StartsidenTips og rådInspirasjon

Lettvint gressklipping

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Flere av oss ønsker en velstelt gressplen uten at det skal bli for tungvint eller ta for mye tid. Med redskaper som er enkle å bruke, er det faktisk lettere og raskere enn du skulle tro.

Det finnes mange forskjellige typer redskaper til gressplenen på markedet til ulike behov, og i alle mulige prisklasser. Dette gjelder spesielt for gressklippere. Ønsker du å få jobben gjort med en enkel gressklipper som allikevel er kraftig og slitesterk, burde du ta en titt på McCulloch sin gressklipper M46-120R Classic.

Den gir deg kraften som er nødvending, uten at du trenger å bruke ekstra penger på flere funksjoner. En sterk bensinklipper gjør det enkelt for deg å klippe både høyt og tett gress, samtidig som det er et smart valg hvis man har en ujevn plen med bakker som må klippes.

 

Enkel og pålitelig. Med kraftige motorer, brede klippeaggregat og høye hjul er McCullochs bensindrevne gressklipper rask og enkel å bruke.

 

 

 Høyt gress er null problem. Gressklippere med oppsamlere, slik som M46-120RClassic, har ingen problemer med å klippe høyt gress og du slipper å klippe plenen så ofte.

 

Der gressklipperen ikke kommer til

Det er ikke noen hemmelighet at det ikke er alle områder hvor gressklipperen har like lett for å komme til. I slike situasjoner trenger du en smidig gresstrimmer som raskt kan klippe gresset rundt kantene på plenen. Her anbefaler vi Trimmac fra McCulloch. Denne bensindrevne gresstrimmeren veier kun 3,9 kg, noe som gjør den enkel å bære rundt omkring.

En annen praktisk Trimmac-funksjon, er delt riggrør som gir deg muligheten til å erstatte den nederste halvdelen med et annet tilbehør. På denne måten kan du konvertere gresstrimmeren til en hekksaks, kantklipper, kultivator eller et annet praktisk hageredskap som du måtte ønske. Supersmart!

 

Lettvint kantklipping. Trimmac fra McCulloch er superlett og enkel å bruke. Det kurvede skaftet og løkkehåndtaket gjør trimmeren lett å arbeide med.

 

Presis og automatisk trådmating. Med funksjonen «Tap’n Go», kan du raskt støte trimmeren mot bakken for å slippe ut mer trimmertråd. Det er altså ikke nødvendig å stoppe eller skru av trimmeren.


Fem hagetips til deg uten grønne fingre

1. Valg av riktig jord har stor betydning, så ikke gå for det billigste. Vi anbefaler også at du styrer unna jord som inneholder torv da dette verken er bra for plantene eller miljøet. Husk å gi plantene rikelig med jord!


2. Du trenger ikke vanne mange ganger i uka, vann heller sjeldent og mye.


3. Velg redskaper som er enkle og effektive å bruke. Tenk på at de må gi deg riktig ergonomisk stilling så ikke hagearbeidet ender med ryggsmerter.


4. Sliter du med mose, eller gule flekker på plenen, bør du vurdere å investere i en plenlufter.

 

5. Kjøp planter du vet trives i norsk klima, og tenkt på om de trives i sol eller halvskygge, hvis ikke risikerer du at plantene dør etter kort tid.

 

Er du derimot ikke like begeistret for å klippe gresset selv, og vurderer en robotgressklipper? Les mer her.