StartsidenTips og rådInspirasjon

Oppgrader førsteinntrykket


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


Din entré er det første rommet du ser når du kommer hjem, og det siste du ser før du drar ut. Ytterdører fås i et rikelig antall variasjoner og design som gir deg mulighet til å tilføye et individuelt preg på ditt hjem fra innerst til ytterst.

Mange tror at man både må betale mange penger og gå på kompromiss med utseendet for å få en dør som kan mer enn bare å åpne og lukke. Sannheten er at du har akkurat de samme designmulighetene. Det er dørens konstruksjon – altså det som er inni i døren – som bestemmer i hvilken grad en dør kan dempe lyden, hemme utviklingen av brann eller stoppe innbruddstyver. Mange faktorer spiller inn når du skal velge ny dør - mulig enda flere enn du kanskje hadde tenkt på.

Se vårt utvalg av ytterdører

Smarte ting å tenke på når du skal velge dør:

  • Energivennlige dører er spesielt designet til å redusere varmeutslippet og dermed senker de kravet til oppvarmingen av ditt hjem.
  • Husk at dører med glass kan gjøre noe ekstra for designet. Gi deg selv en bedre velkomst og sett et individuelt preg på ditt hjem med glass i ytterdøren.
  • Dører med glass slipper også inn ekstra dagslys. Om du velger frostet eller cotswold kan du til og med verne om privatlivet uten å gi avkall på lyset.
  • Velg en innbruddsikker ytterdør. Vissheten om at din familie er sikker og trygg er med på å gjøre et ganske alminnelig hus til et riktig godt hjem.
  • En brannsikker dør hemmer effektivt utviklingen av røyk og ild hvis det verste uhell skulle være ute.

Charachter Cifro. Sett husnummeret ditt på ytterdøren.

Character Domino: En leken dør med karakter.

Venstre: Character Prisma: En dør som er like vakker uansett hvilken side du ser den fra.

Venstre:Classic Delius. Klassisk ytterdør i sort.

Venstre: Amazon: ytterdøren med enkle, rene linjer.

 

 

 

Frisk opp hjemmet med nye innerdører  Byggmakker

Frisk opp hjemmet med nye innerdører

01.07.2019

En dør er ikke bare en dør. Når du skal velge dører hjemme bør du tenke på flere ting, blant annet dørens design, funksjon og kvalitet.

Fire flotte ytterdører:  Hvilken stil er du? Byggmakker

Fire flotte ytterdører: Hvilken stil er du?

04.04.2018

Inngangsparti og ytterdør er det viktige førsteinntrykket når du får besøk. Vi har plukket ut fire av våre favoritter fra Swedoor. Hvilken ville du valgt?

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018 Byggmakker

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018

15.03.2018

Swedoor lanserer innerdører med 3D-mønster og vi har falt pladask for trenden. Her har vi plukket ut våre favoritter. Håper du blir inspirert til forandring!

En skikkelig ytterdør skal stenge kulden ute Byggmakker

En skikkelig ytterdør skal stenge kulden ute

13.11.2017

Den nye lavenergidøren fra Swedoor holder på varmen, kutter strømregningen din og er i tillegg produsert på en bærekraftig og miljøvennlig måte.