StartsidenTips og rådInspirasjon

Møt hvitevarene som gjør jobben for deg

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Når kjøkkenviften kommuniserer med platetoppen og måltidene tilberedes med mobilen, er det enda enklere å lage god mat.

Hvor ofte blir du stolt av maten du lager? Nå kan du si farvel til overstekt kjøtt og overkokte grønnsaker. Det finnes nemlig smarte hvitevarer som vet nøyaktig hvilken kjernetemperatur en perfekt biff skal ha, hvordan grønnsakene bør tilberedes for å bli knasende sprø, og hva som skal til for å bake et saftig brød.

Electrolux har nylig lansert en ny kjøkkenserie med innovative produkter som gjør det enkelt å lage mat med stolthet.

— God magefølelse og intuisjon var utgangspunktet da vi utviklet serien, mens målet var å skape brukervennlige produkter og senke terskelen på kjøkkenet. Det som er viktig for oss er at matlaging skal være gøy og sosialt. Du trenger ikke være profesjonell eller «foodie» for å servere mat med selvtillit, sier Leif Eliassen Neksum i Electrolux.

MARKEDETS FØRSTE KAMERAOVN: Denne ovnen har innebygget kamera om holder deg fullt oppdatert gjennom hele tilberedningsprosessen. Nå er det slutt på kaker med svidde kanter eller tørre oksesteker.

Lag mat med mobilen

Den smarte serien Intuit Range har brukervennlig design og funksjoner som forenkler hele matlagingsprosessen fra planlegging og tilberedning til oppvask og oppbevaring.

Kameraovnen 900 CookView® har innebygget kamera som lar deg følge med på og styre det som skjer bak ovnsdøren fra mobil og nettbrett. Ved å koble deg til appen My Electrolux Kitchen, kan du justere både temperatur og steketid utenfor kjøkkenet. Ovnen tilkobles via WiFi og kan selvfølgelig også stemmestyres med Google Assistant.

SJOKOLADEFONDANT, MINUTT FOR MINUTT: 900 CookView® gjør matlaging til en lek. Følg med på mobilen i ro og mak istedenfor å løpe frem og tilbake på kjøkkenet.

Electrolux har også den multifunksjonelle kombidampovnen 900 SteamPro som lar deg bake, steke og dampe råvarer som en proff. Funksjonen Steamify® kombinerer automatisk riktig mengde damp med innstilt temperatur. Det resulterer i perfekt resultat, enten du tilbereder kjøtt, fugl, fisk, grønnsaker eller bakverk. Når ønsket kjernetemperatur er oppnådd, skrur ovnen seg av og varsler deg automatisk. Matmagi som gjør deg til en stjerne på kjøkkenet.

Ovnen har Sousvide-funksjon, smart steketermometer og damprengjøringsprogram. SteamPro 900 er tilkoblet WiFi og kan stemmestyres med Google Assistant.

DAMP OG SOUS VIDE: Med denne ovnen kan du servere middag med stolthet hver dag.

Smartere induksjonstopp skal du lete lenge etter

Electrolux 900 SensePro® hob er en genial platetopp med verdens første trådløse matsensor som overvåker temperaturen i det du steker og koker. Den kontrollerer faktisk vanntemperaturen så nøyaktig at du kan tilberede sous vide rett i kasserollen.

900 SensePro® hob kommer også med assistert matlaging som instruerer deg gjennom steking og koking av forskjellige råvarer.

— Skal du tilberede en biff, kan du enkelt bestemme resultatet med noen tastetrykk. Platetoppen velger kjernetemperatur og varmer opp sonen til optimal varme slik at resultatet blir perfekt. Sett matsensoren i kjøttet og følg med på kjernetemperaturen, tipser Neksum.

900 SensePro® hob har intuitivt brukergrensesnitt og automatisk kasserollegjenkjenning.

SMART MATSENSOR: Med denne smarte dingsen kommer du aldri til å overkoke maten igjen.

Klok komfyr

Denne ovnen kan noe ikke mange andre ovner kan.

Ventilator og platetopp i dialog

Den nye kjøkkenserien til Electrolux består også av nye ventilatorer som kommuniserer med platetoppen.

Funksjonen heter Hob2Hood og sørger blant annet for at både lys og ventilator skrur seg automatisk på når du begynner å lage mat. Ventilatoren regulerer seg selv underveis, men kan også styres manuelt. 700 Hob2Hood kan synkroniseres trådløst med de fleste induksjonstopper fra Electrolux. 

— Damp er et fantastisk virkemiddel inne i en ovn, men utenfor er det viktig å holde kjøkkenet fritt for damp og lukt. Hob2Hood automatiserer prosessen slik at du slipper å tenke på det, sier Neksum.

SE, DE SNAKKER: Funksjonen Hob2Hood er allerede en favoritt i mange hjem.

Smart og smertefri oppvask

Får du vondt i ryggen når du fyller eller tømmer oppvaskmaskinen? Electrolux 900 ComfortLift® har en unik mekanisme som løfter den nederste kurven opp i bedre ergonomisk høyde, slik at du slipper å bøye deg.

Oppvaskmaskinen er den første i sitt slag og kommer med brukergrensesnittet QuickSelect og berøringsskjerm som gjør det enkelt å velge riktig program. Her er det bare å velge tiden du har tilgjengelig – så viser displayet hvor økonomisk den innstilte tiden er.

—  Denne oppvaskmaskinen tenker faktisk for deg. Den har blant annet et program som finner ut hvor skitten oppvasken er. Velg programmet «auto» dersom du er usikker på tiden, så fikser maskinen resten, forteller Neksum.

BEHAGELIG OPPVASK: Dette må være markedets mest brukervennlige oppvaskmaskin.

TRENGER DU MER KJØKKENINSPIRASJON? HER FINNER DU FLERE ARTIKLER OM SMARTE KJØKKENLØSNINGER OG TRENDER

Slik kapper du benkeplate for ny platetopp Byggmakker

Slik kapper du benkeplate for ny platetopp

03.06.2021

Se hvordan ta mål og skjære benkeplate for montering av platetopp.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Bestill videomøte med vårt kjøkken team Byggmakker

Bestill videomøte med vårt kjøkken team

28.01.2021

Få kjøps-assistanse eller tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Vi møtes via video på mobilen eller PC'n din, så du kan trygt sitte hjemme og prate med oss i butikk hvor vi viser deg mulighetene.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.