StartsidenTips og rådInspirasjon

Nå vil vi ha spa hjemme

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Kanskje er det tidsklemma, småbarnsliv eller overtrening som er årsakene. Men trenden er klar: Nordmenn bruker stadig mer penger på innrette baderommet som et avslappende spa.

Nedenfor viser vi deg noen produkter som kan forvandle ditt bad til en privat wellness-oase.

Fra badekar til spakar

Et frittstående badekar gir umiddelbart assosiasjoner til luksus og avslapning. Men hva med et lekkert badekar som også har et spa-system? Det får du hos Duravit. Baderomsleverandøren tilbyr mange ulike spa-systemer til sine bade -og spakar.

Det beste av to verdener. Kombiner to systemer for maksimal spa-effekt. Air-Systemet består av 12 luftdyser i karets bunn. Forvarmet luft av mange små perler i vannet masserer hele kroppen forsiktig. De rytmiske slag stimulerer ikke kun ditt kretsløp, men har også en dyp avslappende effekt på nervesystemet. Jet-Systemet er utstyrt med dyser i sidene av karet, og trykker en blanding av luft + vann inn i karet. Kroppen masseres kraftig eller bløtt. Massasjen stimulerer vevet under huden, muskelsmerter og spenninger oppløses, og sirkulasjonen stimulerer hele kroppen. I fotenden stimuleres føttenes reflekssoner av to roterende jet-dyser. Det er bare å la det boblende vannet gjøre jobben sin og kjenne kroppen synke inn i en avslappende tilstand. Foto: Duravit.

Spa med stil. Sjekk ut dette stilsikre ovale, frittstående badekaret designet av selveste Philippe Starck. Jazzet opp med et spasystem som gir deg muligheten til å ta en pause fra hverdagens stress og jag – når du vil. Foto: Duravit.

Dusjnyhet med ekstra spa-effekt

Vann har også en helbredende virkning når det kommer ovenfra. En deilig spadusj er virkelig verdt investering. Nå har kvalitetsprodusenten Hans Grohe utviklet en helt ny serie med pudder-regn. Ja, du leste riktig. PowderRain er mikrofine vanndråper som gir en ekstra spa-effekt for kropp og sjel. PowderRain er for øvrig ikke bare myk, men også effektiv. De mange, mange dråpene spyler vekk dusjgelen og skyller ut sjampoen grundig og effektivt.

Vannføringen i den nye mikrostrålen er så genial at det nesten ikke spruter når du dusjer. Det betyr at det også blir færre kalkflekker å fjerne og mindre rengjøring. Da blir det ekstra trivelig å bruke badet. Er du miljøbevisst? PowderRain betyr redusert vannforbruk. Dermed sparer du ca. 20 prosent vann og energi når du dusjer. Opplev naturlig dusjglede samtidig som du sparer ressurser.

Fra oven. Hvorfor ikke gå all-in med en ordentlig tak-dusj som virkelig gir deg spa-følelsen. Lekkert og behagelig fra Hans Grohes Raindance-serie. Foto: Hans Grohe.

 

Regnskogsdusjen Ambience. Det er like før du hører lydende fra urskogen i Brasil med denne deilige spa-dusjen fra Hans Grohe. Gjør det beste ut av vannets helbredende effekt og invester i en dusj som gir deg et ekstra avslappende avbrekk i hverdagen. Foto: Hans Grohe.

Bobler året rundt

Det er ikke bare innendørs vi investerer i spa-følelsen. Utendørs boblebad, eller «jacuzzi» om du vil, er blitt mer og mer vanlig i Norge. Leverandøren Villeroy & Boch har noen stilrene og flotte boblebad som gir deg effektiv muskelavslapning ute – året rundt.

 

Prisvinnende design. Boblebadene fra Villeroy & Bosch sklir flott inn et hvert miljø med sitt moderne og minimalistiske design. Modellen Just Silence har vunnet to designpriser og er et naturlig høydepunkt i ute-interiøret. Du kan velge farge på både innside og utside for å tilpasse det din stil. Foto: Villeroy & Bosch.

Produktene kan bestilles i alle våre varehus med baderomsavdeling

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.