StartsidenTips og rådInspirasjon

Lekkert bad på budsjett


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Med veggpanel kan du raskt og enkelt gi badet et realt løft – uten at det trenger å koste skjorta.

Skal du pusse opp badet er det ofte montering av gips, membran og fliser som trekker opp prisen. Med veggpanel slipper du derimot unna med kun montering av platene.

– Veggpanel er en enkel måte å oppgradere badet på og kan monteres rett på stenderne. Ulike platestørrelser, overflater og fargevalg gir stort rom for kreativitet, sier Per Torjussen, markedssjef i Fibo.

SE ALLE BADEROMPANELER HER

Fibo veggpanel på bad - Marina Oak

MODIGERE VALG PÅ BADET

Utvalget av farger og mønster virker nærmest uendelig når du skal velge hvordan du vil ha det på badet. Selv om mange fortsatt foretrekker klassiske løsninger og farger, tar stadig flere nordmenn også modigere valg for baderommet sitt. Ifølge Torjussen er det mørke farger og røffe overflater som er mest populært blant oppussingsglade nordmenn akkurat nå.

– Vi selger mye fra vår Colour Collection både i høyglans og matt overflate. Mange kombinerer disse med hvite plater slik at ikke hele rommet blir ensfarget. Da får rommet et litt mer spennende uttrykk.

Også røffe overflater som imiterer betong, skifer og stein er populære.

– Nordmenn har blitt tøffere i sine valg til badet og tør å gå for røffere overflater og mørkere farger. Det er en spennende utvikling som ikke ser ut til å avta med det første, legger Torjussen til.

Fibo veggpanel på baderommet - Cracked Cement

FEM GANGER SÅ RASK MONTERING

Med veggpanelene kan du få et bad som ser ut som det er flislagt – panelene ser nemlig ut som flis. Vil du ha slette overflater kan du også velge panel helt uten flismønster. Uansett design er veggpanelene godkjent som membran. Det betyr at du kan dusje rett på dem uten å bekymre deg for vannskader eller for at det må ekstra arbeid til for å sikre badets våtsoner.

– Siden Fibo veggpanel er godkjent som membran kan du føle deg helt trygg på at du har fått en god løsning for badet. I tillegg til å se ut som flis, monteres de opp til fem ganger så raskt og uten fuger som må repareres eller renses er også vedlikeholdet veldig enkelt, sier Torjussen.

Kun én utfordring er like stor som hvis du velger flis: Hvordan bestemme seg for farger, mønster og størrelser, slik at badet blir akkurat slik du ønsker seg. Det er bare å gå i gang med planleggingen!

Drøm deg bort til sydeligere strøk. Fibo baderomspanel - Zanzibar

Bygger du nytt hus? Byggmakker

Bygger du nytt hus?

22.05.2019

Fabrikkmalt kledning er en smart løsning som gjør valget enkelt.

Gjør det selv: Slik lager du et skrivebord Byggmakker

Gjør det selv: Slik lager du et skrivebord

22.03.2018

Det er mange som ønsker en løsning for hjemmekontor. Her viser Snekker Niklas deg hvordan du kan lage et smart skrivebord med fine detaljer. Se også montering av Walls2paint.

Drømmen om livet på landet Byggmakker

Drømmen om livet på landet

01.03.2018

Oppussingsprosjektet ble ikke helt som tenkt for de to venninnene som kjøpte bolig sammen i landlige omgivelser. Heldigvis var ikke Sinnasnekker’n sen om å hjelpe.

Slik får du badet fra interiørbladet på budsjett Byggmakker

Slik får du badet fra interiørbladet på budsjett

01.03.2018

Fantaserer du om betongvegger, steinfliser, skifer eller trepanel på badet? Det finnes en genial snarvei.