derimot både en velstelt gressplen og mer tid til å nyte sommerdagene.