StartsidenTips og rådInspirasjon

Nye vegger på en weekend


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Trenger badet ditt et ansiktsløft? Baderomspanel gjør renovering og bygging av bad til en lek og er godkjent til bruk i våtrom. Det betyr null gips, membran eller fuging, og best av alt – du kan gjøre det helt selv.

Baderomspanel er flott og se på, enkelt å montere og har unike egenskaper som gir deg et bad med ekstra lang holdbarhet. Den glatte og sterke overflaten tåler både direkte vannsprut og store temperatursvingninger. Baderomspanel er dessuten raske å tørke av og enkle å holde rene. Alle veggpanelene fra Fibo- Trespo monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk og klikkes enkelt sammen for et perfekt resultat.

SE VÅRT UTVALG AV BADEROMSPANEL HER

Ta vare på badet ditt - unngå vannskader

De fleste aktivitetene vi gjør på badet, som dusjing og klesvask er med på å øke sjansen for fukt, sopp og råte. Det kan fort bli en kostbar affære.
– Skal man bygge våtrom må man sørge for at våtrommet prosjekteres og utføres slik at det ikke oppstår skade på konstruksjoner og materialer på grunn av søl, fukt og lekkasjer, sier kategorisjef Trond Morisbak i Byggmakker.

For at badet ditt skal bli godkjent som våtrom må rommet ha sluk og et gulv med tilstrekkelig fall der gulvet antas å bli mest utsatt for vann. Rom med sluk skal være utformet slik at eventuelt lekkasjevann ledes til sluket.
I våtrom skal dessuten all bakenforliggende konstruksjon som kan skades av fukt være beskyttet av et egnet vanntett sjikt. Her skal det brukes materialer som minimerer faren for mugg- og soppdannelser i konstruksjonen.

      

Byggmakkers tips

  • Bruk veggpanel på badet. Baderomspanel er enkle å holde rene da det ikke er noen fuger for skitten å sette seg fast i. Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) anbefaler baderomspanel til sine medlemmer.

  • Baderomspanel monteres direkte på eksisterende vegg, stenderverk eller eksisterende skrufaste vegger. Monteringsanvisningen er svært enkel å lese slik at du er sikret et fint resultat du kan ha glede av i en årrekke.

  • Panelene kommer i ulike farger og design. Gå inn på www.fibo-trespo.no eller besøk din nærmeste Byggmakker for fargekart og inspirasjon.

 

Kjøkken på budsjett: Våre beste tips  Byggmakker

Kjøkken på budsjett: Våre beste tips

03.12.2019

Et nytt kjøkken trenger ikke å koste skjorta. Les videre og bli inspirert av smarte og rimelige løsninger.

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk Byggmakker

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!

Nå vil vi ha spa hjemme Byggmakker

Nå vil vi ha spa hjemme

10.12.2018

Kanskje er det tidsklemma, småbarnsliv eller overtrening som er årsakene. Men trenden er klar: Nordmenn bruker stadig mer penger på innrette baderommet som et avslappende spa.