StartsidenTips og rådInspirasjon

Mer enn bare et skap

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Nå kan du mikse fronter, farger, utseende og stil etter hvilke møbler du har og det øvrige interiøret i hjemmet ditt og få en garderobeløsning som bare du har. Det er bare kreativiteten som setter begrensninger for hvordan du vil ha det.


Endelig er det anledning til å tenke på det visuelle, i større grad enn bare å fokusere på det praktiske. Vi blir mer og mer bevisste på at garderober er blitt en integrert del av hjemmet som fremhever stil og smak på en spennende måte. Vi, som forbrukere, legger mer vekt på design og krever at også garderoben skal falle inn med resten av interiøret, i tillegg til å løse behovet for oppbevaring.
TEGN DIN GARDEROBE HER


Skjul kontorpulten med datamaskinen og alle permene bak en romdeler eller skyvedører.

Dekorative skyvedører kompletterer garderoben og skal ikke lenger bare skjule innholdet. Mulighetene er uendelige om du våger å være kreativ. Soverommet kan enkelt deles opp med et frittstående skap eller en kommode.

Få fullstendig oversikt

Oversikt er et viktig nøkkelord for et levende oppbevaringssted som fungerer godt.
Stadig flere har fått øynene opp for walk in closet. Muligheten til å gå inn i garderoben gir et helt unikt overblikk.
  

Stryk klærne der de skal henge med utrekkbart strykebrett og integrert bukseoppheng eller sorter undertøy og bukseseler i skuffer med praktiske skuffdelere.

I små rom kan bruk av speil gi økt romfølelse. Bronsespeil gir en varm tone i rommet og er ikke så fremtredende i interiøret.

Med skyvedører som romdeler har du en slank og elegant løsning som kan endres ved behov. Skyvedørsfronten Safir med sort arabesque, melamin i feltene er et gunstig valg da fyllingen ser lik ut på begge sider.

 

 

 

Slik organiserer du gangen din Byggmakker

Slik organiserer du gangen din

13.10.2020

Irriterer du deg over lite oppbevaringsplass i gangen? Ligger det alltid strødd sko og yttertøy? Få inspirasjon til smarte løsninger her!

Garderobe kampanje Byggmakker

Garderobe kampanje

08.09.2020

* Gratis hjemlevering av din Langlo garderobe om du bestiller før 10. oktober

Slik organiserer du klesskapet  Byggmakker

Slik organiserer du klesskapet

04.12.2019

Dette smarte garderobesystemet eliminerer fem velkjente hverdagsproblemer.

Skap plass til hverdagen – i alle rom Byggmakker

Skap plass til hverdagen – i alle rom

03.10.2019

Ønsker du deg en lekker og ryddig garderobe, men vet ikke helt hvor du skal starte? Se vår rom-for-rom-guide med inspirasjon for hvordan du kan planlegge og tilpasse drømmegarderoben etter dine spesifikke oppbevaringsbehov.