Leken oppbevaring på barnerommet


 

Klar for den kalde fine tida?  Bjørkeved


 

Oppbevaring på barnerom trenger ikke å være kjedelig: Tenk flerfunksjonelt, fargerikt og som et barn.

Leken oppbevaring på barnerommet Byggmakker

Barnerom er ofte små og fylt med ting. Da er det viktig å innrede smart – og på barnas premisser. Her er noen tips som kan hjelpe deg til å tenke litt utenfor boksen.

– For de minste er det viktigste å ha plass til å leke og at lekene er lett tilgjengelige. Oppbevaringen må ikke nødvendigvis skje i et tradisjonelt skap, sier Toril Velle, markedssjef i Langlo.

SE VÅRE GARDEROBER OG OPPBEVARINGSLØSNINGER HER

Har du små rom med skråtak og liten gulvplass kan en oppbevaringsbenk med skyvedører være et godt valg. Da er det samtidig lett for barna å holde orden, legge ting på plass og lukke dørene.

– Med en benk får du også en hylle som du kan sette speil, bilder og leker på. Bygger man benken sammen med sengen fungerer den også som nattbord, tipser Velle.

Bruk rabattkode "BMVENN"

 

Fargerik skapløsning. En skyvedørsmodell med farge kan være med på å sette prikken over i-en på et lite barnerom. På dette rommet hentet Sinnasnekker'n igjen fargen på en av veggene, noe som bidrar til å skape en fin helhet.

Utnytt kriker og kroker

Har du en liten nisje i rommet som du ikke får utnyttet? Eller er det lite gulvplass mellom seng og vegg? En oppbevaringsbenk kan skreddersys etter plassen og vinklene du har til rådighet.

Tenker du at en skyvedørsbenk ikke vil gi nok oppbevaringsplass, kan du kombinere den med en garderobestang i taket. Denne løsningen har blant annet Sinnasnekker'n brukt i sine prosjekter.

– Otto har brukt oppbevaringsløsninger fra Langlo ved flere anledninger. Han er utrolig flink til å bygge personlige løsninger som setter barnas behov i sentrum, mener Velle.

Tips:

  1. La innredningen vokse med barnet.
  2. Fest garderobestengene i barnas høyde, slik at de når opp.
  3. Garderobestengene og hyller kan flyttes etter hvert som barnet vokser.

Jentesone. En hvit skyvedørsløsningen trenger ikke å være kjedelig – spesielt ikke hvis du kombinerer den med andre fargerike elementer i rommet. Da er det i tillegg enklere å endre uttrykk på rommet i takt med at barnet blir større.

Ett skap – flere funksjoner. Tenk flerfunksjonelt når det gjelder oppbevaring på barnerommene – spesielt om rommet er lite. Her fungerer for eksempel oppbevaringsplassen også som en benk eller nattbord.

Skreddersydd oppbevaring. Har du skråtak på rommet kan du skreddersy en skyvedørsløsning som utnytter plassen du har til rådighet. Ved å bruke skyvedører får man i tillegg bedre plass foran – i motsetning til kommoder og benker med slagdører.

Skap plass til hverdagen – i alle rom Byggmakker

Skap plass til hverdagen – i alle rom

03.10.2019

Ønsker du deg en lekker og ryddig garderobe, men vet ikke helt hvor du skal starte? Se vår rom-for-rom-guide med inspirasjon for hvordan du kan planlegge og tilpasse drømmegarderoben etter dine spesifikke oppbevaringsbehov.

Få de gode ryddetipsene Byggmakker

Få de gode ryddetipsene

18.03.2019

Synes du også at det er vanskelig å holde orden i skap og garderober? Få de smarte tipsene her.

Ny sesong, nye ryddemuligheter Byggmakker

Ny sesong, nye ryddemuligheter

07.01.2019

Drømmer du om et ryddig hjem som gir deg ro i sjelen? Da burde du starte hver nye sesong med en skikkelig ryddesjau og investere i smarte oppbevaringsløsninger dersom du ikke har det fra før. Det er ikke så mye som skal til før du har full kontroll.

Slik får du et innbydende julehjem  Byggmakker

Slik får du et innbydende julehjem

18.12.2018

Med ryddige og romslige garderober er det lett å sørge for at både familien og overnattingsgjester føler seg som hjemme i julen.