StartsidenTips og rådInspirasjon

Naturlige mønstre i all sin pryd


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Høstens tapetnyheter er sterkt inspirert av naturens egne farger og mønstre. Decorama-serien til Borge byr på flotte motiver.

En vegg kan fungere som et lerret som uttrykker personligheten, stilen eller verdiene til menneskene som bor i boligen. Akkurat nå kan det se ut som stadig flere av oss foretrekker farger og mønstre på innvendige vegger som vi kjenner fra naturen, inspirert av blant annet hav, himmel gress og blomster.

TRENDY TAPETKOLLEKSJON FRA BORGE
Med høstens nye tilskudd består den populære Decorama-kolleksjonen til Borge nå av hele 60 moderne tapeter for alle hjemmets rom. Felles for dem alle er at de leveres i gjennomgående lyse og varme farger, med innslag av både perlemorskimmer og mørkere fargetoner. Duse nyanser i blått, grønt, grått, lilla og rosa er det som går igjen på tapetene i denne kolleksjonen.

Flere av motivene er naturligvis inspirert av blomster, blader og grener. Øvrige tapetmotiver puster for eksempel liv i stilige retro-design, imiterer teglstein eller kombinerer det klassiske harlekinmønsteret med dempede farger og lyst skimmer. Enkelte av tapetene i Decorama-serien leveres dessuten i såkalt limtrykkskvalitet. Dette er en produksjonsmetode som gir mønsteret et spennende og levende utrykk, med små skyggeeffekter som gjør at det ser håndmalt ut. I tillegg er noen av tapetene ensfargede, hvor du kan velge mellom flere duse og lekre pastellfarger.

Tapet Decorama grass lily 7003

Tapet Decorama happy trees 7020

Tapet Decorama harlequin 7016

Tapet Decorama medaljong 7026

Tapet Decorama rex 7029

Tapet Decorama ryauni 7060

Tapet decorama ängen 7008

Tapet Decorama äppelblom 7021

 

Felles for alle de 60 tapetene i kolleksjonen til Borge er at de leveres i en ekstra slitesterk EasyUp-kvalitet som gir glatte vegger uten skjøter – og som er enkle å sette opp. Lengden på hver tapetrull er i tillegg på hele 11,2 meter, noe som innebærer at du alltid får fire høyder tapet per rull ved normal takhøyde (ca. 2 meter).

Besøk finndintapet.no for å se hele Decorama-kolleksjonen.

Fra barnerom til ungdomsrom med tapet Byggmakker

Fra barnerom til ungdomsrom med tapet

19.03.2020

Har du en tenåring som ønsker seg nytt rom i hus? Med tapet kan du totalforandre barnerommet på rekordtid.

Vårens tapettrender: Bruk personligheten din som inspirasjon   Byggmakker

Vårens tapettrender: Bruk personligheten din som inspirasjon

27.01.2020

Med tapet kan du forandre hjemmet på rekordtid – og i 2020 er det du som bestemmer trendene.

Høstens tapettrender – skjem bort veggene med Van Gogh  Byggmakker

Høstens tapettrender – skjem bort veggene med Van Gogh

03.10.2019

Den nye tapettrenden er preget av alt fra det enkle skandinaviske uttrykket til det mer eksotiske, elegante og kunstneriske. Fellesnevneren er økt fargebruk og komplekse fargekombinasjoner.

Høstens tapettrender: Slipp naturen inn! Byggmakker

Høstens tapettrender: Slipp naturen inn!

26.08.2019

Med tapet kan du raskt og enkelt forvandle et rom og gi det en ekstra touch, i stil med resten av interiøret. Fellesnevneren for høsten 2019 er økt fargebruk og mer komplekse fargekombinasjoner – nå er nemlig fargene på vei inn for fullt.