StartsidenTips og rådInspirasjon

Ryddig og rent på null komma niks

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Hater du å gjøre rent? Befinner du deg i tidsklemma, men har ikke råd til vaskehjelp? Da bør du vurdere å investere i noen smarte rengjøringsprodukter.

– I disse dager feies endelig gatene og dugnader blir avholdt i barnehager og borettslag. Opprydningsånden gjelder selvfølgelig også i hjemmene våre. Salget av hjelpemidler for rengjøring, både ute og inne, øker betraktelig i april og mai, forteller Katergoriansvarlig i Byggmakker, Thomas Johnsen.

 

Nedenfor finner du noen av de mest populære nyhetene innen enkel rengjøring.

 

Batteridrevet vindusvasker

En Kärcher vindusvasker hjelper deg med å få rene vinduer uten å etterlate striper, i tillegg til at du sparer mye tid og krefter på vindusrengjøring. Den praktiske innretningen suger enkelt og nøyaktig opp vann fra ruten etter rengjøring – uten å etterlate striper eller at det drypper skittent vann.

Sammenlignet med alminnelige metoder for vindusvask, er rengjøring med en batteridrevet vindusvasker merkbart enklere og raskere. Kärchers batteridrevne vindusvasker er også svært godt egnet for rengjøring av andre jevne overflater i hjemmet, slik som speil, glassbord og dusjkabinett.

 

Testvinner

I 2015 ble Kärcher WV 2 Plus kåret til testvinner hos både dinside.no og klikk.no. 

Vindusvaskesettet WV 2 Plus inneholder alt du trenger til hele rengjøringsprosessen: En batteridreven vindusvasker, en sprayflaske med mikrofiberklut og et kraftig rengjøringsmiddelkonsentrat for vinduer.

Dersom du velger WV 2 Premium-settet, kan du rengjøre selve vinduet med sprosser og smale flater med det smale vakuummunnstykket. Et valgfritt forlengersett gjør det enkelt å vaske høye vinduer.

 

Rene vinduer på 1-2-3

Gjør rengjøringen til en lek og se hvordan Kärcher kan utgjøre en forskjell hjemme hos deg.

Se hvor enkelt det er her

Suger opp. Testvinneren suger enkelt og nøyaktig opp vann fra ruten etter rengjøring.

 

Skinnende rent bad. Du kan selvfølgelig også bruke vindusvaskeren på speil og dusjdører.

 

Elektrisk feiekost – midt i blinken for småbarnsfamilier

Med en elektrisk feiekost fra Kärcher er du alltid forberedt, og kan feie opp smuss og smuler raskt og enkelt. Vår elektriske feiekost er perfekt for småbarnsfamilier hvor barna lærer å spise selv, og hvor gangen er full av grus og skitt etter skitne barnehageklær og sko. Istedenfor å dra frem støvsugeren etter hvert måltid eller hver gang familien kommer hjem, er den elektriske feiekosten KB 5 enkel å ta frem og du kan støvsuge i en fei.

 

Perfekt for deg med røytende kjæledyr

Med egen dyrehårsbørste er den også perfekt for hjem med kjæledyr som røyter. Maskinen er batteridrevet slik at du kommer raskt og enkelt til overalt.

De unike funksjonene til KB 5 gjør den elektriske feiekosten til en mellomting mellom en støvsuger og feiekost med brett.

Med et kompakt design kan en elektrisk feiekost oppbevares lett tilgjengelig slik at den alltid er klar til bruk.  KB 5 leveres med litium-ion batteriteknologi som gjør at den kan brukes i opptil 30 minutter uten lading. 

 

Oppdag fordelene og egenskapene som gjør at den skiller seg ut. Sjekk ut denne videoen

Alltid klar til bruk. Når du ikke har støvsugeren tilgjengelig: En elektrisk feiekost fjerner både dyrehår og smuler, og kan brukes på alle harde gulv og tepper. 

 

Rengjør fem ganger så raskt med en feiemaskin

S 550 er en effektiv, grundig og brukervennlig feiemaskin. Du rengjør fem ganger raskere enn med feiekost og støvbrett, i tillegg til at støv og skitt ikke blåser bort igjen. Den har arbeidsbredde på 550 mm og leverer upåklagelige rengjøringsresultater på store flater. Den er ideell for områder på 30 m² eller mer. Med sidebørsten kommer du til helt inntil kanter og i hjørner. Avfall som blader og grus trekkes direkte inn i avfallsbeholderen på 16 liter. Den er lett å ta ut og tømme uten at du kommer i kontakt med smusset. Feiemaskinen har håndtak med 4-veis høydejustering så du kan tilpasse arbeidshøyden. Feiemaskinen kan foldes helt ned slik at den tar liten plass ved oppbevaring.

 

Go big: S 650

Med feiemaskinen S 650 er det enkelt å holde det rent i oppkjørselen, gårdsplassen eller på fortau og vei. Dette er en kraftigere feiemaskin med 4-veis høydejustering på håndtak for perfekt tilpasning til brukeren. Store flater så vel som kanter og hjørner feies raskt og grundig.

Praktisk avfallsbeholder hvor avfallet blir trukket direkte inn i beholderen, som lett kan fjernes og tømmes. Med sitt nedfellbare kjørehåndtak kan feiemaskinen oppbevares oppreist.

Simsalabim. Drømmer du om en maskin som bare kan trylle bort rusk og rask fra uteplassen slik at den blir feiende flott? Da bør du investere i en feiemaskin fra Kärcher (avbildet er modell S 650).

Enkel å oppbevare. Med et nedfellbart kjørehåndtak tar ikke S 650 mye oppbevaringsplass. 

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

10.05.2021

Det er endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere og raskere.

Kickstart vårrengjøringen med en vindusvask Byggmakker

Kickstart vårrengjøringen med en vindusvask

26.03.2020

Våren er her, og det synes på rutene. Gi vinduene en omgang med såpe, vann og rengjøringsteknologi.

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.

Så enkelt vasker du bilen, huset og terrassen med høytrykkspyler Byggmakker

Så enkelt vasker du bilen, huset og terrassen med høytrykkspyler

05.04.2019

Det er ikke til å unngå at overflater blir skitne og trenger en real vask. Her er de beste tipsene for hvordan du kan bruke høytrykkspyleren din trygt og effektivt!