StartsidenTips og rådInspirasjon

Monter ditt eget klikktak i metall


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

AM Galant er en unik takprofil med utseende av tradisjonell båndtekking. Den bestilles i tilpassede lengder. Passer for alle typer bygninger fra den nybygde funkisbygget til eldre boliger som trenger et nytt tak.

– Hos oss finner du et mangfold og et sortiment av egenproduserte bygningsplater som overgår det meste. Med stor byggkunnskap og stål fra vår eier ArcelorMittal, verdens største stålprodusent, kan vi tilby løsninger for alt du trenger innen takplater, veggplater, takrenner og taksikkerhet, forteller distriktssjef Stig Tore Sjaastad hos Armat.

 

Høy kvalitet

De svenskproduserte bygningsplatene med stål fra verdens største stålprodusent er utstyrt med vannlås som gir ekstra sikkerhet mot inntrengning av vann under platene i sideoverlappet. Passer for de fleste tak ned til 12 grader. Kvalitet er viktig for selskapet.

 

– Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001 og godkjent av Inspecta i henhold til EUs regler om reisverksdeler av kaldformet, ikke-sveiset profilert metall, kommenterer Sjaastad.

 

Velg blant mange farger

Takplatene produseres i andre farger enn kun sort, som for eksempel Silvermetallic, Irrgrønn, Teglrød eller Mørkgrå. Ta gjerne kontakt med din nærmeste Byggmakkerforhandler for å se på fargeprøver.

 

– Velg våre takplater til ditt neste byggeprosjekt. Vi lover at det lønner seg, avslutter han.

Galant og moderne. Stilrent og lekkert med takplater i Mørksilver.

 

Terrassetakene som forlenger sommeren Byggmakker

Terrassetakene som forlenger sommeren

04.06.2019

Lys er livsviktig for både mennesker og planter. Men det er ikke alltid det nordiske været tillater at vi kan sitte utendørs selv på sommeren. Et soltak gir en behagelig lysgjennomgang og skaper et hyggelig innemiljø, samtidig som taket skal smelte sammen med bygningens design og arkitektur.

Tøffe taktrender som kan sette kronen på verket Byggmakker

Tøffe taktrender som kan sette kronen på verket

03.05.2017

Fra stilrent og moderne til grønt og miljøvennlig: Her er taktrendene du bør se opp for nå!