StartsidenTips og rådInspirasjon

Så enkelt kan du få nye vegger

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Enten du bygger ny bolig eller skal pusse opp, kan en ferdiggrunnet veggplate være løsningen for deg når ett eller flere rom skal få nye vegger. Glem sparkling, pussing, og grunning – alt de trenger er et par strøk med din favorittfarge.

– Walls2Paint er en ferdigbehandlet sponplate som leveres klar for maling eller tapetsering. Platene monterer du raskt og enkelt, og deretter setter du ditt preg på veggen ved å male i ønsket farge. Dette er et genialt produkt for deg som ikke er glad i å sparkle eller pusse, og du sparer i tillegg masse tid. Samtidig får du et bedre arbeidsmiljø fordi du slipper alt pussestøvet dette medfører, sier produktsjef Oddvar Grønsberg.

Veggplatene kan settes opp i de fleste av husets rom, både på soverommet og kjøkkenet, i stua og gangen. Veggplatene må monteres på avrettet stenderverk. Ønsker du derimot å montere Walls2Paint-platene på eksisterende vegg, kan du fint gjøre det, men det er viktig at ujevnheter i eksisterende vegg er rettet opp før veggplatene monteres.

Avslappende: Forestia Walls2Paint malt i antikkgul.

Soverom: Forestia Walls2Paint, malt i LADY Tresure og LADY Antigue Green.

Barnerom: Forestia Walls2Paint, tapetsert.

Spisestue: Forestia Walls2Paint, tapetsert.

Mørkt og eksklusivt soverom: Forestia Walls2Paint

Stue: Forestia Walls2Paint, kalkmaling farge Green Leaf

Tips til valg av farge

Skal du velge farger til boligen er dette mitt råd: Stol på deg selv. Vær tro mot DIN stil, og det som PASSER for deg og din familie. Farger påvirker oss mer enn vi tror.

  • Når det gjelder fargetrender, er det flere stiler som regjerer. 
Til kundene mine pleier jeg å si følgende: «Hvorfor velge en gjeldende trendfarge hvis du ikke liker den?» Kjenn etter hva DU liker. Men gråtoner er klassikere, og dypere toner gir en god atmosfære. Grønne og blå farger med mye grått i, i ulike valører, sees stadig oftere i moderne interiør.
  • Når man fargesetter et rom bør man tenke på hvilken retning rommet vender mot. Nord, sør, øst eller vest? Det har betydning for hvordan fargen oppfører seg. Hvilken etasje leiligheten eller rommet er i, spiller også en rolle for fargevalget. Skal man fargesette et helt hus, er det viktig å ha en plan, slik at fargevalget blir gjennomført. Men du kan også planlegge kontrastfylt, og la dét i seg selv skape en helhet i boligen.
  • Mange er beskjedne og holder seg til den malte fondveggen eller en tapetsert vegg som blikk- fang. Men jeg har troen på bruk av mer farger fremover, både lyse og mørke. I et TV-program jeg var med i, malte jeg et helt rom i dus gråblå. Flere reagerte på far- gen, men når rommet var ferdig innredet og ferdigmalt, elsket alle fargen. Det ga en følelse av luft, himmel og hav. Det ble helt fantastisk!
  • Flere av de store malingsleverandørene har sine farge og trendteorier. Her kan man la seg inspirere. Mørkere gråtoner og dype farger opp mot transparente pasteller er i vinden. Mørke farger kan virkelig fremheve interiøret!

 

Slik kapper du Walls2Paint veggplater Byggmakker

Slik kapper du Walls2Paint veggplater

03.06.2021

Med Walls2Paint veggplater får du slette vegger på 1-2-3, men det er viktig at de kuttes og monteres riktig for optimalt resultat.

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3 Byggmakker

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3

28.01.2021

Drømmer du om slette listefrie vegger? Disse geniale løsningene trenger verken sparkling eller pussing og er enkle å montere.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.