StartsidenTips og rådInspirasjon

Skandinavisk stil på badet

Nøytrale farger kombinert med tidløst design vil alltid være en klassiker. Formgivning og funksjon går hånd i hånd i den nyeste møbelserien DK fra Svedbergs.

Mange nordmenn foretrekker kalde og nøytrale farger fordi dette automatisk gir et elegant preg. Nøytrale farger på baderomsmøblene gir i tillegg en frihet til å kombinere og friske opp med fargerikt tilbehør.

 

Svedbergs møbelserie DK har fått et helt nytt utseende og kommer i nøytrale farger. Inspirasjonen er hentet fra den skandinaviske designtradisjonen og de mange plussene i den nye serien finner vi i det praktiske så vel som det estetiske.

Praktisk oppbevaring. DK er mye mer enn bare overflater. Alt er av gjennomgående god kvalitet. Det kan ses på håndverket og detaljene.


Gi badet ditt mer rom

Blant nyhetene som utmerker seg, finner vi blant annet et lekkert benstativ i stål. Dette er en designdetalj som skaper karakter og gir et luftig inntrykk og ekstra romfølelse.

 

– Ambisjonen har vært å skape noe som kjennes nytt for markedet, men med fortsatt fokus på det praktiske og det estetiske, forteller Stefan Svensson, administrerende direktør i Svedbergs.

 

Med en enkel, moderne utforming og rene overflater tar møbelserien opp den populære nordiske interiørtrenden. Serien kommer i flere farger, og spesielt utgaven i matt skifergrå imøtekommer trenden om mørkere farger på baderommet. Ønsker du et mer tradisjonelt valg, kommer servantskapene både i hvit og trefarget også.

Mer enn bare en skuff. Ved å innrede oppbevaringen på en smart måte, utnytter man plassen godt og skaper orden på en stilfull måte.

 

Oppbevaring – en viktig funksjon

Svedbergs har tatt inn over seg at en av badets viktigste funksjoner er oppbevaring. Kombinasjonen av mye oppbevaring på minst mulig plass er noe veldig mange nordmenn er på utkikk etter. DK kommer derfor med ulike løsninger for oppbevaring, og lar deg velge blant mange forskjellige servantskap, sideskap og høydeskap.

Med det nye skuffkonseptet Box One og Box Two får du også fleksibiliteten til å kunne tilpasse oppbevaringen etter dine behov. Du kan legge til inndelinger slik at alt har sin faste plass i skuffen, du kan velge lokk til noen av delene i skuffen, gå for en mer eksklusiv treinnredning eller velge å få skuffen opplyst innvending.

 

– Vi har en helhetstanke i alt vi gjør. Med denne satsningen har vi satt fokus på noe som kjennetegner Svedbergs: fleksibilitet og valgfrihet, avslutter Svensson.

Luftig inntrykk. Benstativet gir baderommet en bedre romfølelse i tillegg til at det gjør det enklere å rengjøre.

Enkelt, men elegant. Formgiverne Morten Voss og Stinne Knudsen fortsetter sin spennende reise med møbelserien DK. Denne gangen har de hentet inspirasjon fra den skandinaviske designtradisjonen.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk Byggmakker

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!