StartsidenTips og rådInspirasjon

Mesterkjøkken til folket


 

I perioden 7.-17. november har vi kampanje på en rekke interiørprodukter fra kjente merkevarer. Se kampanjen her!


 

Induksjonstopp med innebygget ventilator, dampovn med SousVide og en oppvaskmaskin med løftefunksjon. Denne kjøkkenkolleksjonen har alt du drømmer om, og litt til.

– Kjøkkenet har blitt et viktig samlingspunkt i en hektisk hverdag. Da er det avgjørende med fleksible, funksjonelle og moderne løsninger, sier Lena Wånemark, markedssjef i AEG.

De lanserte nettopp den eksklusive kjøkkenserien Mastery Range.

SE ALLE VÅRE KJØKKEN PRODUKTER HER

 Aldri mer take-away kaffe. Denne integrerte kaffemaskinen har melkeskummer, touch-skjerm og en rekke detaljer for helautomatisk tilberedning av kaffebønner og malt kaffe.

Perfekt for mindre kjøkken. Kjøkkenkolleksjonen har også en skråstilt vegghette i glass med touch og H2H-funksjon.

Perfekt stekt, hver dag

Det er ikke alltid lett å vite hvilken temperatur og funksjon man skal bruke når. De nye ovnene i AEG Mastery Range er utstyrt med funksjoner for profesjonell tilberedning av både kjøtt, fugl, fisk og grønnsaker.

Velg mellom damp, intervalldamp eller andre funksjoner. Med tilberedningsassistent og steketermometer tilbereder nærmest maten seg selv – og resultatet blir garantert perfekt.

Du kan også få med en integrert vakuumskuff som lar deg pakke og tilberede mat etter SousVide-metoden – akkurat som en ekte mesterkokk.

Flust av funksjoner. AEG ComboHob er en induksjonstopp med integrert ventilator som trekker luften nedover. Den har også kokeautomatikk, Direct Touch, timer på alle soner og H2H-funksjon. AEG ComboHob leveres med fire superkullfiltre, men kan også brukes til fri utblåsing.

Ta styringen. Flere av de nye ovnene fra AEG kommer med et responsivt kontrollhjul og LCD-skjerm for presis justering av tid, temperatur og ovnsfunksjon.

Enkelt og stilrent. Denne ovnen har kun én start- og stoppknapp i tillegg til kontrollhjulet.

Trekker luften ned istedenfor opp

AEG ComboHob er en induksjonstopp med integrert ventilator som trekker luften nedover.

– Dette er en genial løsning dersom man ønsker et åpent og sosialt kjøkken. Vi vet at mange er opptatt av å følge med på det som foregår i rommet mens de står og lager mat. Med denne løsningen blir utsikten verken forstyrret av ventilator eller damp, sier Wånemark.

Induksjonstoppenes kameleon. Responsive FullFit (90 cm) er designet for å gå i ett med benkeplaten. Koketoppen planlimes i benkeplaten og er helt sort frem til du skrur den på. Da kommer betjeningspanelet og soneindikasjonene til syne.

 Ekstra smart. Denne lekre takventilatoren har fjernkontroll og H2H-funksjon for automatisk start og stopp når platetoppen skrus av og på.

Tetris i kjøleskapet

Kombiskapet CustomFlex er en drøm for alle som liker å ha orden. Det består av fleksible oppbevaringsbokser som kan flyttes rundt i kjøleskapsdøren – nesten litt som i Tetris.

Organiser innholdet etter en bestemt ukesmeny eller plasser boksene i strategisk rekkefølge etter dagens måltider!

Hold kjøleskapet ryddig. Da unngår du at maten blir gammel, og det blir enklere å planlegge måltidene.

 Tar vare på edle dråper. Med UV-beskyttet glass og antivibrasjonssystem kan du være sikker på at flaskene ligger trygt.

 

Ta oppvasken til et nytt nivå

AEG har også utviklet verdens første helintegrerte oppvaskmaskin som heiser den nedre kurven opp i riktig arbeidshøyde. AEG ComfortLift har en ergonomisk løftemekanisme som gjør at man ikke må bøye seg for å sette inn og ta ut oppvask fra maskinen.

Denne funksjonen er den aller første i sitt slag på markedet.

 Ta oppvasken med rak rygg. Med AEG ComfortLift slipper du å bøye deg for å ta ut og inn av oppvaskmaskinen.

 

Smarte kjøkkenløsninger for en enklere hverdag Byggmakker

Smarte kjøkkenløsninger for en enklere hverdag

29.05.2019

Ved hjelp av kreative løsninger kan du oppgradere funksjonaliteten på hvitevarene du bruker mest i hverdagen.

Sosialt, funksjonelt og trendy med kjøkkenøy Byggmakker

Sosialt, funksjonelt og trendy med kjøkkenøy

16.03.2018

Det moderne kjøkkenet er blitt det sosiale hjerte av huset. Ikke rart at en kjøkkenøy er høyt oppe på ønskelisten for mange.

Fiks Ferdig Kjøkken Byggmakker

Fiks Ferdig Kjøkken

15.01.2018

Kjøkkenløsningen gjør det lekende lett å lage middag sammen med barna Byggmakker

Kjøkkenløsningen gjør det lekende lett å lage middag sammen med barna

06.11.2017

Familien på fire valgte å flytte ut av en liten leilighet i byen og inn i et drømmehus på landet: – Kjøkkenet var en av grunnene til at vi falt for akkurat dette huset, forteller småbarnsmoren Ida.