StartsidenTips og rådInspirasjon

Ny baderomserie fra Hafa: Asymmetri og eksklusive materialer

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

I en splitter ny baderoms kolleksjon fra Hafa går design, behov og innovasjon hånd i hånd for å gjøre det moderne baderommet enda bedre.

– Med den nye serien Hafa Edge har vi flyttet grenser for det tradisjonelle designuttrykket innen baderomsmøbler. Spennende og eksklusive materialvalg kombinert med delikate, supertynne rammer og former gjør denne serien helt særegen, forteller Eva Östergren, markeds- og sortimentssjef hos Hafa Badrum.

SE VÅRT UTVALG AV BADEROMSPRODUKTER

  

Hafa Edge

Banebrytende design.

  • Tynne rammer og asymmetriske former
  • Spennende materialvalg som Silestone og glasert stål

Ny funksjonalitet.

  • SmoothOpen gjør at skuffene åpnes og lukkes mykt uavhengig om du åpner med push-funksjon eller håndtak som nå er kombinert i dette systemet
  • FlexiStorage gir deg anledning til å holde det ryddig i skuffen med lekker bokseinndeling i massiv eik


Større flexiblitet.

  • Stort utvalg av størrelser, materialvalg og funksjoner gjør det enkelt å lage det perfekte badet for deg.

Høy kvalitet. Toppmontert rund vask i porselen fra Hafa Spring-serien. Den heldekkende benkeplaten heter Kensho i materialet Silestone – en eksklusiv kvartsstein fra anerkjente Consentino. Lekker inndeling i bokser av massiv eik gjør det enkelt å holde det ryddig i baderomsskuffen.

 

Skap asymmetri. Med servantskap og sideskap i ulike størrelser fra serien Hafa Edge 1600 Antracitgrå skapes spennende linjer og asymmetri på baderommet.

Rene linjer. Speilet har integrert LED-belysning med et hvitt og varmt behagelig lys som lyser gjennom et frostet felt i speilet. Den toppmonterte rektangulære servanten Hafa Egde oval i glasert stål har lekre tynne linjer som fremhever elegansen.

Hafa Edge - årets baderom 2016


Hafa Edge gikk av med seieren i Sveriges største baderoms konkurranse ÅRETS BADEROM 2016, arrangert av magasinet Bad&Kökguiden!

- Vi er meget stolt over den prestisjefylte utmerkelsen og passer også på å gratulere Måns Broman, designer av Hafa Edge til gevinsten, skriver Hafa på sine nettsider. Prisutdelingen går av stabelen på Stockholm Furniture Fair i februar.

Juryens motivering:​

"Hafa Edge er som den heter — en "edgy" møbelserie som flytter grenser og som skaper noe helt nytt i baderommet. Seriens tynne, slanke linjer er magisk elegante og tilbehørene overdådige och spennende. Eller hva sies om benkeplater i eksklusiv Silestone, servant i glassert stål og asymmetriske håndtak? Ettersom serien bygger på moduler kan man kombinere dem som man vil og på den måten skreddersy sitt eget baderom. En verdig vinner!"

 

 

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Skal du pusse opp et lite bad? Byggmakker

Skal du pusse opp et lite bad?

31.10.2019

Få maksimalt ut av minimal plass! Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.