StartsidenTips og rådInspirasjon

Rosa fargeflørt

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Årets vår- og sommerkolleksjon fra LADY flørter med glede, energi og lekenhet. Akkurat det vi trenger for å komme oss ut av vinterdvalen og inn i en sesong fylt med skaperglede og våryr optimisme.

Sesongens farger fra LADY vil gi et tilskudd av en aldri så liten indre jubel! Enhver variant av rosa sender et livlig og feminint pust inn i et interiør. Rosa er en positiv farge, full av glede og sensualitet. Bruksområdene er mange, og ved riktig bruk kan fargen både mildne grafiske og minimalistiske interiører på samme måte som den kan ivareta både nostalgi og eleganse i klassiske rom.

De blågrønne nyansene er også en stor og klar tendens denne sesongen. Stimulerende, rolige og alltid elegante er fargene i dette spekteret. Midtveis mellom frodig vitalitet i de grønne fargene og kraften av blåfargens intensitet, ligger et spekter av moderne og friske kulører.

 

Vi kjenner overskuddet sakte og sikkert vende tilbake, og vi kan trygt takke vårens farger for påfyll av livsbejaende glede.

Lady spring & summer collection 2014 består av: 

Terrassebeis – slik gjør du det Byggmakker

Terrassebeis – slik gjør du det

12.05.2021

Lengter du etter deilige kvelder på terrassen sammen med familie og gode venner? Nå er det heldigvis ikke lenge igjen. I mellomtiden kan du vaske og legge på et strøk terrassebeis, slik at du snart kan invitere til en ren og nybeiset terrasse.

Velg riktig maling til dine rom Byggmakker

Velg riktig maling til dine rom

24.02.2021

Bruken og utformingen av et rom har mye å si for hvilken type maling du bør velge. Les videre og la deg inspirere av de flotte og slitesterke produktene til Jotun.

Hytteinspirasjon: makeover med malepensel Byggmakker

Hytteinspirasjon: makeover med malepensel

20.10.2020

Ser du på oppussingsprogram og tenker at du mangler både penger, håndverkere og et team av stylister? Nå har Jotun gjort det enkelt for deg å forvandle hytta på egenhånd – ute og inne.

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger Byggmakker

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger

11.02.2020

Jotuns vårpalett er inspirert av ny energi, varme og reiselyst. Hvilken av disse fargene er din favoritt?