StartsidenTips og rådInspirasjon

Monter ditt eget klikktak i metall

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

AM Galant er en unik takprofil med utseende av tradisjonell båndtekking. Den bestilles i tilpassede lengder. Passer for alle typer bygninger fra den nybygde funkisbygget til eldre boliger som trenger et nytt tak.

– Hos oss finner du et mangfold og et sortiment av egenproduserte bygningsplater som overgår det meste. Med stor byggkunnskap og stål fra vår eier ArcelorMittal, verdens største stålprodusent, kan vi tilby løsninger for alt du trenger innen takplater, veggplater, takrenner og taksikkerhet, forteller distriktssjef Stig Tore Sjaastad hos Armat.

Høy kvalitet

De svenskproduserte bygningsplatene med stål fra verdens største stålprodusent er utstyrt med vannlås som gir ekstra sikkerhet mot inntrengning av vann under platene i sideoverlappet. Passer for de fleste tak ned til 12 grader. Kvalitet er viktig for selskapet.

– Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001 og godkjent av Inspecta i henhold til EUs regler om reisverksdeler av kaldformet, ikke-sveiset profilert metall, kommenterer Sjaastad.

Velg blant mange farger

Takplatene produseres i andre farger enn kun sort, som for eksempel Silvermetallic, Irrgrønn, Teglrød eller Mørkgrå. Ta gjerne kontakt med din nærmeste Byggmakkerforhandler for å se på fargeprøver.

– Velg våre takplater til ditt neste byggeprosjekt. Vi lover at det lønner seg, avslutter han.

Galant og moderne. Stilrent og lekkert med takplater i Mørksilver.

 

Guide: Slik utfører du en taksjekk på egenhånd  Byggmakker

Guide: Slik utfører du en taksjekk på egenhånd

26.05.2020

Hvert år regner det 470 000 liter vann på et hustak. Når var sist du sjekket taket ditt? Det bør gjøres oftere enn du tror.

Planlegger du oppussing?  Dette kan du få gjort hjemme nå Byggmakker

Planlegger du oppussing? Dette kan du få gjort hjemme nå

03.04.2020

Våren er tid for oppussing, hagearbeid og uteprosjekter. Men hvilke oppgaver bør du prioritere akkurat nå – og hvilke forholdsregler bør du ta hjemme hos deg?

Bytte tak: Dette må du vite  Byggmakker

Bytte tak: Dette må du vite

18.03.2020

Er du usikker på om taket ditt holder en vinter eller regnvåt sommer til, anbefaler vi deg å lese videre. Vanlig boligforsikring dekker nemlig ikke vannlekkasjer utenfra.

Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak? Byggmakker

Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak?

30.08.2019

Betongtakstein og tegltakstein har stort sett samme vekt/m2 og kan legges på takvinkler ned til 14 grader. Når du skal velge hva som passer best på ditt tak bør du ta hensyn til klima, topografi, hustype, nabolag og selvfølgelig din personlige smak.