StartsidenTips og rådInspirasjon

Så enkelt kan du få nye vegger


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Enten du bygger ny bolig eller
skal pusse opp, kan en ferdiggrunnet veggplate være løsningen for deg når ett eller flere rom skal få nye vegger. Glem sparkling, pussing, og grunning – alt de trenger er et par strøk med din favorittfarge.

– Walls2Paint er en ferdigbehandlet sponplate som leveres klar for maling eller tapetsering. Platene monterer du raskt og enkelt, og deretter setter du ditt preg på veggen ved å male i ønsket farge. Dette er et genialt produkt for deg som ikke er glad i å sparkle eller pusse, og du sparer i tillegg masse tid. Samtidig får du et bedre arbeidsmiljø fordi du slipper alt pussestøvet dette medfører, sier produktsjef Oddvar Grønsberg.

Se film: Hvordan male med kalkmaling på Walls2Paint

Se film: Hvordan tapetsere på Walls2Paint

Veggplatene kan settes opp i de fleste av husets rom, både på soverommet og kjøkkenet, i stua
og gangen. Veggplatene må monteres på avrettet stenderverk. Ønsker du derimot å montere Walls2Paint-platene på eksisterende vegg, kan du fint gjøre det, men det er viktig at ujevnheter i eksisterende vegg er rettet opp før veggplatene monteres.

  Forestia Walls2Paint, farge brillianthvit.

Forestia Walls2Paint, farge Nordisk Hav.

Forestia Walls2Paint, farge Jotun Matrix og lys grå.

Tips til valg av farge

Skal du velge farger til boligen er dette mitt råd: Stol på deg selv. Vær tro mot DIN stil, og det som PASSER for deg og din familie. Farger påvirker oss mer enn vi tror.

  • Når det gjelder fargetrender, er det flere stiler som regjerer. 
Til kundene mine pleier jeg å 
si følgende: «Hvorfor velge en gjeldende trendfarge hvis du ikke liker den?» Kjenn etter hva DU liker. Men gråtoner er klassikere, og dypere toner gir en god atmosfære. Grønne og blå farger med mye grått i, i ulike valører, sees stadig oftere i moderne interiør.
  • Når man fargesetter et
rom bør man tenke på hvilken retning rommet vender mot. Nord, sør, øst eller vest? Det har betydning for hvordan fargen oppfører seg. Hvilken etasje leiligheten eller rommet er i, spiller også en rolle for fargevalget. Skal man fargesette et helt hus, er det viktig å ha en plan, slik at fargevalget blir gjennomført. Men du kan også planlegge kontrastfylt, og la dét i seg selv skape en helhet i boligen.
  • Mange er beskjedne og holder seg til den malte fondveggen eller en tapetsert vegg som blikk- fang. Men jeg har troen på bruk av mer farger fremover, både lyse og mørke. I et TV-program jeg var med i, malte jeg et helt rom i dus gråblå. Flere reagerte på far- gen, men når rommet var ferdig innredet og ferdigmalt, elsket alle fargen. Det ga en følelse av luft, himmel og hav. Det ble helt fantastisk!
  • Flere av de store malingsleverandørene har sine farge og trendteorier. Her kan man la seg inspirere. Mørkere gråtoner og dype farger opp mot transparente pasteller er i vinden. Mørke farger kan virkelig fremheve interiøret!

 

Gjør det selv: Slik lager du et skrivebord Byggmakker

Gjør det selv: Slik lager du et skrivebord

22.03.2018

Det er mange som ønsker en løsning for hjemmekontor. Her viser Snekker Niklas deg hvordan du kan lage et smart skrivebord med fine detaljer. Se også montering av Walls2paint.

Moderne modulhyller du kan lage selv - Enkelt og billig Byggmakker

Moderne modulhyller du kan lage selv - Enkelt og billig

14.03.2018

Vi får aldri nok hylleplass. Disse kule modulhyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv. Niklas viser her også hvordan du på 1-2-3 monterer Walls2paint på vegg. Se video trinn for trinn.

Nye vegger på 1-2-3! Byggmakker

Nye vegger på 1-2-3!

03.06.2013

Den nye veggplaten Walls2Paint og er en ferdig grunnet og tapetsert sponplate beregnet for maling. Platene monteres enkelt og males deretter i ønsket farge. Du trenger verken sparkle eller pusse og sparer masse tid, samtidig som du får et bedre arbeidsmiljø når du slipper alt støvet