StartsidenTips og rådInspirasjon

Lek deg med fototapet


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Med Borges fototapet fra Mr Perswall er mulighetene uendelige. Enten du vil ha en vegg som skiller seg skikkelig ut eller om du tapetserer et helt rom i en utradisjonell tapet. Vær litt vågal og sett ditt personlige preg på hjemmet.

Det er gøy å se et hjem som virkelig viser frem personligheten til dem som bor der. Fototapet er lekent og kan forvandle et rom. Følg magefølelsen din. Kanskje du skal dra på med et skikkelig fargerikt tapet eller gå for noe med annerledes mønster? Hvorfor ikke lage din helt egendesignede tapet? Alt er mulig. Her viser vi deg tre spennende kolleksjoner som kan sette fart på hverdagen til både liten og stor.

Street art

I arbeidet med kolleksjonen har Mr Perswall bedt kunstnere, designere og kreative visuelle skapere om å gi dem deres tolkning av gatekunst. Kolleksjonen Street Art er en hyllest til denne uformelle og spennende kunstformen. Resultatet er en urban collage av uventede motiver, abstrakt design og vakre, underfundige veggtemaer.

Ballon City. P201301-5

 Swan Lady. P201402-W

 Go Girl. P200601-8 1

 Colorful Field. P200201-6

Shades

Shades er en splitter ny kolleksjon med nydelige fototapeter som gir en rolig og behagelig atmosfære. Kolleksjonen er et samarbeid med designer Magdalena Lundkvist som i mange år har laget fantastisk veggpryd med lekne mønstre og bilder. Shades-kolleksjonen består av lyse og lette motiver med et dempet uttrykk.
Her kan du finne New York innhyllet i en drømmeaktig morgentåke. Eller hva med en lekende, magisk elefant?

 Bubbly Elephant. P230701-6

Wings of Desire. P231801-6

NY See. P230501-0

Sunshade. P230201-0

Hide & seek

Hide & Seek er en kolleksjon laget spesielt for barnerommet. Tapetene oppmuntrer små kunstnere til å fargelegge innbyggerne i jungelen selv, bokstavakrobaten til å lære alfabetet på en naturlig måte og små oppdagere til å erobre verden hver kveld før Jon Blund drysser sitt støv over dem.

 Tall Wall. P121101-1

 

 

 

 Pen Pal. P121702-W

Finn din tapet

Tips! Prøv den nye nettsiden www.finndintapet.no der Borge guider deg gjennom en jungel av tapet for å finne den perfekte tapet til deg. Her kan du krysse av for hva slags mønster og farger du liker, og vips får du opp aktuelle tapetdesign. Dersom du leter etter en tapet fra en spesiell merkevare eller kolleksjon kan du krysse av for dette også. Man kan prøvetapetsere og bestille tapetprøver rett hjem i postkassen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra barnerom til ungdomsrom med tapet Byggmakker

Fra barnerom til ungdomsrom med tapet

19.03.2020

Har du en tenåring som ønsker seg nytt rom i hus? Med tapet kan du totalforandre barnerommet på rekordtid.

Vårens tapettrender: Bruk personligheten din som inspirasjon   Byggmakker

Vårens tapettrender: Bruk personligheten din som inspirasjon

27.01.2020

Med tapet kan du forandre hjemmet på rekordtid – og i 2020 er det du som bestemmer trendene.

Høstens tapettrender – skjem bort veggene med Van Gogh  Byggmakker

Høstens tapettrender – skjem bort veggene med Van Gogh

03.10.2019

Den nye tapettrenden er preget av alt fra det enkle skandinaviske uttrykket til det mer eksotiske, elegante og kunstneriske. Fellesnevneren er økt fargebruk og komplekse fargekombinasjoner.

Høstens tapettrender: Slipp naturen inn! Byggmakker

Høstens tapettrender: Slipp naturen inn!

26.08.2019

Med tapet kan du raskt og enkelt forvandle et rom og gi det en ekstra touch, i stil med resten av interiøret. Fellesnevneren for høsten 2019 er økt fargebruk og mer komplekse fargekombinasjoner – nå er nemlig fargene på vei inn for fullt.