StartsidenTips og rådInspirasjon

Rosa fargeflørt

Årets vår- og sommerkolleksjon fra LADY flørter med glede, energi og lekenhet. Akkurat det vi trenger for å komme oss ut av vinterdvalen og inn i en sesong fylt med skaperglede og våryr optimisme.

Sesongens farger fra LADY vil gi et tilskudd av en aldri så liten indre jubel! Enhver variant av rosa sender et livlig og feminint pust inn i et interiør. Rosa er en positiv farge, full av glede og sensualitet. Bruksområdene er mange, og ved riktig bruk kan fargen både mildne grafiske og minimalistiske interiører på samme måte som den kan ivareta både nostalgi og eleganse i klassiske rom.

De blågrønne nyansene er også en stor og klar tendens denne sesongen. Stimulerende, rolige og alltid elegante er fargene i dette spekteret. Midtveis mellom frodig vitalitet i de grønne fargene og kraften av blåfargens intensitet, ligger et spekter av moderne og friske kulører.

 

Vi kjenner overskuddet sakte og sikkert vende tilbake, og vi kan trygt takke vårens farger for påfyll av livsbejaende glede.

Lady spring & summer collection 2014 består av: 

Hytteinspirasjon: makeover med malepensel Byggmakker

Hytteinspirasjon: makeover med malepensel

20.10.2020

Ser du på oppussingsprogram og tenker at du mangler både penger, håndverkere og et team av stylister? Nå har Jotun gjort det enkelt for deg å forvandle hytta på egenhånd – ute og inne.

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger Byggmakker

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger

11.02.2020

Jotuns vårpalett er inspirert av ny energi, varme og reiselyst. Hvilken av disse fargene er din favoritt?

Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.