StartsidenTips og rådInspirasjon

Lanserer nytt moderne takdesign

Powertekk Plano fra Isola er en helt nyutviklet plate med mønsterbeskyttet design som gir et moderne og stilsikkert utseende. Kraftig ståltykkelse med høy stabilitet og styrke, forenkler og effektiviserer monteringsarbeidet.

Med Isola Powertekk Plano får du et moderne utseende på huset ditt. Taket kommer i tre farger: Sort, Antrasitt og Steingrå.

Minimalistisk, sterk og stabil

­Powertekk Plano er utviklet for å møte en ny og mer minimalistisk byggestil, men vil også bidra til at eldre bygg får et lettere og mer moderne utrykk. Utformingen av profilen og ståltykkelsen på hele 0,7 mm sørger for god stabilitet. Platene er dermed enkle å montere og gir rask og sikker fremdrift.

– Styrken er så god at det faktisk er mulig å trå på platene over bærelektene dersom det skulle være nødvendig forteller Victor Pran, produktsjef i Isola.

En annen stor fordel med Plano er belastningen det tåler av snølast. Platen er utviklet for å kunne holde på jevnt fordelt snølast, på opptil 8 kilonewton pr kvadratmeter, som er dekkende for de fleste snølastsoner i Norge, fortsetter Pran.

Hvilket uttrykk ønsker du på taket?

Det er mulig å montere platene på to forskjellige måter, - enten i forband eller i rekke avhengig av hvilket uttrykk som er ønskelig for det aktuelle taket. Platens design gjør den høyaktuell på morderne funkisboliger med taktyper som pulttak og saltak uten raftekasser.

Her ser du forskjellen, Powertekk Plano montert med og uten forband. Hvilken stil passer ditt hus best?

Med Isola Powertekk Plano finnes det også en rekke spesialtilpasset tilbehør – blant annet snøfangere, stiger og ventilasjonshetter.

– Skråtaket kan legges helt ned til 15 grader, som er vanlig for skråtak. Det ville vært synd om man skulle lagt det noe flatere, når man har et så fint tak vil man jo ha muligheten til å se det, avslutter Pran.

Trenger du hjelp til å legge tak? Vi hjelper deg med å skifte taket ditt gjennom vår tjeneste Fiks ferdig tak

 

Med sin lave vekt er Isola Powertekk Plano også velegnet for rehabilitering av eldre hus, som ikke tåler tyngre taktekking.

Tåler taket ditt nok en vinter? Byggmakker

Tåler taket ditt nok en vinter?

23.08.2018

Gjorde du ikke unna takvedlikeholdet i våres, har du fortsatt mulighet til å gjøre det nå før vinterværet kommer.