StartsidenTips og rådInspirasjon

Lekeland i hagen på 1-2-3

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Hvis du strever med å få barna ut av huset – hvorfor ikke lage en hjemmelaget fornøyelsespark i hagen?

Hvis du synes dette høres ut som et stort og kostbart prosjekt, kan du heldigvis ta det helt med ro; Vi har nemlig plukket ut noen lekeland-løsninger som både de aller minste- og de litt større barna vil sette pris på, og som i tillegg er enkle å montere med rimelige materialer. Her er det mye moro også for voksne som ikke har glemt kunsten å leke!

SE VÅRT UTVALG UTELEKER HER

Her kommer klatremus. Klatrestige og tau er både gøy og godt for kroppen. Har du flere tau eller stiger kan du arrangere klatrekonkurranse og andre morsomme aktiviteter i hagen.

Edderkopphuske. En mer gøyal måte å huske på. Husken er 98 cm i diameter og passer til stativ med høyde mellom 1,9 og 2,5 meter.

Tid for pause. Sofie lekestue fra Arnøy har en liten og koselig terrasse med overbygg i front – perfekt for en hyggelig lunsj eller «powernap» før leken fortsetter. Med et areal på 180 x 180 cm får man plass til både bord, stoler og leker. Lekestuen er dessuten utstyrt med uknuselig pleksiglass i dør og vinduer.

Taubane og huske for små apekatter. Sving deg mellom trærne som en ekte apekatt! Denne taubanen er hele 30 meter lang og har anti-slip-grep. Heng etter armene eller invester i apekatthusken for en mer behagelig reise.

Hengestol for liten og for stor. Denne deilige hengestolen kan også brukes som en fantastisk kul huskestol for barna

Fargerik og sikker huske til de aller minste.

Terrassebeis – slik gjør du det Byggmakker

Terrassebeis – slik gjør du det

12.05.2021

Lengter du etter deilige kvelder på terrassen sammen med familie og gode venner? Nå er det heldigvis ikke lenge igjen. I mellomtiden kan du vaske og legge på et strøk terrassebeis, slik at du snart kan invitere til en ren og nybeiset terrasse.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

Dette er hagetrendene i 2021 Byggmakker

Dette er hagetrendene i 2021

02.03.2021

Våren er på vei! Les videre og la deg inspirere av årets nyheter til uteplassen.

Utebelysning: Så enkelt installerer du den selv  Byggmakker

Utebelysning: Så enkelt installerer du den selv

18.08.2020

Når høstmørket kommer sigende, er utebelysning et must. Les videre og se hvor enkelt du kan lyse opp uteplassen med forskjellige lamper og effekter.