StartsidenTips og rådInspirasjon

Si farvel til trauste panelovner

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.

Tradisjonelt sett har du kunnet velge hvilken farge du ville på panelovner, så lenge du valgte hvitt. Slik er det ikke lenger.

Vi har plukket ut noen favoritter fra Dimplex og Mill ovner. Med sin nøkterne eleganse og minimalistiske stil passer de inn over alt.

Hva du velger har med personlig smak å gjøre, men det er lov å leke seg litt – også når det gjelder panelovner. Se på alternativene som finnes, og følg magefølelsen.

Stålovnene fra disse leverandørene har en unik front med avrundede kanter og matt overflate gir et diskret og enkelt uttrykk.

Sov godt: Dimplex Alta er panelovnen for smarte hjem. Dimplex Alta 20

Hey Google:Dimplex Alta er verdens første panelovn med stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa. Toppmodellen har wifistyring med oversiktlig og intuitiv app, samt muligheten til å oppgradere med innovative Clip On Glass glassfronter i flere farger. Her vises Dimplex Alta 40.

Dimplex Pria med luftutslipp i front har i en årrekke vært bestselgeren i Dimplexsortimentet.

 

Mill Steel IB600DN er liten i størrelse(65x40 x5,8 cm) og er perfekt til mindre rom som soverom og kontor. Varmeovnene passer til et rom i størrelsen 8-11m2. Hvit ovn på lys vegg blir elegant og luftig.

Mill Steel IB800L DN er svært plasseringsvennlig stålovn. Passer til rom i størrelse 10-14m2. (105 x25 x5,8 cm)

Mill Steel IB1200DN er den største stålmodellen og kan varme 14-18m2. (105 x 40 x 5,8 com)

 

Det herdete glasset på Mill glassovner er både støtsikkert og frostsikkert. Og alle ovnene har overopphetingsvern. Dessuten er overflatene lette å rengjøre.

Mill glass PH 600L DN G er svært plassvennlig med sin 23 cm høyde og passer blant annet perfekt under vinduer for å motvirke kaldras. Varmer 8-10 m2. (100 x 23 x 6cm)

Mill Glass PH800L DN S. Velg en sort ovn for å få frem kontraster og vise frem det flotte designet. Varmer 10-14 m2. (120x23x6 cm)

Mill Glass PH1000DN S er den største av glassmodellene. (101,5x46,5 x 6 cm). Ovnen varmer 12 – 16 m 2 og er en naturlig del av stuen eller kjøkkenet. Velger du en mørk ovn på en lys vegg får du et modig og tøft resultat.

 

Energismarte og elegante panelovner Byggmakker

Energismarte og elegante panelovner

01.03.2018

Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn som kan fjernstyres via mobilen.

Vi brenner for ildstedet Byggmakker

Vi brenner for ildstedet

30.11.2017

Visste du at Norge er det landet i verden med flest ildsteder per husholdning? Peisen har alltid hatt en spesiell plass i norske hjerter, og for mange av oss representerer den mer enn bare en varmekilde. Peisen er et sentralt møbel i hjemmet og den skal være trendy.

Ingen pipe? Ikke noe problem! Byggmakker

Ingen pipe? Ikke noe problem!

06.10.2014

Ønsker du deg et romantisk ildsted, men mangler brannmur? En toppmontert stålpipe blir selve prikken over i’en sammen med din nye ovn eller peis. Den er enkel å montere med ferdige moduler, og hele jobben kan gjøres på en dag.

Vedlikehold av ildsteder Byggmakker

Vedlikehold av ildsteder

13.02.2013

Her gir vi noen råd om hva som er viktig å passe på når det gjelder stell og vedlikehold av ildsteder.