StartsidenTips og rådInspirasjon

Lekeland i hagen på 1-2-3

Hvis du strever med å få barna ut av huset – hvorfor ikke lage en hjemmelaget fornøyelsespark i hagen?

Hvis du synes dette høres ut som et stort og kostbart prosjekt, kan du heldigvis ta det helt med ro; Vi har nemlig plukket ut noen lekeland-løsninger som både de aller minste- og de litt større barna vil sette pris på, og som i tillegg er enkle å montere med rimelige materialer. Her er det mye moro også for voksne som ikke har glemt kunsten å leke!

SE VÅRT UTVALG UTELEKER HER

Her kommer klatremus. Klatrestige og tau er både gøy og godt for kroppen. Har du flere tau eller stiger kan du arrangere klatrekonkurranse og andre morsomme aktiviteter i hagen.

Edderkopphuske. En mer gøyal måte å huske på. Husken er 98 cm i diameter og passer til stativ med høyde mellom 1,9 og 2,5 meter.

Tid for pause. Sofie lekestue fra Arnøy har en liten og koselig terrasse med overbygg i front – perfekt for en hyggelig lunsj eller «powernap» før leken fortsetter. Med et areal på 180 x 180 cm får man plass til både bord, stoler og leker. Lekestuen er dessuten utstyrt med uknuselig pleksiglass i dør og vinduer.

Taubane og huske for små apekatter. Sving deg mellom trærne som en ekte apekatt! Denne taubanen er hele 30 meter lang og har anti-slip-grep. Heng etter armene eller invester i apekatthusken for en mer behagelig reise.

Hengestol for liten og for stor. Denne deilige hengestolen kan også brukes som en fantastisk kul huskestol for barna

Fargerik og sikker huske til de aller minste.

Fra utlandet til uteområdet Byggmakker

Fra utlandet til uteområdet

15.08.2019

Mange reiser til utlandet om sommeren. Derfor er det grunn til å bygge et uteområde som også egner seg for den norske sensommeren.

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt Byggmakker

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt

18.06.2019

Anneks Grimstad gir deg skygge for solen, ly for regnet og god utsikt. Kanskje du til og med kan gjøre om annekset til et koselig krypinn for sommergjestene dine?

Oppbygd terrasse Byggmakker

Oppbygd terrasse

30.01.2018

Med en terrasse på bakkeplan er det ingen fare om den utsettes for telehiv eller ikke er perfekt dimensjonert. Men bygger du deg opp i høyden, må terrassen betraktes som et vanlig byggverk. Den er dermed underlagt gjeldende byggebestemmelser og bygges og må dimensjoneres deretter.

Ut med stua – ut med kjøkkenet Byggmakker

Ut med stua – ut med kjøkkenet

17.01.2018

Når sola skinner, frister det sjelden å stå inne og lage mat. Så hvorfor ikke flytte kjøkken og stue ut på terrassen i sommermånedene?