StartsidenTips og rådInspirasjon

Mesterkjøkken til folket

Induksjonstopp med innebygget ventilator, dampovn med SousVide og en oppvaskmaskin med løftefunksjon. Denne kjøkkenkolleksjonen har alt du drømmer om, og litt til.

– Kjøkkenet har blitt et viktig samlingspunkt i en hektisk hverdag. Da er det avgjørende med fleksible, funksjonelle og moderne løsninger, sier Lena Wånemark, markedssjef i AEG.

De lanserte nettopp den eksklusive kjøkkenserien Mastery Range.

 

 

Aldri mer take-away kaffe. Denne integrerte kaffemaskinen har melkeskummer, touch-skjerm og en rekke detaljer for helautomatisk tilberedning av kaffebønner og malt kaffe.

Perfekt for mindre kjøkken. Kjøkkenkolleksjonen har også en skråstilt vegghette i glass med touch og H2H-funksjon.

Perfekt stekt, hver dag

Det er ikke alltid lett å vite hvilken temperatur og funksjon man skal bruke når. De nye ovnene i AEG Mastery Range er utstyrt med funksjoner for profesjonell tilberedning av både kjøtt, fugl, fisk og grønnsaker.

Velg mellom damp, intervalldamp eller andre funksjoner. Med tilberedningsassistent og steketermometer tilbereder nærmest maten seg selv – og resultatet blir garantert perfekt.

Du kan også få med en integrert vakuumskuff som lar deg pakke og tilberede mat etter SousVide-metoden – akkurat som en ekte mesterkokk.

Flust av funksjoner. AEG ComboHob er en induksjonstopp med integrert ventilator som trekker luften nedover. Den har også kokeautomatikk, Direct Touch, timer på alle soner og H2H-funksjon. AEG ComboHob leveres med fire superkullfiltre, men kan også brukes til fri utblåsing.

Ta styringen. Flere av de nye ovnene fra AEG kommer med et responsivt kontrollhjul og LCD-skjerm for presis justering av tid, temperatur og ovnsfunksjon.

Enkelt og stilrent. Denne ovnen har kun én start- og stoppknapp i tillegg til kontrollhjulet.

Trekker luften ned istedenfor opp

AEG ComboHob er en induksjonstopp med integrert ventilator som trekker luften nedover.

– Dette er en genial løsning dersom man ønsker et åpent og sosialt kjøkken. Vi vet at mange er opptatt av å følge med på det som foregår i rommet mens de står og lager mat. Med denne løsningen blir utsikten verken forstyrret av ventilator eller damp, sier Wånemark.

Induksjonstoppenes kameleon. Responsive FullFit (90 cm) er designet for å gå i ett med benkeplaten. Koketoppen planlimes i benkeplaten og er helt sort frem til du skrur den på. Da kommer betjeningspanelet og soneindikasjonene til syne.

Ekstra smart. Denne lekre takventilatoren har fjernkontroll og H2H-funksjon for automatisk start og stopp når platetoppen skrus av og på.

Tetris i kjøleskapet

Kombiskapet CustomFlex er en drøm for alle som liker å ha orden. Det består av fleksible oppbevaringsbokser som kan flyttes rundt i kjøleskapsdøren – nesten litt som i Tetris.

Organiser innholdet etter en bestemt ukesmeny eller plasser boksene i strategisk rekkefølge etter dagens måltider!

Hold kjøleskapet ryddig. Da unngår du at maten blir gammel, og det blir enklere å planlegge måltidene.


Tar vare på edle dråper. Med UV-beskyttet glass og antivibrasjonssystem kan du være sikker på at flaskene ligger trygt.

Ta oppvasken til et nytt nivå

AEG har også utviklet verdens første helintegrerte oppvaskmaskin som heiser den nedre kurven opp i riktig arbeidshøyde. AEG ComfortLift har en ergonomisk løftemekanisme som gjør at man ikke må bøye seg for å sette inn og ta ut oppvask fra maskinen.

Denne funksjonen er den aller første i sitt slag på markedet.

Ta oppvasken med rak rygg. Med AEG ComfortLift slipper du å bøye deg for å ta ut og inn av oppvaskmaskinen.

Har du et prosjekt på gang? Vi legger til rette for at du skal lykkes!

Kom til oss i Byggmakker – vi har alt du trenger slik at du kan slippe løs håndverkeren i deg. Hos oss får du gode råd fra gode fagfolk og godt utvalg med gode priser på prosjektet ditt, uansett om det er stort eller lite. Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Dette er årets kjøkkentrender! Byggmakker

Dette er årets kjøkkentrender!

17.08.2021

Det er få prosjekter i hjemmene våre vi investerer like mye tid og penger i som et nytt kjøkken. Og det er kanskje ikke så rart – kjøkkenet brukes mye, det skal være pent og praktisk, og helst vare i 20-30 år. Da er det viktig å velge kjøkkentrender som varer.

Slik kapper du benkeplate for ny platetopp Byggmakker

Slik kapper du benkeplate for ny platetopp

03.06.2021

Se hvordan ta mål og skjære benkeplate for montering av platetopp.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Bestill videomøte med vårt kjøkken team Byggmakker

Bestill videomøte med vårt kjøkken team

28.01.2021

Få kjøps-assistanse eller tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Vi møtes via video på mobilen eller PC'n din, så du kan trygt sitte hjemme og prate med oss i butikk hvor vi viser deg mulighetene.