StartsidenTips og rådInspirasjon

Miks og match for å få drømmebadet

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Forma er ikke bare en møbelserie, det er en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. Du kan mikse og matche stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer som du vil.

Nå er det enklere å sette ditt individuelle preg på baderommet. Den svenske baderomsprodusenten Svedbergs har utviklet et konsept som de mener er fremtidens måte å kjøpe baderomsmøbler på.

En ny måte å kjøpe baderomsmøbler på

– Med Forma lanserer vi en annerledes måte å tenke baderom på der kunden er i førersetet. Du bestemmer alt. Forma er for deg som stiller høye krav til form og funksjon. Møbelserien er blitt en revolusjon i baderomsbransjen, forteller markedssjef Katja Eriksson i Svedbergs.

 

Formspråket er minimalistisk og tydelig, og mulighetene så mange at du ikke får problemer med å finne løsningen som passer ditt bad perfekt. Enkel eller dobbel servant? Ovenpåliggende eller heldekkende servant? Forma underskap finnes i to dybder og i mange forskjellige bredder. Uansett dybde er det du som bestemmer front og farge. Velg mellom lys eik, svart eik, grå og hvit. Avhengig av bredde og dybde har du et hav av servanter å velge mellom.

 

Ved å kombinere Forma med Svedbergs individual Design får du helt ubegrensede valgmuligheter. Vi tilpasser rett og slett møblene etter dine mål på baderommet og skaper på den måten helt unike løsninger, kommenterer Eriksson.

Double up. Mange ønsker seg dobbel servant på badet. Ingenting er umulig med fleksible Forma.

 

Smarte detaljer

I Forma inngår det nye skuffekonseptet Box One. Skuffen har en innredning av formstøpt plast som er slitesterk og lettstelt. Materialet i skuffens bunn er behandlet slik at ingenting skal gli rundt.

 

­– Da vi utviklet vårt nye skuffekonsept, var utgangspunktet at konstruksjonen skulle være stabil og funksjonaliteten høy. Dessuten skulle det være mulig å gjøre tilvalg for å forsterke opplevelsen ytterligere. Våre baderomsmøbler er velutstyrte og har mange smarte funksjoner allerede i standard utførelse. Men det er også mulig å gjøre tilvalg som for eksempel stikkontakt, forstørrelsesspeil eller tøykurv, forteller Eriksson.

Det handler om detaljer. Forma får enda flere valgmuligheter i år. Velger du hel front (dybde 45 cm), inngår det en smart innerskuff til servantskapet.

 

Mot et tillegg kan du få Box One+. Da får du svart treinnredning og to løse, litt mindre treskuffer som du kan plassere hvor du vil i skuffene. Det er både pent og praktisk.

 

Easy Clean, en ny og smart vannlås som gjør det enklere å rense og holde rent i røret, inngår som standard. Som tilvalg kan du også velge strømuttak og belysning. Forma leveres som alt annet; ferdig montert fra Svedbergs.

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Badet – ditt fristed fra julestresset Byggmakker

Badet – ditt fristed fra julestresset

29.11.2018

Nordmenn bruker stadig mer penger på oppgradering av baderommet. Badet er blitt et kjærkomment fristed der vi unner oss litt pleie i en ellers hektisk hverdag. Vi gir deg baderom-ekspertenes hjemmespa-tips før jul.

Skandinavisk stil på badet Byggmakker

Skandinavisk stil på badet

22.03.2018

Nøytrale farger kombinert med tidløst design vil alltid være en klassiker. Formgivning og funksjon går hånd i hånd i den nyeste møbelserien DK fra Svedbergs.

Full frihet på badet Byggmakker

Full frihet på badet

09.10.2017

Baderomsmøblene og detaljene i den nye baderomsserien fra Svedbergs. SiD - Svedbergs individual Design er for kunder som stiller ekstra høye krav til form og funksjon, men som likevel vil ha ubegrensede muligheter. Deler som de selv kombinerer for et unikt og personlig uttrykk.