StartsidenTips og rådInspirasjon

Nye vegger på en weekend

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

Trenger badet ditt et ansiktsløft? Baderomspanel gjør renovering og bygging av bad til en lek og er godkjent til bruk i våtrom. Det betyr null gips, membran eller fuging, og best av alt – du kan gjøre det helt selv.

Baderomspanel er flott og se på, enkelt å montere og har unike egenskaper som gir deg et bad med ekstra lang holdbarhet. Den glatte og sterke overflaten tåler både direkte vannsprut og store temperatursvingninger. Baderomspanel er dessuten raske å tørke av og enkle å holde rene. Alle veggpanelene fra Fibo- Trespo monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk og klikkes enkelt sammen for et perfekt resultat.

SE VÅRT UTVALG AV BADEROMSPANEL HER

Ta vare på badet ditt - unngå vannskader

De fleste aktivitetene vi gjør på badet, som dusjing og klesvask er med på å øke sjansen for fukt, sopp og råte. Det kan fort bli en kostbar affære.
– Skal man bygge våtrom må man sørge for at våtrommet prosjekteres og utføres slik at det ikke oppstår skade på konstruksjoner og materialer på grunn av søl, fukt og lekkasjer, sier kategorisjef Trond Morisbak i Byggmakker.

For at badet ditt skal bli godkjent som våtrom må rommet ha sluk og et gulv med tilstrekkelig fall der gulvet antas å bli mest utsatt for vann. Rom med sluk skal være utformet slik at eventuelt lekkasjevann ledes til sluket.
I våtrom skal dessuten all bakenforliggende konstruksjon som kan skades av fukt være beskyttet av et egnet vanntett sjikt. Her skal det brukes materialer som minimerer faren for mugg- og soppdannelser i konstruksjonen.

      

Byggmakkers tips

  • Bruk veggpanel på badet. Baderomspanel er enkle å holde rene da det ikke er noen fuger for skitten å sette seg fast i. Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) anbefaler baderomspanel til sine medlemmer.

  • Baderomspanel monteres direkte på eksisterende vegg, stenderverk eller eksisterende skrufaste vegger. Monteringsanvisningen er svært enkel å lese slik at du er sikret et fint resultat du kan ha glede av i en årrekke.

  • Panelene kommer i ulike farger og design. Gå inn på www.fibo-trespo.no eller besøk din nærmeste Byggmakker for fargekart og inspirasjon.

 

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.