StartsidenTips og rådInspirasjon

Nye hyttevegger på en helg

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Drømmer du om å fornye hytta eller skape hyttestemning hjemme? Da bør du sjekke ut denne smarte nyheten.

Nordmenn er unike når det kommer hytta. Hjemme elsker vi å fornye og ommøblere, men på hytta vil vi gjerne ha det slik som det alltid har vært – og det er som regel ingenting som haster.

Samtidig krever oppussing av hytte ekstra logistikk med tanke på innkjøp og transport. Heldigvis finnes det smarte løsninger som skaper enorm forandring med enkle grep. Smartpanel er en genial løsning som er enkel å montere på egenhånd, uansett om du skal fornye hytta eller huset.

— Smartpanel kommer i en rekke varianter,

men til de som ligger hyttestilen anbefaler jeg nyheten Smartpanel Wood – en vakker, naturtro veggplate som ferdig beiset. Den kommer i fem flotte farger, og som ubehandlet panel slik at du kan behandle platen md valgfri farge. Et supert valg for alle som vil fornye hytta eller drømmer om den lune hyttestemningen hjemme, tipser interiørekspert og blogger Anette Nordstrøm.


SMART MATERIALVALG: Skjøtene gir en helt jevn overflate, og panelene vil derfor føye seg fint inn i et eksisterende interiør. Her er veggene kledd med Smartpanel Wood Drivved.

— Treverkets liv og naturlige glød er en vakker del av norsk byggetradisjon, og trestrukturen kan også gjerne fremheves i mer moderne interiører. Den beisede overflaten forskjønner treverket i tidsriktige farger, sier Nordstrøm.

FRA VENSTRE: Smartpanel Wood Kalkhvit, Lys Never, Ubehandlet, Drivved, Tjærebrun og Skigard.

Du trenger ikke å forandre hele rommet.

Med Smartpanel her kan du forandre en enkelt sone eller vegg.

Tenk funksjonalitet og trivsel 

Uansett om du er hjemme eller på hytta bør interiøret være både funksjonelt og avslappende. Smartpanel egner seg ypperlig dersom du ønsker deg en koselig lesekrok eller en lun alkove.

Dersom du kun skal forandre et lite område, kan dette gjøres på noen timer. Skal du montere nye veggplater i et helt rom eller flere må du regne med å bruke et par dager, alt ettersom.

–Kriker og kroker utnyttes ofte ikke optimalt, og her finnes det mange spennende kvadratmeter med stort potensiale, sier Nordstrøm. Hun anbefaler Smartpanel i mørke valører når kosekroken skal designes.

De mørke panelene Wood Skigard og Wood Tjærebrun har en lekker dybde i seg som passer godt på en fjellhytte og i rustikke boliger. Dessuten har treverket en naturlig struktur som gir deg opplevelsen av å bringe naturen inn.

Velger du å innrede en krok med mørkt Smartpanel på veggene,

er det viktig å belyse området godt. Med riktig belysning og tekstiler kan du lett få fremhevet den taktile følelsen av å ta naturen med inn, og skape den rolige atmosfæren vi ofte søker på hytta.

TRENGER DU MER INTERIØRINSPIRASJON?

Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.

Inspirasjon: Forvandlet hytta med nytt gulv på ett døgn  Byggmakker

Inspirasjon: Forvandlet hytta med nytt gulv på ett døgn

19.02.2020

Familien ønsket seg en lys sommerhytte, men resultatet ble noe ganske annet enn hva de hadde forestilt seg.