Ny sesong, nye ryddemuligheter


 

Klar for den kalde fine tida?  Peis eller vedovn


 

Drømmer du om et ryddig hjem som gir deg ro i sjelen? Da burde du starte hver nye sesong med en skikkelig ryddesjau og investere i smarte oppbevaringsløsninger dersom du ikke har det fra før. Det er ikke så mye som skal til før du har full kontroll.

Ny sesong, nye ryddemuligheter Byggmakker

Er du en av dem som har dårlig samvittighet for at boden din er full av ting du burde ha kastet? Du er ikke alene. De fleste bruker både ute- og inneboder til midlertidig oppbevaring av ting som ikke har vært i bruk på mange år. Tenk så deilig å  frigjøre plass og lage et oversiktlig system for sesong-ting som sykkel- og skiutstyr.

Drømmer du om walk-in-closet? Får du aldri brukt klærne nederst i klesbunken? Det gjelder oss alle. Men med en smarte garderobeløsningen får du hengt klærne du bruker ofte lett tilgjengelig. Få en bedre start på dagen – hver eneste dag!

Du behøver ikke være zen-buddhist for å nyte følelsen av lettelse når du gir bort eller selger noe du ikke trenger lenger. Etter opprydningen er det viktig med et system som tilrettelegger for et fortsatt ryddig og oversiktlig hjem. Og det er i flere rom enn boden vi trenger fornuftige oppbevaringsløsninger på. Gang, garderobe, vaskerom og garasje er alle typiske steder som kan trenge et praktisk og fleksibelt lagringssystem.

Cello Roller fra Byggmakker er et perfekt lagringssystem for alle rom. Med dette systemet kan du bygge funksjonelle lagringsløsninger skreddersydd til dine behov. Kurvene er utstyrt med små hjul som gjør at de lettere ruller ut og inn. Cello Roller-system er enkelt å montere på egenhånd. Systemet er frittstående slik at du enkelt kan flytte det rundt. Cello Roller er tilgjengelig i fargene hvit og sølvgrå.

Rull inn, rull ut. Cello Roller-serien er funksjonelle og slitesterke produkter til en fornuftig pris. Velg mellom ulike bredder og høyder tilpasset dine behov.

Ingen ryddekonsept er fullstendig uten smarte kurver til oppbevaring på gulv- eller hylleplass. Selvfølgelig finner du også det til en fornuftig pris hos Byggmakker. Kurver, bokser – med og uten lokk, i ulike størrelser. Sjekk utvalget hos din lokale Byggmakker.

Trenger du hjelp til å tenke smarte løsninger?

Din lokale Byggmakker hjelper deg å skreddersy løsninger som passer til ditt hjem. Her kan du se noe av utvalget

 

 

 

Velg din størrelse. Plastkurven Infinity  får du i både sort og hvit, og i  tre ulike størrelser: 4,5, 11 og 17 liter.

 

Superpraktisk kurv. Leker, pledd, eller andre ting som børe være lett tilgjengelig kan du putte i denne stilige kurven som rommer 45 liter.

Skap plass til hverdagen – i alle rom Byggmakker

Skap plass til hverdagen – i alle rom

03.10.2019

Ønsker du deg en lekker og ryddig garderobe, men vet ikke helt hvor du skal starte? Se vår rom-for-rom-guide med inspirasjon for hvordan du kan planlegge og tilpasse drømmegarderoben etter dine spesifikke oppbevaringsbehov.

Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk Byggmakker

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!

Den populære parketten Byggmakker

Den populære parketten

27.06.2019

Parkettgulvets autentiske og naturtro materiale gjør dette til et populært valg blant dem som skal legge nytt gulv.