StartsidenTips og rådInspirasjon

Nyt utsikten med stolpefritt glassrekkverk

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Rekkverk i glass er elegant og kan gjøre underverker for romfølelsen på terrassen din. Velger du en stolpefri løsning, er det ingenting som sperrer for utsikten.

Har du planer om å oppgradere terrassen eller balkongen for sommeren? I så fall kan rekkverk i glass være akkurat det som trengs for å skape et nytt og moderne uttrykk. Stadig flere nordmenn velger den åpne og luftige løsningen som gir bedre utsikt, og det med god grunn. Glassrekkverk har en rekke fordeler foruten om det estetiske:

 

– Et terrasserekkverk i glass er en solid, sikker og langvarig løsning

som passer like godt på eneboliger og hytter som på kjedeboliger og i borettslag, forteller Frode Myrmel, Produkssjef i BMI Norge.

Nyhet! Stolpefrie glassrekkverk

Han har spesielt troen på nyheten stolpefrie glassrekkverk, som er allsidig i bruk og ytterligere fortsterker effekten av glassrekkverk.

– Det nye stolpefrie glassrekkverket fra BMI passer til verandaer, balkonger og terrasser, og kan være et spennende alternativ i trappeoppganger eller i deler av bygget som krever en rekkverksløsning. En annen fordel er at du kan montere det dobbelt så raskt som glassrekkverk med stolper, sier Myrmel.

Her er fem gode grunner til å velge glassrekkverk:

 1. Panoramautsikt og mye lys
  Med et rekkverk i glass kan du nyte utsikten uten forstyrrende elementer. Mens stolper kan gi en fin symmetri, byr stolpefritt glassrekkverk på panoramautsikten som så mange drømmer om.

 2. Krever minimalt vedlikehold
  Det eneste du trenger for å vedlikeholde et stolpefritt glassrekkverk er enkelt renhold med vann og vinduspussemiddel. Se leverandørens veiledning i brukermanualen for tips.

 3. Enkel montering
  Glassrekkverk med eller uten stolper er svært enkle å montere og justere. Det betyr at du kan spare penger på å gjøre monteringsjobben selv.

 4. Trygt og solid
  Et rekkverk laget i glass er svært værbestandig, og designet for å tåle ekstremvær og røff behandling.
 1. Tidløs design
  Mens enkelte boligtrender går av moten etter noen år, er det vanskelig å gå lei av god utsikt: Glassrekkverk er tidløse, minimalistiske og passer til nær sagt alle stilarter.

STOLPEFRITT: Stolpefritt glassverk på terrasen gir enda bedre utsikt, og kan også brukes innendørs, for full utnyttelse av naturlig lys.

God utsikt ute – full oversikt inne

Med et stolpefritt glassrekkverk får du fullt utbytte av utsikten og dagslyset. Det er nemlig slik at tradisjonelle balkonger og terrasser ofte er en hindring for tilfang av naturlig lys.

Å erstatte det tradisjonelle rekkverket eller trappegelenderet med glass kan også gjøre underverker innendørs. Da får du en åpen, luftig bolig med god oversikt over hva som skjer i de ulike etasjene. Samtidig vil det naturlige lyset strømme gjennom boligen og bidra til trivsel og velvære.

Sjekk eksperttipsene her:

Slik vasker du vinduer og andre glassflater

Link

Sikkert og værbestandig

– Et rekkverk skal først og fremst bidra til sikkerhet. Glasset og innfestingen er designet for å tåle høye belastninger, sier Myrmel.

BMI sitt stolpefrie glassrekkverk har klart, herdet laminert sikkerhetsglass og solide skinner i aluminium og håndløper i rustfritt stål. Den robuste løsningen sørger for mindre slitasje og vedlikehold med en tykkelse på glasset på hele 17,52 millimeter. Til sammenligning er glasset på de tradisjonelle glassrekkverkene som regel på 8,76 millimeter.

Tykkelsen gjør også det stolpefrie glassrekkverket ekstra værbestandig. Det er viktig, ettersom det kun er glasset som tar støyten fra været når du ikke har stolper som støtter opp. BMIs løsning bygger derimot på at sonen hvor glassverket skal festes, må være forsterket.

– Den høye kvaliteten og sikkerheten på glassrekkverkene våre beskytter personer mot å falle gjennom glasset, eller at glasset kan falle ned ved brudd, sier Myrmel, og legger til:

– Glasset og innfestingen er designet for å tåle høye belastninger, og kombinerer estetikk og sikkerhet.

Ønsker du å se på mulighetene for glassrekkverk på din terrasse?

Vi kan få jobben gjort «Fiks ferdig» for deg

Link
Spilevegg: Slik bygger du den selv Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.

Utnytt plassen under terrassen Byggmakker

Utnytt plassen under terrassen

15.04.2020

Drømmer du om utekjøkken, sportsbod, mer oppbevaringsplass eller carport? Trikset er å legge et tett terrassegulv.

Planlegger du oppussing? Dette kan du få gjort hjemme nå Byggmakker

Planlegger du oppussing? Dette kan du få gjort hjemme nå

03.04.2020

Våren er tid for oppussing, hagearbeid og uteprosjekter. Men hvilke oppgaver bør du prioritere akkurat nå – og hvilke forholdsregler bør du ta hjemme hos deg?

Hvordan lage plantehylle selv Byggmakker

Hvordan lage plantehylle selv

01.04.2020

La deg inspirere — skap en grønn oase ute. Enten du har en stor terrasse eller liten balkong - elsker å dyrke urter eller er glad i fargerike blomster er dette kanskje helgens DIY-prosjekt for deg?