StartsidenTips og rådInspirasjon

Lag lekestue for barna på en helg

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Med en lekestue blir det lettere å dra barna vekk fra skjermen og ut i hagen i frilek med andre barn. Hemmelig piratklubb, butikk eller bare et minihus – her kan barna leke i fred i timevis. Lekestuen Sofie fra Arnøy leveres som et ferdig byggesett du lett setter opp på en helg.

Den nye lekestuemodellen Sofie er en mer moderne lekestue uten laftede hjørner. Her kan barna få sitt eget tilholdssted med søsken eller venner. Lekestuen leveres som byggesett inkludert alt av festemidler. Sett av en helg og vips har barna sitt nye favorittlekested.

5 tips til lekehuset

  1. Gjør det hele til et hyggelig familieprosjekt og inviter barna med på både planlegging, bygging og innredning.

  2. Definer gjerne ett tema eller én stil, da ser alt mer gjennomført ut.

  3. Ikke kjøp masse dyre barnemøbler. Gjenbruk heller ting du har fra før eller kjøp brukt på finn.no.

  4. Vær kreativ med snekring og maling. Det er gjerne passende småskala-prosjekter dere får gjort på en kveld eller helg.

  5. Husk å gjøre det koselig utenfor lekestuen også. Krukker med blomster og en liten postkasse setter prikken over i-en.

Matcher huset. Lekestuen Sofie har et moderne utseende. Størrelsen er 180x180 cm (terrasse 180 cm x 41 cm x 16 mm).  Leveres med gulvbord og taktro. Vinduene er av plexiglass. Høyde sidevegg: 144 cm. Takhøyde: 182 cm.

 

Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Slik maler du med malesprøyte Byggmakker

Slik maler du med malesprøyte

03.06.2021

Det går unna når du bruker en malesprøyte, enten for å grunne eller male et rom. Men husk å maskere godt.

Velg riktig maling til dine rom Byggmakker

Velg riktig maling til dine rom

24.02.2021

Bruken og utformingen av et rom har mye å si for hvilken type maling du bør velge. Les videre og la deg inspirere av de flotte og slitesterke produktene til Jotun.

Høstdugnad: Få orden i hagen med en redskapsbod Byggmakker

Høstdugnad: Få orden i hagen med en redskapsbod

07.10.2020

Trenger du ekstra lagringsplass? Da kan en frittstående redskapsbod være den perfekte løsningen for deg. Vi har funnet tre flotte modeller som du kan montere selv.