StartsidenTips og rådInspirasjon

Naturnær og rustikk atmosfære

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Bruk kalkmaling til å gi veggene dine et autentisk, håndlaget og helt personlig uttrykk.

Med kalkmaling kan du skape ditt helt unike miljø i hjemmet. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk Hent inspirasjon fra fargene i naturen og gi veggene et unikt preg som får deg til å senke skuldrene og slappe av.

SE ALLE VÅRE MALINGSPRODUKTER HER

 LADY Minerals 8469 Green leaf m sealer
Vegg: Ta naturen inn og tilfør rommet en diskré frodighet med LADY Green Leaf 

Palett fra naturen

Jotun og LADY har spesialutviklet 33 duse, naturlige farger som gjør seg godt nettopp i denne type effekt som kalkmaling gir – samtidig som de passer godt sammen med øvrige farger i Jotuns fargeutvalg. Kalkmalingen er enkel å påføre og gir et vakkert resultat.

LADY Minerals 1877 Valmuefrø
Vegg: LADY Minerals Valmuefrø kan du skape en vegg med sjel og dybde som gir en interessant bakgrunn for resten av interiøret.

Sjel og personelighet

– Nå har det uperfekte har tatt over for den stramme minimalismen. Det skal se litt tilfeldig ut – hjemmene våre skal uttrykke levd liv og personlighet. Vi vil jo ha det trygt, koselig og lunt, sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun.

LADY Minerals 10683 Cashmere
Vegg: Skap en stram eleganse i rommet med gyldne LADY Minerals Cashmere

Ekte, erlig og varmt

LADY Minerals finnes i 15 forskjellige farger i tre forskjellige paletter, i tillegg får du LADY Minerals i 18 farger til. Fargepaletten Natural minerals gir vakre, kalkede vegger med unikt fargeuttrykk. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke og lune.

LADY Minerals 2771 RustikkTerracotta
Vegg: Hent varme i den brente rødtonen LADY Rustikk Terracotta

Lunt, mykt og sanselig

Ønsker du vegger i tidløse farger med myke strukturer, kan du finne din favoritt i fargepaletten Soft minerals. De mye fargene innbyr til lun hygge og gir øynene rom for hvile. Med autentiske fargetoner kan veggen danne et varmt bakteppe. Soft minerals er en palett med diskré jordfarger som skaper sanselige interiører, og fremhever det ekte og nære.

LADY Minerals 1623 Marrakesh
Vegg: Gi rommet et ekte, ærlig og jordnært uttrykk

Maskulint, tidsriktig og sofistikert

Med de elegante fargene i paletten Elegant minerals får veggen en røff edge. Rommet får en tidsriktig, maskulin eleganse og veggene får spille en velfortjent rolle.

LADY Minerals 5030 StPauls Blue
Naturlige gråtoner satt sammen med sofistikerte LADY Minerals St. Pauls Blue

Jotuns nye kalkmaling er laget av ekte kalkstein – et produkt fra naturen. Malingen passer til slette vegger og peis, og den tåler varme godt. Kalkmaling kan også brukes på slitasjeutsatte områder og steder med risiko for vannsøl, men da bør den kombineres med en LADY Minerals Sealer.

Vi selger Jotun maling og hjelper deg gjerne - ta kontakt med oss i Byggmakker

 

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger Byggmakker

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger

11.02.2020

Jotuns vårpalett er inspirert av ny energi, varme og reiselyst. Hvilken av disse fargene er din favoritt?

Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.