StartsidenTips og rådInspirasjon

Myggfri sommer


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Når røyken fra grillmiddagen har lagt seg og du sitter i hagen og nyter solnedgangen, er det siste du ønsker å få selskap av en gjeng med innpåsliten mygg. Her er to effektive metoder å bli kvitt slike uønskede gjester. Den ene lokker til seg småflygerne, den andre jager dem vekk.

Mosquito Magnet er verdens mest solgte mygg- og knottfelle. Den lokker til seg blodsugerne ved å sende ut en lukt som etterligner menneske-pust og hud. Dette tiltrekkes myggen av og flyr mot kilden, der den suges inn og fanges i et nett. Mygg- og knottfellen har stor rekkevidde, og kan derfor plasseres et stykke unna der du oppholder deg.

SE VÅRT UTVALG AV INSEKTSMIDLER

Mosquito Magnet Independence dekker et område på fire mål og kan lett fange 10-12.000 mygg i døgnet.

  ThermaCELL Mygg- og insektjager ser ut som en terrasselanterne og jager effektivt bort insekter. En gasspatron varmer opp en matte som er innsatt med det insektfrastøtende virkestoffet D-Alletrin. Når dette spres i luften, skapes en sone på om lag 20 kvadratmeter der mygg og andre insekter ikke holder ut å være.

I tillegg til den insektrepellerende effekten har ThermaCELL Mygg- og insektjager også et innebygget batteridrevet lys som bidrar til å skape en koselig stemning ute.