StartsidenTips og rådInspirasjon

Sett ditt preg på trepanelet med ny interiørbeis fra Jotun

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Jotun lanserte nylig et nytt fargekart med vakre interiørbeisfarger. Inspirert av naturen så klart, strekker dette fargekartet seg fra lyse og neste hvite nyanser, via bruntoner til sobre og mørke beisfarger. Nå har du ingen unnskyldning for ikke å freshe opp panelet på hytta eller hjemme i stua!

Naturens egne materialer er i vinden som aldri før. Ved å beise istedenfor å male bevarer du nettopp det naturlige vakre treverket.

 

– Kombinasjonen av røffe overflater og naturmaterialer gir en rustikk stil. Naturens egne materialer tilfører interiøret en helt egen ærlighet som vi nordmenn setter ekstra pris på, kommenterer global fargesjef i Jotun, Lisbeth Larsen.

SE VÅRT UTVALG AV INNEMALING OG INTERIØRBEIS

 

Nå har Jotun gjort det lettere å matche panelet til resten av interiøret ditt, bredden i fargepaletten gir deg mange spennende valg.

 

– Beiser du ett eller to strøk med LADY Pure Nature White får du en vakker og ren hvittone som rett og slett inviterer til ro og sjelefred, sier Lisbeth.

 

Dersom du har et tidligere behandlet transparent underlag anbefales JOTUN Panellakk fremfor LADY Pure Nature. JOTUN Panellakk kommer i 11 harmoniske farger, mens interiørbeisen finnes i 13 unike farger som får frem din personlige stil.

 

Hvordan høres for eksempel 9041 Drivved eller 90015 Høstbrun ut? Eller skal du gå litt utenom normen med 90015 Cognac? Ta en titt på Byggmakker sine favoritter under eller gå rett i butikken og kjøp din favorittfarge her.

Høstbrun. De gylne bruntonene fra LADY Pure Nature 90015 Høstbrun understreker varmen i rommet og naturmaterialer gir en lun og innbydende atmosfære. Foto: Jotun.

Lyser opp. Behagelige lyse toner er superlekkert på trepanel. Stress ned med LADY Pure Nature White på veggen. Foto: Jotun.

Go dark. Ta den helt ut med to strøk av sofistikerte LADY Pure Nature 9044 Kullsort. Foto: Jotun.

 

GAMMELT PANEL SOM TRENGER FORNYING?

Har du et gammelt gulnet panel kan du rense med JOTUN Spesialrens gulnet panel og deretter påføre JOTUN Panellakk i ett eller to strøk. Har du et tidligere behandlet panel, holder det med JOTUN Spesialvask før maling før panellakken påføres.

 

TIPS

  • For et jevnere og mindre dekkende resultat, tørk av overskytende beis med en tøyfille.

  • Ved å male tilstøtende vegger med LADY Minerals kalkmaling kan du få en spennende og røff kontrast!

  • Husk at fargenyanseforskjellen mellom ett og to strøk er stor.

  • Rengjør alltid nytt eller behandlet treverk med JOTUN Spesialvask for et penere sluttresultat. 

Skal du male? Byggmakker har utvalget

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger Byggmakker

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger

11.02.2020

Jotuns vårpalett er inspirert av ny energi, varme og reiselyst. Hvilken av disse fargene er din favoritt?

Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.