StartsidenTips og rådInspirasjon

Monter ditt eget klikktak i metall

AM Galant er en unik takprofil med utseende av tradisjonell båndtekking. Den bestilles i tilpassede lengder. Passer for alle typer bygninger fra den nybygde funkisbygget til eldre boliger som trenger et nytt tak.

– Hos oss finner du et mangfold og et sortiment av egenproduserte bygningsplater som overgår det meste. Med stor byggkunnskap og stål fra vår eier ArcelorMittal, verdens største stålprodusent, kan vi tilby løsninger for alt du trenger innen takplater, veggplater, takrenner og taksikkerhet, forteller distriktssjef Stig Tore Sjaastad hos Armat.

Høy kvalitet

De svenskproduserte bygningsplatene med stål fra verdens største stålprodusent er utstyrt med vannlås som gir ekstra sikkerhet mot inntrengning av vann under platene i sideoverlappet. Passer for de fleste tak ned til 12 grader. Kvalitet er viktig for selskapet.

– Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001 og godkjent av Inspecta i henhold til EUs regler om reisverksdeler av kaldformet, ikke-sveiset profilert metall, kommenterer Sjaastad.

Velg blant mange farger

Takplatene produseres i andre farger enn kun sort, som for eksempel Silvermetallic, Irrgrønn, Teglrød eller Mørkgrå. Ta gjerne kontakt med din nærmeste Byggmakkerforhandler for å se på fargeprøver.

– Velg våre takplater til ditt neste byggeprosjekt. Vi lover at det lønner seg, avslutter han.

Galant og moderne. Stilrent og lekkert med takplater i Mørksilver.

 

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.

Nytt tak: Dette er ekspertenes råd Byggmakker

Nytt tak: Dette er ekspertenes råd

20.08.2020

Planlegger du å bytte tak? Les videre og finn ut hvordan du oppnår et topp resultat.