StartsidenTips og rådInspirasjon

Rolige refleksjoner

Hjemmet vårt reflekterer hvem vi er og hvordan vi ønsker å leve. Det nye fargekartet til LADY er bygget opp rundt tre tendenser.

De tre palettene har alle fått navn knyttet til refleksjon: Reflections of Time, Reflections of Light og Reflections of Earth. Uansett stil og fargevalg, er det lagt vekt på at dette skal være gode farger å leve i.

Vegg: LADY Pure Color 4618 Kveldshimmel

Vegg: Lady balance 1931 Kokos.

Vegg i rom med sofa: LADY Pure Color 4477 Deco Blue. Vegg i front: LADY Pure Color 4618 Kveldshimmel. Dør og karm er malt i samme farge med LADY Supreme Finish Halvblank.

Levende og autentisk

Naturens grønne toner skal innta hjemmene våre denne sesongen. Inspirasjonen er hentet fra trender som omhandler temaer som «urban gardning»; Vi skal så urter, grønnsaker og alt som spirer og gror! Og like sikkert som dette er altså inntoget av grønne farger i interiøret. For å heve det et hakk til setter vi de grønne tonene sammen med friske rødrosa toner!

Den vakreste basisfarge denne sesongen heter LADY Wonderwall 10679 Washed Linen.

Varm energi. LADY Wonderwall 2859 Whispering Red er en gyllen, dempet og elegant rødlig tone som føles behagelig og varm. Denne er også lekker til beige farger som Lady 1140 Sand.

De nye grønntonene er nydelig inntil gylne tresorter. Her er stuen innen for døren malt i Lady Wonderwall 8252 Green Harmony, mens veggen i front er malt i Lady Wonderwall 8469 Green Leaf»

Kjør grønt i høst. Grønntoner er vakre farger til å skape dybde i interiøret med. Prøv de gjerne sammen med LADY Wonderwall 10679 Washed Linen. Kanskje på kjøkkenet?

Tidløs. En svak og gyllen gråtone som står elegant sammen med årets grønntoner er LADY Wonderwall 1024 Tidløs. Kombiner den gjerne med hvite detaljer i 1453 Bomull eller 1001 Egghvit.

Jordfarger. LADY Wonderwall 10679 Washed Linen står nydelig til de grønne tonene, men også til andre gråtoner som LADY Supreme Finish 394 Varmgrå som døren på bildet er malt med.

Dempet luksus

Hjemmet vårt skal reflektere vårt levde liv. Hjemmet skal være personlig og vi skal vise frem gjenstander som sier noe om våre egne preferanser i livet. Gammelt og nytt settes sammen i en unik kombinasjon. Blått tilfører en elegant tidløshet og står vakkert til ulike farger og materialer.

Gylne innslag hever et blått interiør. Enten i form av edle, gylne metaller, eller i form av små drypp av farger som Lady Pure Color 10683 Cashmere.

Elegant med sort og blått. Se hvor lekkert det blir med LADY Pure Color 4477 Deco Blue på veggen. Gulvet er malt med Trestjerne gulvmaling matt. LADY 9938 Dempet Sort.

Stilsikker estetikk. LADY Pure Color 4744 Sophisticated Blue er en dyp og elegant blåtone, nesten på vei til noe som minner om blåsvart.sammen med stramme linjer og lyse kontraster blir fargen moderne og iøyenfallende.

Blått er en behagelig farge for soverom ettersom blått har en beroligende effekt på oss. Med sitt svakt grålige, men lune, uttrykk danner fargen LADY 4638 Byge et vakkert bakteppe for et elegant soverom.

For de som ønsker en farge som er lysere enn denne, anbefales Lady Pure Color 4618 Kveldshimmel.

Delilkate kombinasjoner

De hvite tonene er tilbake! Vakre, lyse nyanser skaper luftige og lyse interiører som gir rom for refleksjoner. Vi rydder opp alt som er forstyrrende og tilfører rommene ulike nyanser av hvitt og beige. Stemningen blir rolig og avstemt.

En lun og gulaktig hvittone som de fleste av oss kjenner. LADY Balance 1001 Egghvit gir deg et mykt hvitt interiør.

Go almost white. LADY Balance 1624 Letthet er en svakt gulaktig hvittone som er noe hvitere i uttrykket enn farger som 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Stress ned med Lady Balance 10678 Space - en ny, vakker dempet beigetone. Den fremstår som grålig beige og gir rommet en varm og behagelig følelse»

Kontrast. Lady Balance 2771 Rustikk Terracotta er en innbydende og brent rødlig tone som tilfører lune interiører det lille ekstra.

Vi selger Jotun maling og hjelper deg gjerne - ta kontakt med oss i Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2022 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2022

27.09.2021

Det knytter seg alltid stor spenning til hva som er årets fargetrender. Jotun og Beckers har lansert sine fargekart for 2022, og begge har valgt tre paletter som skal inspirere deg til å sette farge på hjemmet ditt. Stikkordene for årets fargetrender er natur, rustikk, kreativitet, refleksjon, energi, moderne og klassisk – og ditt personlige preg.

Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Terrassebeis – årets farger og trender Byggmakker

Terrassebeis – årets farger og trender

14.05.2021

Nå er det endelig tid for å nyte det gode liv utendørs. Terrassebeis i en lekker farge gir deg en god basis for å skape din egen stil på uterommet.

Terrassebeis – slik gjør du det Byggmakker

Terrassebeis – slik gjør du det

12.05.2021

Lengter du etter deilige kvelder på terrassen sammen med familie og gode venner? Nå er det heldigvis ikke lenge igjen. I mellomtiden kan du vaske og legge på et strøk terrassebeis, slik at du snart kan invitere til en ren og nybeiset terrasse.