StartsidenTips og rådInspirasjon

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Snøen gjør seg vel aller best i skiløypa?

I over 100 år har snøredskapene til Fiskars gjort det enklere for nordmenn flest å takle kalde og snøtunge vintre. For selv om den kalde årstiden kanskje gjør det mulig å gå på ski eller bygge snømann, byr den like fullt på snømåking og skraping av is på bilruten. Det hører nemlig også med når gradene kryper nedover på gradestokken og snøen laver ned.

Siden Fiskars startet produksjonen av sine første redskaper ved Akerselva i Oslo i 1912, har det skjedd store teknologiske fremskritt. Samtidig har kunnskapen om materialer blitt bedre, slik at redskapene har blitt lettere og mer funksjonelle. Det innebærer at vi i dag kan kjøpe snødredskaper som er skapt for norske forhold.

Hos Byggmakker finner du selvsagt Fiskars ikoniske Classic-serie, som blant annet inkluderer de røde snødredskapene Norgeskuffa, Snølett og Snørydder.

I tillegg finner du aluminiumskuffer i ulike størrelser, samt snøredskaper i den nyere SnowXpert-serien.

Fiskars car tools – til bilen din

Fiskars lanserte nylig også en helt ny serie med redskaper til bilen.

I samarbeid med verdens største produsent av bilvinduer, Saint Gobain, har de utviklet en ny isskrape med to blader, slik at du effektivt kan skrape is fra ruten i begge retninger. Ikke minst er det fleksible bladet på isskrapen perfekt for bøyde vindusruter.

Isskrapen har i tillegg en genial kost og nal som er laget av silikon. Nalen fjerner lett regndråper og dugg, mens kosten enkelt fjerner snø fra tak så vel som fra panseret. Silikonutformingen gjør at børsten er enkel å rengjøre, samt at skitt og smuss ikke blir sittende. Dette minimerer også sjansen for å få riper, selv hvis du bruker børsten på panseret.

Foruten den smarte SnowXpert Børste og isskrape, har Fiskars også lansert en kompakt snøspade med et skjær i rustrfritt stål. Den solide spaden er liten nok til at den får plass i ethvert bagasjerom. Hvis du blir stående fast i dyp snø med bilen din, kan nettopp Fiskars SnowXpert Snøspade bli redningen.

Stort utvalg til gode priser:

Beskjæringsguide: Dette er hageekspertenes tips Byggmakker

Beskjæringsguide: Dette er hageekspertenes tips

27.03.2020

Du trenger ikke mer enn basiskunnskap og de riktige redskapene for å gjøre hagen din klar til utesesongen.

Slik stiller du forberedt når snøen kommer Byggmakker

Slik stiller du forberedt når snøen kommer

26.11.2019

Det første store snøfallet kommer alltid brått på. Med riktig utstyr er du godt forberedt, og kan få gjort mye med noen få enkle grep.

Unngå kink i ryggen når du måker snø Byggmakker

Unngå kink i ryggen når du måker snø

14.03.2018

Snøen laver ned og blir liggende på bakken som fin, tørr eller kram snø – eller slaps. Det er den tiden på året igjen hvor mange oss blir pent nødt til å finne frem snøskuffa. Med riktig teknikk og utstyr slipper du å oppsøke kiropraktor i vinter.

Fordelene du får ved å velge en moderne øks Byggmakker

Fordelene du får ved å velge en moderne øks

07.01.2016

Disse skal tåle minst 25 år med hogg, kakk og kløyving.