StartsidenTips og rådInspirasjon

Ønsk sommeren velkommen med nye plantekasser

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Endelig er sommeren her, og det er på tide å ta frem hagehanskene for litt jordnær rengjøring i hagen og på verandaen. Bli inspirert til å gjøre det beste ut av uteområdene med fargerike planter i nye plantekasser.

Har du en stor terrasse med innsyn fra naboen, eller en åpen hage med jevnlig passerende turgåere? Med blomsterbedd og plantekasser finnes det nærmest uendelig med muligheter for hva du kan gjøre for å utnytte uteområdene på best mulig måte.

Plantekasser fra BEDD er et funksjonelt, fleksibelt og estetisk alternativ til hage, veranda og terrasse – generelt alle omgivelser som trenger et grønt løft! Plantekassene består av sidepaneler i stål som enkelt lar seg kombinere til en rekke variasjoner.

 

De estetiske plantekassene fra BEDD gjør seg like godt i hage, som på veranda og terrasse.

- BEDD er et helnorsk merke som er utviklet og produsert for norske forhold. Plantekassene er frostsikre og ment til å stå ute hele vinteren. I tillegg er de rustfrie med 10 års garanti, forteller gartner og salgssjef i BEDD, Tom Egeberg Hvål.

Uendelig med muligheter

Det unike med BEDD er at de leverer plantekasser i system som kan brukes som arkitektoniske elementer i ulike miljøer. Med de modulbaserte plantekassene kan du enkelt skape naturlige avgrensninger i hage eller på terrasse, og dekke til med vakre blomster, busker eller trær.

  • Hvis du bruker fantasien kan du skape det mest utrolige. Dersom du trenger en liten kasse med blomster eller skjerming mot nabo på fast dekke kan du fint plante deg en hekk på hjul, som du kan trille der du trenger den, forteller Tom.

Skap helt nye løsninger og avgrensninger med de modulbaserte plantekassene fra BEDD.

- Med nye plantekasser kan du plante deg en hel hage på verandaen, enten du liker å dyrke grønnsaker, frukt og bær, eller urter til grillsesongen. Om du foretrekker blomster kan du plante roser, lavendel, sommerblomster-busker eller små trær. Utvalget for hva man kan dyrke er nesten uendelig, forteller Tom.

 

Bygg din egen plantekasse

Hageeksperten Tom har også gode tips til hva du kan plante for å skape avgrensninger i hagen eller på verandaen, og som egner seg til vårens skiftende temperaturer.

  • Hvis du er ute etter en god hekktype som er vintergrønn og hardfør vil jeg anbefale Barlind. Om du vil ha en løvfellende hekk kan du gå for Agnbøk. Det finnes også mange fine typer Prydgress, for eksempel en variant som heter Fagerrørkvein som er luftig, blir ca. 1,5 meter høy og både skjermer og lager en fin lyd når det blåser, forteller Tom.

    

Kanskje du har drømt om å dyrke din egen grønnsakshage? Med god jord, gjødsel og vanning kan du dyrke så og si hva du vil i BEDD sine plantekasser.

Plantekassene fra BEDD har paneler i rustfri galfan og ubehandlet stål, som gir en unik rustpatina over tid. Enkelte modeller kan også leveres med bunn og hjul for økt mobilitet.

Høyden og lengden på plantekassene kan justeres etter behov, enten du trenger et 10 meters langt bedd med busker, eller en liten blomsterkasse. Kassene monteres enkelt for hånd med nylonskruer som følger med i pakken.

BEDD plantekasser kan enkelt monteres i to ulike høyder. Plantekassene leveres flatpakket og er enkle å frakte.

BEDD Gartner Tom Egeberg Hvål gir tips til hvordan du kan skape en flott plantekasse med vårblomster og dekor-elementer før påske: