StartsidenTips og rådInspirasjon

Nyhet: Plastmo nå med glassrekkverk

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Glassrekkverk passer perfekt til terrassen, balkongen eller andre utemiljøer som krever sikring.

Vedlikeholdsvennlig - 15 års garanti

Rekkverket er produsert i vedlikeholdsvennlig aluminium og 8,8 mm herdet og laminert glass. Rekkverket er godkjent for montering 10 meter over terreng og leveres med 15 års garanti.

 

Skreddersydde løsninger

Rekkverket leveres både som topp og frontmontert i standard høyde på 1 meter. Glass produseres i ønsket bredde slik at du får den beste og mest symmetriske løsningen til prosjektet ditt.

Bildetekst:
Nyt utsikten.
Glassrekkverk er en av de store terrassetrendene for tiden. Ikke uten grunn, se hvordan naturen inviteres helt inn på terrassen med et lekkert glassrekkverk fra Plastmo.

Terrassetakene som forlenger sommeren Byggmakker

Terrassetakene som forlenger sommeren

04.06.2019

Lys er livsviktig for både mennesker og planter. Men det er ikke alltid det nordiske været tillater at vi kan sitte utendørs selv på sommeren. Et soltak gir en behagelig lysgjennomgang og skaper et hyggelig innemiljø, samtidig som taket skal smelte sammen med bygningens design og arkitektur.

Slik velger du riktig tak til uteplassen Byggmakker

Slik velger du riktig tak til uteplassen

11.06.2018

Det er mange takløsninger på dagens marked, og det kan være vanskelig å vite hva som passer best for deg. Vi guider deg slik at valget blir enklere.

Pergola og terrassetak Byggmakker

Pergola og terrassetak

12.02.2013

Prikken over ièn på terrassen er taket. Terrassetaket kan være et åpent beplantet sperretak, en pergola eller et tett tak som skjermer mot sterk sol og regn, luner mot vind og gir den gode utestuefølelsen.