StartsidenTips og rådInspirasjon

Nå vil vi ha malte vegger på badet

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Stadig flere velger maling fremfor fliser på badet. Maling er en langt rimeligere løsning som gir deg mye større fleksibilitet når det gjelder endringer i interiøret. Kjør rosa i dag, og grønt i morgen!

Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære: Skal du male badet må du bruke maling tilpasset våtrom. LADY Aqua fra Jotun kan brukes på vegger og tak på badet ditt, den er fuktbestandig og hindrer fukt å trenge inn i underlaget. Malingen, som inngår som en del av Jotuns godkjente våtromssystem, har dekkgaranti, inneholder soppdrepende midler og er enkel å vedlikeholde og vaske. Systemet er så vanntett at det også er godkjent for dusjsonen.

Lek deg med design på badet

Å leke seg med farger er utrolig gøy. Ikke minst er det spennende å se hvor forskjellig uttrykk baderommet får bare ved å gjøre små fargeendringer.

Velger du maling på baderomsveggene, er du garantert et levende rom hvor du kan endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det. Matte vegger har vært en trend i lang tid. Med LADY Aqua kan også badet ditt få silkematte vegger. Nytt bad på 1-2-3 til en rimelig penge – akkurat slik vi drømmer om!

Matt harmoni. LADY Aqua er den eneste malingen i markedet med silkematt glans – uavhengig av vinkel. Her ser du hvordan LADY Aqua 1032 Grå Harmoni på veggene lar gulvet og badekaret spille hovedrollen på badet. Foto: Jotun.

Vanntett. LADY Aqua inngår som en del av Jotuns godkjente våtromssystem og er det eneste SINTEF-godkjente våtromsystemet på markedet. Her ser du nydelige LADY Aqua 10678 Space. Foto: Jotun.

Rosa i dag, grønt i morgen. Det er superenkelt å gjøre stilendringer på badet ved å male det om. Her ser du lekre LADY Aqua 2782 Deco Pink. Foto: Jotun.

Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Terrassebeis – årets farger og trender Byggmakker

Terrassebeis – årets farger og trender

14.05.2021

Nå er det endelig tid for å nyte det gode liv utendørs. Terrassebeis i en lekker farge gir deg en god basis for å skape din egen stil på uterommet.

Terrassebeis – slik gjør du det Byggmakker

Terrassebeis – slik gjør du det

12.05.2021

Lengter du etter deilige kvelder på terrassen sammen med familie og gode venner? Nå er det heldigvis ikke lenge igjen. I mellomtiden kan du vaske og legge på et strøk terrassebeis, slik at du snart kan invitere til en ren og nybeiset terrasse.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.