StartsidenTips og rådInspirasjon

Sett ditt preg på trepanelet med ny interiørbeis fra Jotun

Jotun lanserte nylig et nytt fargekart med vakre interiørbeisfarger. Inspirert av naturen så klart, strekker dette fargekartet seg fra lyse og neste hvite nyanser, via bruntoner til sobre og mørke beisfarger. Nå har du ingen unnskyldning for ikke å freshe opp panelet på hytta eller hjemme i stua!

Naturens egne materialer er i vinden som aldri før. Ved å beise istedenfor å male bevarer du nettopp det naturlige vakre treverket.

 

– Kombinasjonen av røffe overflater og naturmaterialer gir en rustikk stil. Naturens egne materialer tilfører interiøret en helt egen ærlighet som vi nordmenn setter ekstra pris på, kommenterer global fargesjef i Jotun, Lisbeth Larsen.

SE VÅRT UTVALG AV INNEMALING OG INTERIØRBEIS

 

Nå har Jotun gjort det lettere å matche panelet til resten av interiøret ditt, bredden i fargepaletten gir deg mange spennende valg.

 

– Beiser du ett eller to strøk med LADY Pure Nature White får du en vakker og ren hvittone som rett og slett inviterer til ro og sjelefred, sier Lisbeth.

 

Dersom du har et tidligere behandlet transparent underlag anbefales JOTUN Panellakk fremfor LADY Pure Nature. JOTUN Panellakk kommer i 11 harmoniske farger, mens interiørbeisen finnes i 13 unike farger som får frem din personlige stil.

 

Hvordan høres for eksempel 9041 Drivved eller 90015 Høstbrun ut? Eller skal du gå litt utenom normen med 90015 Cognac? Ta en titt på Byggmakker sine favoritter under eller gå rett i butikken og kjøp din favorittfarge her.

Høstbrun. De gylne bruntonene fra LADY Pure Nature 90015 Høstbrun understreker varmen i rommet og naturmaterialer gir en lun og innbydende atmosfære. Foto: Jotun.

Lyser opp. Behagelige lyse toner er superlekkert på trepanel. Stress ned med LADY Pure Nature White på veggen. Foto: Jotun.

Go dark. Ta den helt ut med to strøk av sofistikerte LADY Pure Nature 9044 Kullsort. Foto: Jotun.

 

GAMMELT PANEL SOM TRENGER FORNYING?

Har du et gammelt gulnet panel kan du rense med JOTUN Spesialrens gulnet panel og deretter påføre JOTUN Panellakk i ett eller to strøk. Har du et tidligere behandlet panel, holder det med JOTUN Spesialvask før maling før panellakken påføres.

 

TIPS

  • For et jevnere og mindre dekkende resultat, tørk av overskytende beis med en tøyfille.

  • Ved å male tilstøtende vegger med LADY Minerals kalkmaling kan du få en spennende og røff kontrast!

  • Husk at fargenyanseforskjellen mellom ett og to strøk er stor.

  • Rengjør alltid nytt eller behandlet treverk med JOTUN Spesialvask for et penere sluttresultat. 
Dette er fargetrendene i 2022 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2022

27.09.2021

Det knytter seg alltid stor spenning til hva som er årets fargetrender. Jotun og Beckers har lansert sine fargekart for 2022, og begge har valgt tre paletter som skal inspirere deg til å sette farge på hjemmet ditt. Stikkordene for årets fargetrender er natur, rustikk, kreativitet, refleksjon, energi, moderne og klassisk – og ditt personlige preg.

Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Terrassebeis – årets farger og trender Byggmakker

Terrassebeis – årets farger og trender

14.05.2021

Nå er det endelig tid for å nyte det gode liv utendørs. Terrassebeis i en lekker farge gir deg en god basis for å skape din egen stil på uterommet.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.