StartsidenTips og rådInspirasjon

Nå vil vi ha malte vegger på badet


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Stadig flere velger maling fremfor fliser på badet. Maling er en langt rimeligere løsning som gir deg mye større fleksibilitet når det gjelder endringer i interiøret. Kjør rosa i dag, og grønt i morgen!

Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære: Skal du male badet må du bruke maling tilpasset våtrom. LADY Aqua fra Jotun kan brukes på vegger og tak på badet ditt, den er fuktbestandig og hindrer fukt å trenge inn i underlaget. Malingen, som inngår som en del av Jotuns godkjente våtromssystem, har dekkgaranti, inneholder soppdrepende midler og er enkel å vedlikeholde og vaske. Systemet er så vanntett at det også er godkjent for dusjsonen.

Lek deg med design på badet

Å leke seg med farger er utrolig gøy. Ikke minst er det spennende å se hvor forskjellig uttrykk baderommet får bare ved å gjøre små fargeendringer. Velger du maling på baderomsveggene, er du garantert et levende rom hvor du kan endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det. Matte vegger har vært en trend i lang tid. Med LADY Aqua kan også badet ditt få silkematte vegger. Nytt bad på 1-2-3 til en rimelig penge – akkurat slik vi drømmer om!

 

Praktiske råd om hvordan du går frem kan du se i denne videoen fra Jotun. 

 

 

Matt harmoni. LADY Aqua er den eneste malingen i markedet med silkematt glans – uavhengig av vinkel. Her ser du hvordan LADY Aqua 1032 Grå Harmoni på veggene lar gulvet og badekaret spille hovedrollen på badet. Foto: Jotun.

 

Vanntett. LADY Aqua inngår som en del av Jotuns godkjente våtromssystem og er det eneste SINTEF-godkjente våtromsystemet på markedet. Her ser du nydelige LADY Aqua 10678 Space. Foto: Jotun.

 

Rosa i dag, grønt i morgen. Det er superenkelt å gjøre stilendringer på badet ved å male det om. Her ser du lekre LADY Aqua 2782 Deco Pink. Foto: Jotun.

Skal du male? Byggmakker har utvalget

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger Byggmakker

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger

11.02.2020

Jotuns vårpalett er inspirert av ny energi, varme og reiselyst. Hvilken av disse fargene er din favoritt?

Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Male huset? Ikke glem grunnmuren  Byggmakker

Male huset? Ikke glem grunnmuren

22.08.2019

Dette er ekspertenes beste tips for maling og vedlikehold av husets fundament.