StartsidenTips og rådInspirasjon

Lei av snømåking? Skaff deg en snøfreser

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Etter mange snørike vintre har vi nordmenn begynt å få øynene opp for hvor genialt det er med en snøfreser i garasjen. Ingen flere vonde rygger eller stressende måke-morgener for å få ut bilen.

Vinteren blir bedre med ordentlig snøryddingsutstyr. Om det er hjemme eller på hytta. Toro er et amerikansk selskap som har utviklet gressklippere og snøfresere i mer enn hundre år og er kjent for sin gode kvalitet. Det er viktig når du skal fjerne store mengder snø på ulike underlag ­– og for ikke å snakke om våt og tung snø.

Toro snøfresere er et av de få merkene som har el-start selv på en del 1-trinns snøfresere. Dette er en stor fordel på kalde vinterdager. Det er også viktig at snøfreseren klarer å arbeide seg gjennom snøen og ikke setter seg fast i snøskavlen. Med en Toro snøfreser kan du styre snøen eksakt dit du vil ha den, frikoble drivhjulene for lettere håndtering eller justere bakkeavstanden dersom du for eksempel rydder en grusgang.

SnowMax-modellen fra Toro er dessuten den eneste snøfreseren på markedet med ADS: Automatic Drive System som tilpasser seg brukerens hastighet fra 0-5,5 km/t. Og takket været en skovl som er ti ganger raskere enn konkurrentene, kan du fjerne hele 1134 kg snø i minuttet.

 

Alltid rød. En Toro er alltid rød. Toro Snowmax 724 QXE er en to-trinns snøfreser som håndterer snødybder opptil 45 cm, 61 cm ryddebredde og en kastelengde på opp til 12 meter. Lett håndtering av utkasterrøret. Perfekt for områder med fast underlag som asfalt eller belegningsstein. Utrustet med praktisk el-start og det smidige Quick Stick Chute-systemet der du styrer utkastet med en joystick.

Slik stiller du forberedt når snøen kommer Byggmakker

Slik stiller du forberedt når snøen kommer

26.11.2019

Det første store snøfallet kommer alltid brått på. Med riktig utstyr er du godt forberedt, og kan få gjort mye med noen få enkle grep.

Unngå kink i ryggen når du måker snø Byggmakker

Unngå kink i ryggen når du måker snø

14.03.2018

Snøen laver ned og blir liggende på bakken som fin, tørr eller kram snø – eller slaps. Det er den tiden på året igjen hvor mange oss blir pent nødt til å finne frem snøskuffa. Med riktig teknikk og utstyr slipper du å oppsøke kiropraktor i vinter.

Bruk Snøfreseren med god samvittighet Byggmakker

Bruk Snøfreseren med god samvittighet

20.11.2015

Når du betjener en snøfreser eller andre småmaskiner, kommer du og omgivelsene dine i direkte kontakt med damp og avgasser. Men nå kan du med god samvittighet erstatte den tradisjonelle snøskuffa med en snøfreser dersom du fyller alkylatbensin på tanken.