StartsidenTips og rådInspirasjon

Lekeland i hagen på 1-2-3

 

 

Hvis du strever med å få barna ut av huset – hvorfor ikke lage en hjemmelaget fornøyelsespark i hagen?

Hvis du synes dette høres ut som et stort og kostbart prosjekt, kan du heldigvis ta det helt med ro; Vi har nemlig plukket ut noen lekeland-løsninger som både de aller minste- og de litt større barna vil sette pris på, og som i tillegg er enkle å montere med rimelige materialer. Her er det mye moro også for voksne som ikke har glemt kunsten å leke!

SE VÅRT UTVALG UTELEKER HER

Her kommer klatremus. Klatrestige og tau er både gøy og godt for kroppen. Har du flere tau eller stiger kan du arrangere klatrekonkurranse og andre morsomme aktiviteter i hagen.

Edderkopphuske. En mer gøyal måte å huske på. Husken er 98 cm i diameter og passer til stativ med høyde mellom 1,9 og 2,5 meter.

Tid for pause. Sofie lekestue fra Arnøy har en liten og koselig terrasse med overbygg i front – perfekt for en hyggelig lunsj eller «powernap» før leken fortsetter. Med et areal på 180 x 180 cm får man plass til både bord, stoler og leker. Lekestuen er dessuten utstyrt med uknuselig pleksiglass i dør og vinduer.

Taubane og huske for små apekatter. Sving deg mellom trærne som en ekte apekatt! Denne taubanen er hele 30 meter lang og har anti-slip-grep. Heng etter armene eller invester i apekatthusken for en mer behagelig reise.

Hengestol for liten og for stor. Denne deilige hengestolen kan også brukes som en fantastisk kul huskestol for barna

Fargerik og sikker huske til de aller minste.

Utebelysning: Så enkelt installerer du den selv  Byggmakker

Utebelysning: Så enkelt installerer du den selv

18.08.2020

Når høstmørket kommer sigende, er utebelysning et must. Les videre og se hvor enkelt du kan lyse opp uteplassen med forskjellige lamper og effekter.

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom  Byggmakker

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom

28.02.2020

Det er spesielt ett viktig element du bør vurdere dersom du drømmer om en funksjonell og vedlikeholdsfri uteplass.

Fra utlandet til uteområdet Byggmakker

Fra utlandet til uteområdet

15.08.2019

Mange reiser til utlandet om sommeren. Derfor er det grunn til å bygge et uteområde som også egner seg for den norske sensommeren.

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt Byggmakker

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt

18.06.2019

Anneks Grimstad gir deg skygge for solen, ly for regnet og god utsikt. Kanskje du til og med kan gjøre om annekset til et koselig krypinn for sommergjestene dine?