StartsidenTips og rådInspirasjon

Sinnasnekker’n: Et nytt kjøkken, et nytt bad, et nytt liv

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

For familien på fire fra Opaker ble livet snudd opp ned da TVNorge og Sinnasnekker’n kom på besøk – i 13 år hadde de levd uten ordentlig bad.

Utfordringen i følge Otto

– Familiens fokus var fullstendig på villspor. Istedenfor å gjøre ferdig sin første utbyggingsdel på 80 kvadrat så begynte de å bygge på 300 kvadrat til. De hadde verken ordentlig kjøkken eller bad –og sånn hadde de hatt det i årevis. Forholdene var rett og slett ikke verdig en familie. Utfordringen var i grunn klassisk for Sinnasnekker'n: mor og far jobbet hver for seg og snakket ikke sammen. Nå har de fått et nytt liv og ikke minst gnist til å samarbeide om oppussingen som gjenstår, forteller Otto.

 Naturtoner. Sort, hvitt, grått og beige utgjør basefargene for et stilfullt og koselig kjøkkenområde hvor familie og venner kan kose seg.

 Kosekrok. Den nye kjøkkenkroken blir flittig brukt. - Dette hadde jeg ikke tenkt på selv, men det er jo genialt, forteller mamma Trude.

Smartpanel kommer i en rekke ulike varianter og farger. Stikk innom din nærmeste Byggmakker-butikk og finn din favoritt.

 Den stilige sprutveggen med asymmetriske fliser er fra Fibo-Trespo og heter White Slate 4091.Selges hos Byggmakker.

Resultatet ifølge beboerne

Hvordan har det vært å være med på programmet?

– Det er nesten vanskelig å beskrive. Det var både spennende og uvant å bli dratt ut av hverdagen og plutselig ha en stor gjeng med hyggelige folk og tv-kamera rundt seg hele tiden.

Er dere fornøyd med resultatet?

– Vi kunne ikke være mer fornøyde. Jeg liker alle løsningene, farger og interiørdetaljer de har valgt både på bad og kjøkken. Sønnen vår ønsket seg veldig badekar så det var vi spent på om vi kom til å få. Han har badet nesten hver dag siden, så det er stor stas.

Hva har det hatt å si for trivselen til familien?

– Det har mye å si for alle sin trivsel at to så viktige rom i huset er blitt så fine. Nå kan vi invitere folk på besøk og vi har fått hjelp og inspirasjon til å planlegge bedre det som gjenstår av oppussingsprosjekter.

 Hos Byggmakker får du alt til badet. Se alle våre baderomsprodukter her.

 Fargesprekt. Baderomsplatene fra Fibo-Trespo er fra Marcato-serien, her i 60 x 60 cm.

De hvite veggene er også praktiske baderomspanel fra Fibo-Trespo: 4063 HG Oslo (NCS S 2500-N).

Ottos prosjekt. Ukesprosjektet til Otto var veggen med 10 cm lange treavkapp. Det er ca. 800 biter som er limt sammen én og én. 

Hot på badet:Heksagonfliser

Nå vil vi ha noe mer spennende enn firkantede og ensfargede fliser på badet. En av de store baderomstrendene i år er heksagonfliser: små sekskantede fliser i retrostil.

SE VÅRT FLIS UTVALG

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.