StartsidenTips og rådInspirasjon

Nå vil vi ha store heller på terrassen

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Den nye norske byggestilen med flate tak og takterrasser gjør at heller er mer aktuelt enn noen gang. Asak Miljøstein har utviklet en ny serie heller som er velegnet til dette formålet i fem trendy farger.

Felles for hellekolleksjonen er en lekker ny overflate-finish som gjør de svært fordelaktige for moderne terrasser – både på bakkeplan og tak. Fargene er tilpasset norsk byggestil med fem ulike gråtoner fra den helt lyse «Kritt» til mørke «Lava».

Den nyutviklede AC-overflatebehandlingen gjør hellene nesten vedlikeholdsfrie. Sortimentet består av heller i ulike formater som lar seg kombinere, dette gir deg muligheten til å lage spennende mønster i terrassedekket. Den lave vekten, samt lite behov for vedlikehold gjør de også svært godt egnet til bruk på balkonger og takterrasser.

 

 I pose og sekk. Personlig og stilrent på samme tid med stein og glass. Se hvor lekkert det er med store, lyse heller på balkongen. Kritt AC har en lett strukturert overflate som gir dekket et delikat særpreg.

 

Felles for alle de hagehellene er at de er fire cm tykke og er beregnet for gangtrafikk. Hellene er også godt egnet til for eksempel gangstier, inngangspartier, gårdsplasser og vinterhager. Hellene leveres i følgende ulike formater som gjør det mulig å lage spennende mønster: 40x40, 40x20, 60x40 og 60x60.

 

Vi ser en tydelig trend mot større og pregete heller. Vi selger mer av formatene 60x40 og 60x60. Folk vil ha store heller, gjerne med litt struktur i overflaten for en ekstra eksklusiv «look», forteller Ellen Schumann i Asak Miljøstein.

 

Siden vi bor i et land med et krevende klima har Asak Miljøstein utviklet en overflatebehandling som beskytter overflaten ekstra godt og helledekket krever minimalt med vedlikehold.

 

Et godt utemiljø gir enda bedre uteopplevelser. Og med mindre vedlikehold kan du heller bruke tiden på å hygge deg på terrassen når solen skinner, legger Ellen til.  

 

Miks & match. Med ulike typer stein kan du skap praktiske og pene løsninger for din uteplass. Her ser vi den mørke Lava-utgaven fra Asak Miljøstein.

 

Lys opp sommernatta. Med in-lite utebelysning basert på 12V kan du skape god stemning på uteplassen hele året. Lampene innehar det siste innen LED-teknologi og er svært enkelt å montere selv.

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller Byggmakker

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller

15.06.2020

Skal du oppgradere uteplassen i sommer? Vi har vært i arkivet og funnet frem masse inspirasjon om vakre, vedlikeholdsvennlige og kreative uteplasser.

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom  Byggmakker

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom

28.02.2020

Det er spesielt ett viktig element du bør vurdere dersom du drømmer om en funksjonell og vedlikeholdsfri uteplass.

Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet Byggmakker

Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet

15.08.2019

Mur, belegningsstein, heller og støttemurer er den store hagetrenden om dagen. Stein er perfekt til å skape ulike hageparseller som samtidig utjevner nivåforskjeller i terrenget. Private kjøkkenhager er supertrendy – uavhengig om du har liten balkong eller stor hage.

Slik bygger du utekjøkken  Byggmakker

Slik bygger du utekjøkken

03.07.2019

Drømmer du om å lage mat på terrassen? Med disse byggeklossene kan du gjøre jobben selv.