StartsidenTips og rådInspirasjon

Mal din egen drømmeverden

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

Jotuns fargekart for 2017 er inspirert av kulturer og ideer fra alle verdenshjørner. Hvilken del av verden har du lyst til å ta med hjem?

– Vi mennesker lar oss inspirere av mye forskjellig. Vi reiser og oppsøker nye steder, enten fysisk eller via internett. Maten vi spiser, bøkene vi leser og musikken vi hører på er fra ulike verdenshjørner. Med det nye fargekartet ønsker vi å overføre denne nysgjerrigheten til hjemmet, og har satt sammen tre temaer som reflekterer dette, sier Lisbeth Larsen, Global fargesjef i Jotun.

De tre temaene er Nordic Living, Urban Living og Continental Living som alle gjenspeiler vår livsstil og erfaringer fra henholdsvis skog og mark, storbyreiser eller eksotiske kulturer.

Sjekk ut noen av våre nye LADY-favoritter lenger ned – og drøm deg bort!

Miami Vice. Lek deg med ulike malingsfinisher for et sofistikert resultat. Her ser du delikate LADY 2782 Deco Pink i Pure Color- og Minerals-utgave. Deco Pink er en ny farge og en del av Urban Living-paletten til Jotun.

Blast from the past. Grønntoner i pastell gir en perfekt ramme for friske grønne planter som fortsatt er et trendy interiørelement. LADY Pure Color 8478 Pale Green er også en fargenyhet fra Jotun under Urban Living-paraplyen.

Krydder fra Marrakech. De varme, brente nyansene utgjør fargepaletten Continental Living. Her ser du LADY Pure Color 1362 Olive Brown og 10001 Dijon Yellow.

Tips fra Lisbeth

– Test ut og prøv! Å møblere med farger er noe vi ser mer og mer av. Hva med en lys grønn vegg til våren, for eksempel? Tenk gjerne sesongbasert rundt malingsfarger, og husk at med LADY kan alle nyanser enkelt skiftes ut og males over, tipser Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun.

Digital inspirasjon. Sjekk ut LADYs digitale fargekart! På colours.jotun.no finner du en mengde inspirasjon, forslag og råd om fargene i fargekartet. Se også korte filmer med tips om farger og produkter til både vegger og tak. Du kan lage din egen ønskeliste med favorittfarger og produkter – og når du har alt på mobilen blir det enklere å pusse opp enn noen gang før!