StartsidenTips og rådInspirasjon

Selvsnekret hytteinnredning

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Å snekre sine egne møbler var en drøm for hytteeieren, som ønsket enkelhet og materialer som harmonerte med gulvet og fargene i resten av hytta.

En hyttesofa kan gjøres enkelt og elegant selv. En solid sofabunn samt en lav sidevegg holder de spesialsydde sitteputene på plass. Tykke, store puter i samme stoff pluss pynteputer i andre farger og motiver gjør nytten som ryggstøtte. Sofaen er praktisk med oppheng på veggen i bakkant, og støttes opp av tre mørkmalte ben i forkant. Siden sofaen i seg selv fyller lite i høyde, kan bena ha god høyde, noe som gjør det lettere å gjøre rent under sofaen. Peisen er arkitekttegnet og murt opp av gammel, brukt murstein som ble fraktet til tomten med jolle og trillebår.

SE VÅRT UTVALG AV TRELAST OG BYGGEVARE HER


En mørkmalt hylleknekt og en furuplate skåret ut som en halvmåne, har blitt en fin hylle på kjøkkenet til praktisk oppbevaring.

Luftige hyller

For at en kjøkkeninnredning ikke skal bli for bombastisk, eller stenge for lys og utsikt, kan en løsning være å velge bort overskap som her. I stedet for overskap har eierne bygget hyller uten fronter og bakvegger slik at man kan se tvers gjennom. Her har de plass til glass, tallerkener og annet utstyr som de bruker i det daglige. Hylla er snekret av furuplater som er festet til veggen på den ene siden, og til en stolpe på den andre siden som går fra gulv til tak.
Fra kjøkkenbenken kan man se ut over fjorden og landskapet. Det var ett av kravene til arkitekten, for eierne ønsket å kunne vaske opp «med verdens beste utsikt». Kjøkkenbenken er enkelt satt sammen av brede furuplater i rett vinkel. Skuffe- og skapfronter er laget av mdf-plater som er malt mørke.

Rommene er holdt i bleke naturfarger og er enkelt innredet. Nattbordet er snekret av slitt, grått treverk.

Her har en gammel, slitt planke fått nytt liv som knagg bare ved å borre hull og lime inn treplugger.

Hytteinspirasjon: makeover med malepensel Byggmakker

Hytteinspirasjon: makeover med malepensel

20.10.2020

Ser du på oppussingsprogram og tenker at du mangler både penger, håndverkere og et team av stylister? Nå har Jotun gjort det enkelt for deg å forvandle hytta på egenhånd – ute og inne.

Fargelansering: Bli inspirert av norske naturfarger Byggmakker

Fargelansering: Bli inspirert av norske naturfarger

26.08.2020

Få land er like heldige som Norge når det gjelder vakker natur, og det er nettopp dette som er inspirasjonen bak det nye fargekartet til Tyrilin. Her finner du tre unike stiler inspirert av fargene i det norske fjellandskapet.

Nye hyttevegger på en helg  Byggmakker

Nye hyttevegger på en helg

20.04.2020

Drømmer du om å fornye hytta eller skape hyttestemning hjemme? Da bør du sjekke ut denne smarte nyheten.

Inspirasjon: Forvandlet hytta med nytt gulv på ett døgn  Byggmakker

Inspirasjon: Forvandlet hytta med nytt gulv på ett døgn

19.02.2020

Familien ønsket seg en lys sommerhytte, men resultatet ble noe ganske annet enn hva de hadde forestilt seg.