StartsidenTips og rådInspirasjon

Oppgrader førsteinntrykket

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Din entré er det første rommet du ser når du kommer hjem, og det siste du ser før du drar ut. Ytterdører fås i et rikelig antall variasjoner og design som gir deg mulighet til å tilføye et individuelt preg på ditt hjem fra innerst til ytterst.

Mange tror at man både må betale mange penger og gå på kompromiss med utseendet for å få en dør som kan mer enn bare å åpne og lukke. Sannheten er at du har akkurat de samme designmulighetene. Det er dørens konstruksjon – altså det som er inni i døren – som bestemmer i hvilken grad en dør kan dempe lyden, hemme utviklingen av brann eller stoppe innbruddstyver. Mange faktorer spiller inn når du skal velge ny dør - mulig enda flere enn du kanskje hadde tenkt på.

Se vårt utvalg av ytterdører

Smarte ting å tenke på når du skal velge dør:

  • Energivennlige dører er spesielt designet til å redusere varmeutslippet og dermed senker de kravet til oppvarmingen av ditt hjem.
  • Husk at dører med glass kan gjøre noe ekstra for designet. Gi deg selv en bedre velkomst og sett et individuelt preg på ditt hjem med glass i ytterdøren.
  • Dører med glass slipper også inn ekstra dagslys. Om du velger frostet eller cotswold kan du til og med verne om privatlivet uten å gi avkall på lyset.
  • Velg en innbruddsikker ytterdør. Vissheten om at din familie er sikker og trygg er med på å gjøre et ganske alminnelig hus til et riktig godt hjem.
  • En brannsikker dør hemmer effektivt utviklingen av røyk og ild hvis det verste uhell skulle være ute.

Charachter Cifro. Sett husnummeret ditt på ytterdøren.

Character Domino: En leken dør med karakter.

Venstre: Character Prisma: En dør som er like vakker uansett hvilken side du ser den fra.

Venstre:Classic Delius. Klassisk ytterdør i sort.

Venstre: Amazon: ytterdøren med enkle, rene linjer.

 

 

 

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt   Byggmakker

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt

25.08.2020

Med en «ECO ytterdør» slipper du å fyre for kråkene. Les videre og finn ut hvilke dører ekspertene våre ville lagt i handlekurven.

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta  Byggmakker

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta

25.06.2020

Hva har rorbua til Katrine og hytta til Ann Kristin til felles? Begge har robuste ytterdører med design som matcher nordiske omgivelser.

Slik unngår du innbrudd: Riktig ytterdør kan minske risikoen Byggmakker

Slik unngår du innbrudd: Riktig ytterdør kan minske risikoen

04.06.2020

Alle som har opplevd innbrudd kan skrive under på at det er en guffen følelse. Før du drar på ferie er det heldigvis flere ting du kan gjøre for å forhindre det.