StartsidenTips og rådInspirasjon

Norges råeste betongtakstein!

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Rapporter viser at været i vår verdensdel vil bli mer ekstremt i årene som kommer. Storm, surt regn og kraftig nedbør vil prege værbildet. Viktigere enn noen gang tidligere er det derfor å velge robuste takprodukter med riktig innfestning.

Monier har tatt utfordringen og lanserer nå den råeste betongtaksteinen noensinne – Zanda Arktis! Ved å støpe kvarts- og fargepigment inn i taksteinen før den blir forseglet med maling vil den vakre overflaten holde lenger enn på noen annen betongtakstein.

Zanda Arktis kommer i nye, spennende farger som harmonerer med norske byggetradisjoner. Den har en mer glansfull overflate enn sin forgjenger Zanda Rustikk og leveres med et komplett taksystem i fargene Antikk Rød, Antikk Grå, Svart, Rød, Grå og Teglrød. I tillegg har den 30 års garanti på frostbestandighet, styrke og tetthet.

 Zanda Arktis Antikk Grå

 Zanda Arktis Svart

 Zanda Arktis Grå

Zanda Arktis Rød

Zanda Arktis Teglrød

 Zanda Arktis Antikk Rød

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Invester i tegltakstein på taket Byggmakker

Invester i tegltakstein på taket

14.03.2018

Mennesker har benyttet tegltakstein i tusenvis av år. Tegltaksteinen er laget av brent leire og blir bare vakrere med årene. Det er noe av det mest holdbare du kan velge til huset ditt. En smart investering som hever husets verdi umiddelbart.

Tøffe taktrender som kan sette kronen på verket Byggmakker

Tøffe taktrender som kan sette kronen på verket

03.05.2017

Fra stilrent og moderne til grønt og miljøvennlig: Her er taktrendene du bør se opp for nå!

Ta tak i taket Byggmakker

Ta tak i taket

10.04.2015

Å legge nytt tak på hus eller hytte er dessverre ikke noe man enkelt gjør selv. Heldigvis finnes noen som kan utføre jobben både trygt, rimelig og effektivt - og sikrer deg et tett og stabilt tak.