StartsidenTips og rådInspirasjon

Naturnær og rustikk atmosfære

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Bruk kalkmaling til å gi veggene dine et autentisk, håndlaget og helt personlig uttrykk.

Med kalkmaling kan du skape ditt helt unike miljø i hjemmet. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk Hent inspirasjon fra fargene i naturen og gi veggene et unikt preg som får deg til å senke skuldrene og slappe av.

SE ALLE VÅRE MALINGSPRODUKTER HER

 LADY Minerals 8469 Green leaf m sealer
Vegg: Ta naturen inn og tilfør rommet en diskré frodighet med LADY Green Leaf 

Palett fra naturen

Jotun og LADY har spesialutviklet 33 duse, naturlige farger som gjør seg godt nettopp i denne type effekt som kalkmaling gir – samtidig som de passer godt sammen med øvrige farger i Jotuns fargeutvalg. Kalkmalingen er enkel å påføre og gir et vakkert resultat.

LADY Minerals 1877 Valmuefrø
Vegg: LADY Minerals Valmuefrø kan du skape en vegg med sjel og dybde som gir en interessant bakgrunn for resten av interiøret.

Sjel og personelighet

– Nå har det uperfekte har tatt over for den stramme minimalismen. Det skal se litt tilfeldig ut – hjemmene våre skal uttrykke levd liv og personlighet. Vi vil jo ha det trygt, koselig og lunt, sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun.

LADY Minerals 10683 Cashmere
Vegg: Skap en stram eleganse i rommet med gyldne LADY Minerals Cashmere

Ekte, erlig og varmt

LADY Minerals finnes i 15 forskjellige farger i tre forskjellige paletter, i tillegg får du LADY Minerals i 18 farger til. Fargepaletten Natural minerals gir vakre, kalkede vegger med unikt fargeuttrykk. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke og lune.

LADY Minerals 2771 RustikkTerracotta
Vegg: Hent varme i den brente rødtonen LADY Rustikk Terracotta

Lunt, mykt og sanselig

Ønsker du vegger i tidløse farger med myke strukturer, kan du finne din favoritt i fargepaletten Soft minerals. De mye fargene innbyr til lun hygge og gir øynene rom for hvile. Med autentiske fargetoner kan veggen danne et varmt bakteppe. Soft minerals er en palett med diskré jordfarger som skaper sanselige interiører, og fremhever det ekte og nære.

LADY Minerals 1623 Marrakesh
Vegg: Gi rommet et ekte, ærlig og jordnært uttrykk

Maskulint, tidsriktig og sofistikert

Med de elegante fargene i paletten Elegant minerals får veggen en røff edge. Rommet får en tidsriktig, maskulin eleganse og veggene får spille en velfortjent rolle.

LADY Minerals 5030 StPauls Blue
Naturlige gråtoner satt sammen med sofistikerte LADY Minerals St. Pauls Blue

Jotuns nye kalkmaling er laget av ekte kalkstein – et produkt fra naturen. Malingen passer til slette vegger og peis, og den tåler varme godt. Kalkmaling kan også brukes på slitasjeutsatte områder og steder med risiko for vannsøl, men da bør den kombineres med en LADY Minerals Sealer.

Vi selger Jotun maling og hjelper deg gjerne - ta kontakt med oss i Byggmakker

 

Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Terrassebeis – årets farger og trender Byggmakker

Terrassebeis – årets farger og trender

14.05.2021

Nå er det endelig tid for å nyte det gode liv utendørs. Terrassebeis i en lekker farge gir deg en god basis for å skape din egen stil på uterommet.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

Velg riktig maling til dine rom Byggmakker

Velg riktig maling til dine rom

24.02.2021

Bruken og utformingen av et rom har mye å si for hvilken type maling du bør velge. Les videre og la deg inspirere av de flotte og slitesterke produktene til Jotun.