StartsidenTips og rådInspirasjon

Leken oppbevaring på barnerommet

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Oppbevaring på barnerom trenger ikke å være kjedelig: Tenk flerfunksjonelt, fargerikt og som et barn.

Barnerom er ofte små og fylt med ting. Da er det viktig å innrede smart – og på barnas premisser. Her er noen tips som kan hjelpe deg til å tenke litt utenfor boksen.

– For de minste er det viktigste å ha plass til å leke og at lekene er lett tilgjengelige. Oppbevaringen må ikke nødvendigvis skje i et tradisjonelt skap, sier Toril Velle, markedssjef i Langlo.

SE VÅRE GARDEROBER OG OPPBEVARINGSLØSNINGER HER

Har du små rom med skråtak og liten gulvplass kan en oppbevaringsbenk med skyvedører være et godt valg. Da er det samtidig lett for barna å holde orden, legge ting på plass og lukke dørene.

– Med en benk får du også en hylle som du kan sette speil, bilder og leker på. Bygger man benken sammen med sengen fungerer den også som nattbord, tipser Velle.

Bruk rabattkode "BMVENN"

 

Fargerik skapløsning. En skyvedørsmodell med farge kan være med på å sette prikken over i-en på et lite barnerom. På dette rommet hentet Sinnasnekker'n igjen fargen på en av veggene, noe som bidrar til å skape en fin helhet.

Utnytt kriker og kroker

Har du en liten nisje i rommet som du ikke får utnyttet? Eller er det lite gulvplass mellom seng og vegg? En oppbevaringsbenk kan skreddersys etter plassen og vinklene du har til rådighet.

Tenker du at en skyvedørsbenk ikke vil gi nok oppbevaringsplass, kan du kombinere den med en garderobestang i taket. Denne løsningen har blant annet Sinnasnekker'n brukt i sine prosjekter.

– Otto har brukt oppbevaringsløsninger fra Langlo ved flere anledninger. Han er utrolig flink til å bygge personlige løsninger som setter barnas behov i sentrum, mener Velle.

Tips:

  1. La innredningen vokse med barnet.
  2. Fest garderobestengene i barnas høyde, slik at de når opp.
  3. Garderobestengene og hyller kan flyttes etter hvert som barnet vokser.

Jentesone. En hvit skyvedørsløsningen trenger ikke å være kjedelig – spesielt ikke hvis du kombinerer den med andre fargerike elementer i rommet. Da er det i tillegg enklere å endre uttrykk på rommet i takt med at barnet blir større.

Ett skap – flere funksjoner. Tenk flerfunksjonelt når det gjelder oppbevaring på barnerommene – spesielt om rommet er lite. Her fungerer for eksempel oppbevaringsplassen også som en benk eller nattbord.

Skreddersydd oppbevaring. Har du skråtak på rommet kan du skreddersy en skyvedørsløsning som utnytter plassen du har til rådighet. Ved å bruke skyvedører får man i tillegg bedre plass foran – i motsetning til kommoder og benker med slagdører.

Slik lager du en smart oppbevaringsløsning til kosedyr Byggmakker

Slik lager du en smart oppbevaringsløsning til kosedyr

17.12.2020

Barn elsker kosedyr, og det blir fort veldig mange av de. Her har vi laget en smart og fin oppbevaringsløsning der barna selv kan være med å rydde. Kanskje barna får være med velge farge på oppbevaringsløsningen også? Se skisse, materialliste og trinn - for - trinn video her. Det fikser dere!

Slik organiserer du gangen din Byggmakker

Slik organiserer du gangen din

13.10.2020

Irriterer du deg over lite oppbevaringsplass i gangen? Ligger det alltid strødd sko og yttertøy? Få inspirasjon til smarte løsninger her!

Garderobe kampanje Byggmakker

Garderobe kampanje

30.08.2020

Sommeren har kommet og de lyse timene gir oss fornyet energi til å kaste oss over flere kreative prosjekter. Bestill din nye garderobeløsning fra Langlo innen 4. august og få den levert på døra. Sommertilbud på hele kolleksjonen nå! Bruk kampanjekode BMVENN og få rabatt. Tilbudet gjelder til 4. august

Slik organiserer du klesskapet  Byggmakker

Slik organiserer du klesskapet

04.12.2019

Dette smarte garderobesystemet eliminerer fem velkjente hverdagsproblemer.