StartsidenTips og rådInspirasjon

Lite oppbevaringsplass på badet? Bruk veggen!

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Et lite baderomsmøbel og noen knagger kan gjøre underverker.

Å skulle møblere et lite bad slik at du får nok oppbevaringsplass kan være en utfordring. Det vil nemlig oppleves som trangt hvis du innreder badet med store baderomsmøbler. Heldigvis finnes det andre gode muligheter for oppbevaring på badet: Ekstra rader med knagger som du kan henge både håndklær, badekåper og oppbevaringskurver på, kan for eksempel løse noe av plassutfordringen.

I tillegg kan du velge et baderomsmøbel som tar liten plass. Osean fra Byggmakker er for eksempel en plassbesparende løsning med to praktiske skuffer, speil og innebygd energisparende belysning. Bredden på servanten er 90 cm.

Børstet eller stål? Denne serien fra CELLO tilbyr ulike størrelser, form og utførelse. Stilrent. Kjøp toalettpapirholder i samme design som baderomsknaggene.

TIPS: Knagger som kan limes skader ikke membranen.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Slik organiserer du klesskapet  Byggmakker

Slik organiserer du klesskapet

04.12.2019

Dette smarte garderobesystemet eliminerer fem velkjente hverdagsproblemer.